Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2017

LIFESTYLEMEDICINE-ΚΕΝΤΡΟ ΝΑΝΟΙΑΤΡΙΚΗΣ Επαναπρογραμματίστε τον οργανισμό σας


LIFESTYLEMEDICINE-ΚΕΝΤΡΟ ΝΑΝΟΙΑΤΡΙΚΗΣ
Επαναπρογραμματίστε τον οργανισμό σας
Κερδίστε υγεία, ευεξία, λεπτή σιλουέτα, λαμπερό πρόσωπο.
Lifestylemedicine, είναιηιατρική που στοχεύει στην πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία ασθενειών που προκαλεί ο σύγχρονος τρόπος ζωής. Και για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μια ομάδα ειδικών με επικεφαλής την καρδιολόγο, την πρώτη Νανοϊατρό στην Ελλάδα , Δρ. Βαρβάρα Καραγκιοζάκη, έρχονται να διώξουν τη …σκουριά από τον οργανισμό μας,επαναπρογραμματίζοντας τη ζωή μας. 
«Οι κακές επιλογές του τρόπου διαβίωσής μας αποτελούν τη ρίζα των χρόνιων ασθενειών . Η  LifeStyleMedicine είναι η ουσία της Ιατρικής που στοχεύει στην πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία των ασθενειών του σύγχρονου τρόπου ζωής»,λέει η Βαρβάρα Καραγκιοζάκη, που δημιούργησε την πρώτη LifeStyleMedicineΚλινική στην Ελλάδα, στηριζόμενη στα τελευταία επιτεύγματα της Νανοϊατρικής.
Επαναρυθμίστε τον οργανισμό σας
Σε πέντε βήματα-στάδια, οι ειδικοί επιστήμονες καταγράφουν τα προβλήματα που εντοπίζονται στον οργανισμό και ξεκινούν τη διαδικασία αντι-οξείδωσής του, ανανεώνοντάς τον εσωτερικά και εξωτερικά.
Αρχικά λαμβάνεται ένα λεπτομερές ατομικό, οικογενειακό ιατρικό ιστορικό όπου γίνεται εξατομικευμένη και σε βάθος ανάλυσητου τρόπου ζωής και των καθημερινών συνηθειών: (διατροφή, άσκηση, ύπνος, καθημερινό άγχος και τρόπος αντιμετώπισής του). Στη συνέχεια προτείνονται τα απαραίτητα διαγνωστικά τεστ για την εκτίμηση του οξειδωτικού στρες του κάθε οργανισμού και προτείνεται συστηματικό χτίσιμο της θωράκισης του.
Η «άμυνα» του οργανισμού οργανώνεται με «όπλα» τελευταίας γενιάς όπως :
·         Μέτρηση οξειδωτικού στρες
·         Τεστ οξείδωσης επιδερμίδας
·         Τεστ Μεταβολισμού και διατροφικής κατάστασης
·         Επιγενετική μέθοδος που αναλύει τους περιβαλλοντικούς παράγοντες στη δράση γονιδίων, που μπορεί να οδηγήσουν στη δημιουργία χρόνιων και σοβαρών ασθενειών
·         Έλεγχος της διατροφικής κατάστασης των κυττάρων , έλεγχος των τοξινών , της κατακράτησης υγρών,κ.ά

HealthCoaching
Με βάση τα αποτελέσματα αυτών των εξετάσεων,  προτείνεται ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα αντι-γήρανσης, διατροφής και αντι-οξειδωτικών, άσκησης, τεχνικές χειρισμού του καθημερινού άγχους καθώς και HealthCoachingΣυνεδρίες, αλλά  και αναλυτικές οδηγίες για την αλλαγή του τρόπου ζωής μας.

Τι προβλήματα μπορεί να επιλύσει η LifeStyleMedicine?
·         Οι αλλαγές του τρόπου ζωής συμβάλλουν στην πρόληψη και θεραπεία:
·         Καρδιαγγειακές Νόσοι (Στεφανιαία Νόσος, Εγκεφαλικό)
·         Υπέρταση
·         Καρκίνος
·         Διαβήτης
·         Νευροεκφυλιστικές Νόσοι (Parkinson, Alzheimer, Σκλήρυνση κατά πλάκας)
·         Αυτοάνοσα Νοσήματα
·         Αρθρίτιδες
·         Παχυσαρκία
·         Υψηλή χοληστερόλη
·         Σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου
·         Παθήσεις ωχράς κηλίδας
·         Χρόνια κόπωση
·         Υπογονιμότητα

·         Άγχος


LIFE STYLE MEDICINE CLINIC-ΚΕΝΤΡΟ ΝΑΝΟΙΑΤΡΙΚΗΣ
Σε 90 ημέρες, αλλάζεις ζωή!

Ποια τα συνώνυμα του lifestyle; Ό,τι κι αν σκέφτεστε, ξεχάστε το. Γιατί τώρα, το lifestyle, ανταποκρίνεται επιτέλους στο ρόλο του. Και προσφέρει υγεία, ευεξία, κομψότητα και λάμψη.
Η αποκατάσταση του lifestyle από την πρώτη LifestylemedicineClinic στην Ελλάδα. Και μάλιστα, στη Θεσσαλονίκη. Δημιουργός του, η καρδιολόγος, πρώτη Νανοϊατρός στην Ελλάδα, Δρ. Βαρβάρα Καραγκιοζάκη.Η γιατρός που χρησιμοποιεί την επιστήμη  και τα σύγχρονα επιτεύγματά της Νανοϊατρικής για να προσφέρει στη σημερινή γυναίκα τη ζωή που της αξίζει.
Με σύνθημα «Σε 90 ημέρες, αλλάζεις ζωή» η πρόταση του LifeStyleMedicineClinic είναι απλή, στηρίζεται στη σωστή διατροφή και ακολουθεί τους κανόνες της Φύσης.
Μάθε τι συμβαίνει στον οργανισμό σου
Με ειδικά πρωτοποριακά διαγνωστικά τεστ Νανοϊατρικής που εφαρμόζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα μαθαίνεις:
Ø  Τα επίπεδα του οξειδωτικού στρες σου, που ευθύνονται για δεκάδες ασθένειες
Ø  Την κατάσταση του μεταβολισμού σου
Ø  Την επίδραση που άσκησαν στα γονίδια σου οι περιβαλλοντικοί παράγοντες (επιγενετική)
Ø  Tην οξείδωση της επιδερμίδας σου
HealthCoaching
Μετά τη διάγνωση, έρχεται η θεραπεία. Ανάλογα με την κατάσταση του οργανισμού σου, προτείνεται εξατομικευμένο  πρόγραμμα αντι-γήρανσης, διατροφής, αντι-οξειδωτικών,άσκησης,τεχνικών χειρισμού του καθημερινού άγχους αλλά και healthcoaching συνεδρίες.
Νέα, ωραία και υγιής
Το LifeStyle Medicine Clinic γνωρίζει τον τρόπο. Για να αλλάξεις ζωή. Να απομακρύνεις τις τοξικές, βλαβερές συνέπειες της σύγχρονης καθημερινότητας και να αποκτήσεις λαμπερή, νεανική επιδερμίδα, λεπτή σιλουέτα, υγεία και εφηβική ζωντάνια.


Οξειδωμένη χοληστερόλη- ένας επιπλέον παράγοντας κινδύνου για ανάπτυξη καρδιαγγειακών νοσημάτων
Πρωτοπόρος Διαγνωστική Τεχνική

Τα καρδιαγγειακά νοσήματα αποτελούν την πρώτη αιτία θανάτου (πριν και τον καρκίνο) στις δυτικές βιομηχανοποιημένες κοινωνίες. Κάθε χρόνο στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ περισσότερο από 1 εκ. υφίστανται εγκεφαλικό επεισόδιο, περισσότερο από 3 εκ. έμφραγμα μυοκαρδίου και πάνω από 20 εκ. υποφέρουν από περιφερική αγγειακή νόσο.
Οι  παράγοντες κινδύνου για τη δημιουργία αυτών των νοσημάτων είναι τα αυξημένα επίπεδα ολικής και LDL-χοληστερόλης, τα χαμηλά επίπεδα HDL-χοληστερόλης, τα αυξημένα τριγλυκερίδια, η υψηλή αρτηριακή πίεση, οι υψηλές τιμές ομοκυστεΐνης και κυρίως η αύξηση της οξειδωμένης χοληστερόλης.

Η παρουσία ελευθέρων ριζών και άλλων δραστικών μορφών Ο2 οδηγεί στην υπεροξείδωση των πολυακόρεστων λιπαρών οξέων και της χοληστερόλης, που βρίσκονται στην κυκλοφορία, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται υπεροξείδια των λιπαρών οξέων και παράγωγα οξειδωμένης χοληστερόλης. Τα υπεροξείδια των λιπαρών οξέων και τα παράγωγα οξειδωμένης χοληστερόλης συνοψίζονται με τον όρο οξειδωμένη χοληστερόλη και παίζουν κυρίαρχο ρόλο στην καταστροφή των τοιχωμάτων των αγγείων και στο σχηματισμό αθηρωματικής πλάκας. Οι αθηρωματικές πλάκες  στενεύουν τον αυλό των αγγείων και επιβραδύνουν την αιματική ροή.
Αύξηση της οξειδωμένης χοληστερόλης αυξάνει τον κίνδυνο εμφάνισης αθηρωμάτωσης.

Για το λόγο αυτό είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε τα επίπεδα οξειδωμένης χοληστερόλης, ώστε να μπορέσετε να λάβετε τα κατάλληλα μέτρα για τη μείωσή τους και την πρόληψη εμφάνισης καρδιαγγειακού νοσήματος. Ειδικά άτομα που έχουν δυσλιπιδαιμία, με κληρονομικότητα για στεφανιαία νόσο είναι απαραίτητο να υποβάλλονται σε αυτή την εξέταση για να λαμβάνεται απόφαση για την έναρξη ή όχι κατάλληλης αγωγής.
Ακόμη και σε άτομα που ήδη πάσχουν από καρδιαγγειακό νόσημα (έμφραγμα, εγκεφαλικό, στένωση στεφανιαίων αγγείων ή καρωτίδων) οι αυξημένες τιμές οξειδωμένης χοληστερόλης μπορούν να προκαλέσουν περαιτέρω  επιδείνωση.
Τώρα είναι πλέον δυνατό να προσδιοριστεί η οξειδωμένη χοληστερόλη σε τριχοειδικό αίμα (μερικές σταγόνες από το δάχτυλο αρκούν).

Ποτέ δεν ήταν τόσο απλό να πληροφορηθείτε την τιμή οξειδωμένης χοληστερόλης στο αίμα σας. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να μετρήσετε την οξειδωμένη χοληστερόλη σας εύκολα, γρήγορα  και αξιόπιστα στο ιατρείο μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια :