Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017

Τελευταία παράσταση " το Δέντρο που έδινε" στο θέατρο ΑΥΛΑΙΑ

«Το δέντρο που έδινε»
Σελ Σιλβερστάιν

Παράταση λόγω επιτυχίας
Κυριακή 9 Απριλίου στις 11.30

Μια παράσταση για όλη την οικογένεια


«Το Δέντρο που έδινε» του Σελ Σιλβερστάιν αγαπήθηκε ως βιβλίο και λατρεύτηκε ως παράσταση στο Θέατρο Αυλαία. Τα εισιτήρια εξαντλούνται κάθε Κυριακή και πολλοί είναι εκείνοι που δεν πρόλαβαν ακόμα να το δουν. Για τον λόγο αυτό πήρε παράταση για ακόμα μία εβδομάδα και θα παρουσιαστεί την Κυριακή 9 Απριλίου στις 11.30.

Η εταιρία παραγωγής θεατρικών παραστάσεων «Γίνονται Έργα», ανέβασε ένα από τα πιο γνωστά και αγαπητά βιβλία στο ευρύ κοινό: Το Δέντρο που Έδινε» του Σελ Σιλβερστάιν σε θεατρική διασκευή του Γεώργιου Δερνίκα και σκηνοθεσία του Γεώργιου Δερνίκα και Πέτρου Μαλιαρά.

Η παράστασης έκανε πρεμιέρα στη Βέροια όπου την παρακολουθήσουν περισσότεροι από 10.000 μαθητές νηπιαγωγείων, δημοτικών σχολείων και πρώτων τάξεων Γυμνασίου. Η παράσταση παρουσιάζεται στη Θεσσαλονίκη, στο Θέατρο Αυλαία από την Κυριακή 12 Μαρτίου και κάθε εβδομάδα είναι sold out.

Το έργο είναι μια διασκευή από το ομότιτλο βιβλίο που έχει κλέψει την καρδιά όσων το έχουν διαβάσει. Πραγματεύεται την ξεχωριστή φιλία ανάμεσα σε ένα αγόρι και ένα δέντρο, μια μηλιά. Το μικρό αγόρι δένεται και γίνεται φίλος με τη μηλιά. Κάθε τόσο επιστρέφει και γεύεται τους καρπούς της  και ότι άλλο μπορεί να δώσει ένα δέντρο. Στο τέλος το μικρό αγόρι που έχει πια γεράσει, ξαποσταίνει  λίγο  γιατί είναι  κουρασμένος. Εκείνη του λέει να καθίσει στο τελευταίο που της είχε απομείνει, το γέρικο κούτσουρό της.

Οι έννοιες της αγάπης και της φιλίας είναι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές της παράστασης κα μέσα από το χιούμορ, τη ζωντανή μουσική επί σκηνής, πρωτότυπη γραμμένη για το έργο, και με  τραγούδια, μεταφέρουν τα μηνύματα της αμερόληπτης αγάπης και της αληθινής φιλίας .

INFO
Το Δέντρο που Έδινε
 Θέατρο ΑΥΛΑΙΑ
Τελευταία παραστάση
Kυριακή 9 Απριλίου 2017 στις 11:30
Τιμή εισιτηρίου: 10  ευρώ κανονικό, 8 ευρώ παιδικό.
Προπώληση : ταμείο θεάτρου ΑΥΛΑΙΑ

Πληροφορίες – Κρατήσεις 2310237700


Συντελεστές:
Διασκευή κειμένου: Γεώργιος Δερνίκας
Σκηνοθεσία: Γεώργιος Δερνίκας – Πέτρος Μαλιάρας
Κινησιολογία - Χορογραφίες: Τάσος Παπαδόπουλος
Πρωτότυπη Μουσική: Κώστας Βοζίκης
Κοστούμια: ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας - ΚΘΒΕ
Σχεδιασμός σκηνικών: Γεώργιος Δερνίκας
Κατασκευή σκηνικών: Woods For The Soul
Σχεδιασμός Φωτισμών:  Διονύσης Καραθανάσης
Γραφιστική Επιμέλεια: Γεώργιος Δερνίκας
Φωτογραφίες: Τάσος Θωμόγλου

Ηθοποιοί: Γιώργος Δερνίκας, Έλλη Μπομποτσάρη, Μαριάννα Ντίνου, Δημήτρης Στίμπο.
Παίζουν ζωντανά: Βιολί Μαριάννα Ντίνου, Ηλεκτρική Κιθάρα Δημήτρης Στίμπο.


Δεν υπάρχουν σχόλια :