Πέμπτη, 3 Ιανουαρίου 2019

Μάρκος Μέσκος - Η Θεσσαλονίκη, η Ελλάδα έχασε έναν μεγάλο ποιητή


Η Θεσσαλονίκη, η Ελλάδα έχασε έναν μεγάλο ποιητή κι εμείς έναν καλό φίλο. Ο Μάρκος Μέσκος γεννήθηκε το 1935 στην Έδεσσα, όπου και ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες σπουδές του. Έγραψε ποίηση (πρώτη συλλογή «Πριν από το Θάνατο» – 1958), πεζά κείμενα, καθώς και δοκίμια προσωπικών αφορμήσεων.
Ήταν μέλος της ομάδας του περιοδικού «Σημειώσεις» στην Αθήνα και των «Χειρογράφων» στη Θεσσαλονίκη. Ποιήματά του μεταφράστηκαν σε άλλες γλώσσες. Βραβεύτηκε με το βραβείο ποίησης του περιοδικού «Διαβάζω» το 1996 για τη συλλογή «Χαιρετισμοί» με το βραβείο Καβάφη 2005, με το βραβείο Ουράνη της Ακαδημίας Αθηνών για το συνολικό ποιητικό του έργο και με το Κρατικό Βραβείο Ποίησης το 2013 για τη συλλογή «Τα λύτρα».
Ο Μάρκος δεν μας ψήφιζε, γιατί ως φανατικός Εδεσσαίος είχε κρατήσει τα δικαιώματα στην γενέτειρά του. Ωστόσο, μας στήριζε με το έργο του μέχρι τέλους. Ήταν ένας σκεπτόμενος και πολιτικοποιημένος λογοτέχνης, κυρίως ποιητής, αλλά και πεζογράφος και δοκιμιογράφος. Μάρκο, θα μας λείψεις.
read more " Μάρκος Μέσκος - Η Θεσσαλονίκη, η Ελλάδα έχασε έναν μεγάλο ποιητή "
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ »

9ος Διεθνής Διαγωνισμός Πιάνου «ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΥΜΗΣ» 10 - 18 Ιανουαρίου 2019 στη Θεσσαλονίκη9ος Διεθνής Διαγωνισμός Πιάνου «ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΥΜΗΣ»
       10 - 18 Ιανουαρίου 2019 στη Θεσσαλονίκη
    Αίθουσα Δοκιμών της ΚΟΘ (πρώην ΠΑΛΛΑΣ)
& Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (Μ1)
Διοργάνωση :
Σύλλογος Φίλων Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης & Κ.ΟΘ.

64 νέοι πιανίστες από 18 χώρες και 7 παγκοσμίως καταξιωμένοι κριτές συμμετέχουν στον 9ο Διεθνή Διαγωνισμό Πιάνου «ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΥΜΗΣ» (9th International Piano Competition «Giorgos Thymis»), ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη από τις 10 έως τις 18 Ιανουαρίου 2019, στην Αίθουσα Δοκιμών της ΚΟΘ και το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.
Ο Διαγωνισμός διοργανώνεται κάθε δεύτερη χρονιά από το Σύλλογο Φίλων Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης και την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και αποτελεί κορυφαίο μουσικό γεγονός για την πόλη της Θεσσαλονίκης, που γίνεται πόλος έλξης των φίλων του πιάνου.

Ο καταξιωμένος πλέον διεθνώς Διαγωνισμός Πιάνου, που φέρει το όνομα του σπουδαίου πιανίστα, μαέστρου και συνθέτη, τέως διευθυντή της Κρατικής Ορχήστρας και του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης, Γιώργου Θυμή (1924-2009) εξελίσσεται ταχύτατα σ’ ένα κορυφαίο, παγκόσμια, καλλιτεχνικό γεγονός που προσελκύει σπουδαίους πιανίστες από κάθε γωνιά του πλανήτη και συγκεντρώνει τα βλέμματα όλων των φίλων της πιανιστικής τέχνης.  Ο παγκοσμίως αναγνωρισμένος Διαγωνισμός ανήκει στη WFIMC (World Federation International Competitions) και είναι μέλος του Alink-Argerich Foundation.


ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
Στον 9ο Διεθνή Διαγωνισμό Πιάνου «ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΥΜΗΣ» έχουν δηλώσει συμμετοχή 64 νέοι έλληνες και ξένοι πιανίστες, όλοι γεννημένοι  μετά τις 10 Ιουνουαρίου 1986, όπως ορίζει ο Διαγωνισμός. Tα 64 διαγωνιζόμενα ταλέντα προέρχονται από 18 χώρες : Ρωσία (13), Ρουμανία (1), Νότιος Κορέα (14), Κίνα (6), Ιαπωνία (7), Ουκρανία (1), Αυστραλία (2), Ελλάδα (4), Γεωργία (2), Η.Π.Α. (1), Καναδάς (1), Τουρκία (1), Πολωνία (2), Βουλγαρία (2), Ηνωμένο Βασίλειο (1), Βοσνία και Ερζεγοβίνη (1), Ιταλία (4), Αρμενία (1) και διεκδικούν τα σημαντικά έπαθλα του διαγωνισμού.

ΕΠΑΘΛΑ
Α΄ ΒΡΑΒΕΙΟ
• Χρηματικό έπαθλο 5.000€
• Συναυλία με την Κ.Ο.Θ. (σύμπραξη ως σολίστ)
• Ατομικό ρεσιτάλ στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
• Ατομικό ρεσιτάλ σε άλλη ελληνική πόλη

Β΄ ΒΡΑΒΕΙΟ
• Χρηματικό έπαθλο 3.500€
• Ατομικό ρεσιτάλ στη Θεσσαλονίκη

Γ΄ ΒΡΑΒΕΙΟ
• Χρηματικό έπαθλο 2.000€
• Ατομικό ρεσιτάλ στη Θεσσαλονίκη

ΕΠΑΙΝΟΣ
• Χρηματικός έπαινος 2.000€ στον καλύτερο Έλληνα διαγωνιζόμενο

ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Τα μέλη της κριτικής επιτροπής του 9ου Διεθνούς Διαγωνισμού Πιάνου «ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΥΜΗΣ» είναι 7 παγκοσμίως καταξιωμένοι έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες που τιμούν με την παρουσία τους το διαγωνισμό  : Cyprien Katsaris (Γαλλία), Piérre Réach (Γαλλία), Idith Zvi (Ισραήλ), Γιώργος Κωνσταντινίδης (Ελλάδα), Jura Margulis (Ρωσία), Gabriel Tacchino (Γαλλία),  Μαρία Παναγιωτίδου (Ελλάδα).

ΓΥΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ (ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ – ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ - ΤΕΛΙΚΟΣ)
Ο Διαγωνισμός ξεκινάει στις 10 Ιανουαρίου 2019 στις 20:00 στην Αίθουσα Δοκιμών της ΚΟΘ με την τελετή υποδοχής των διαγωνιζομένων, τη γνωριμία με την κριτική επιτροπή και την κλήρωση για τον προκριματικό (11- 13 Ιανουαρίου 2019). Από τον προκριματικό θα προκύψουν οι 12 πιανίστες που θα συνεχίσουν στον ημιτελικό (14-15 Ιανουαρίου 2019). Οι 3 φιναλίστ που θα επιλεγούν από την κριτική επιτροπή, θα κάνουν πρόβες (16-17 Ιανουαρίου) για τον μεγάλο τελικό (18 Ιανουαρίου 2019).  

Ο Προκριματικός και ο Ημιτελικός έχουν τη μορφή ρεσιτάλ και θα διεξαχθούν στην Αίθουσα Δοκιμών της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό που μπορεί να παρακολουθήσει δωρεάν όλα τα ρεσιτάλ των διαγωνιζόμενων, παρουσία της κριτικής επιτροπής (ώρες 10:00-14:00 και 17:00-21:00).

Ο Τελικός θα διεξαχθεί την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019 στις 21:00 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (Αίθουσα Φίλων Μουσικής – Μ1), όπου οι 3 φιναλίστ, ενώπιον κριτικής επιτροπής και κοινού, θα ερμηνεύσουν από ένα κοντσέρτο για πιάνο, με τη συνοδεία της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης (Διεύθυνση Ορχήστρας: Γιώργος Μπαλατσινός).

Στη συνέχεια θα απονεμηθούν τα βραβεία και έτσι θα ολοκληρωθεί ο 9ος Διεθνής Διαγωνισμός Πιάνου «Γιώργος Θυμής», ο οποίος θα ανανεώσει το ραντεβού του με τους φίλους του πιάνου για τον Ιανουάριο του 2021!
Τιμές εισιτηρίων τελικού
Ζώνη Α’ : κανονικό 15€, μειωμένο 5€, κάρτα IANOS 12€
Ζώνη Β’ : κανονικό 10€, μειωμένο 5€, κάρτα IANOS 8€
Προπώληση εισιτηρίων:
Εκδοτήριο της Κ.Ο.Θ., Λ. Νίκης 73, τηλ : 2310 236990
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-17:00, εκτός τις ημέρες των συναυλιών που λειτουργεί 09:00-14:00
και από την ιστοσελίδα
www.tsso.gr (link: http://tickets.tsso.gr/el/)

9ος Διεθνής Διαγωνισμός Πιάνου «Γιώργος Θυμής» :
10 - 15 Ιανουαρίου 2019, στην Αίθουσα Δοκιμών της ΚΟΘ, πρώην Κινηματοθέατρο «ΠΑΛΛΑΣ», Λεωφ. Νίκης 71-73, τηλ. 2310 257900
18 Ιανουαρίου 2019, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (Μ1),
25ης Μαρτίου και Μ. Κάλλας, τηλ. 2310 895 800

Περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό:
Μπορείτε να δείτε εδώ το trailer του διαγωνισμού :
https://www.youtube.com/watch?v=3mmnV8MTC04read more " 9ος Διεθνής Διαγωνισμός Πιάνου «ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΥΜΗΣ» 10 - 18 Ιανουαρίου 2019 στη Θεσσαλονίκη "
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ »

BEGINNING του Ντέϊβιντ Έλντριτζ - Για δυο μοναδικές παραστάσεις 14 & 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ στο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝΘέατρο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ
(Εθνικής Αμύνης 2, Τηλ. 2310 262 051)


BEGINNING
 Ντέϊβιντ Έλντριτζ
TO ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΜΕ 5 ΑΣΤΕΡΙΑ 
ΑΠΟ ΤΙΣ:
 "THE DAILY TELEGRAPH" KAI "THE EVENING STANDARD"

Για δυο μοναδικές παραστάσεις
14 & 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Η πολυβραβευμένη Comedy  που λάτρεψε το βρετανικό κοινό, έρχεται στην Θεσσαλονίκη, στο Θέατρο Αριστοτέλειον για δυο μοναδικές παραστάσεις 14 & 15 Ιανουαρίου.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς 2018.
Κάθε ιστορία ξεκινάει από κάπου…Κάπως, κάποτε…
Είναι ξημερώματα και ενώ όλοι  οι υπόλοιποι έχουν φύγει ο Ντάνι έχει ξεμείνει στο πάρτυ της Λόρα, στο διαμέρισμά της το οποίο βρίσκεται σε κακό χάλι. Το ίδιο και αυτοί…Να πιουν ένα τελευταίο ποτό;
Ο Ντάνι και η Λόρα είναι κάποιοι από μας. Είναι οι ωραίοι γείτονες της διπλανής πόρτας. Είναι νέοι, κεφάτοι, νευρωτικοί  και πολύ επίκαιροι. Η Λόρα πιστεύει στα νέα ξεκινήματα. Ο Ντάνι όχι ακριβώς.
Εσείς πιστεύετε ακόμη στα νέα ξεκινήματα;
 Τι γίνεται όταν εκείνη θέλει κι εκείνος μπορεί;;; Τι γίνεται όταν το βιολογικό της ρολόι χτυπάει επίμονα και εκείνος ...τρομάζει;; 

ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ BEGINNING:
Η συναισθηματική κωμωδία του Ντέϊβίντ Έλντριτζ, αφού σάρωσε στο θεατρικό βρετανικό box-office, αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές, έκανε πανελλήνια πρεμιέρα στην Αθήνα, στο θέατρο 104 στις 14 Σεπτεμβρίου του 2018.
Η Θάλεια Ματίκα και ο Γιάννης Δρακόπουλος συναντιούνται επί σκηνής σε σκηνοθεσία του Τάσου Ιορδανίδη.
Είναι η δεύτερη φορά που ο  Τάσος Ιορδανίδης σκηνοθετεί τη Θάλεια Ματίκα. Η πρώτη ήταν η μεγάλη επιτυχία ''Δυο γυναίκες χορεύουν'' του Ζουζέπ Μαρία Μπένετ  Ζουρνέ, όπου η νεαρή ηθοποιός Ματίκα τιμήθηκε για την ερμηνεία της στα θεατρικά βραβεία Κουν (2015).
Tο έργο έκανε πρεμιέρα στο Εθνικό θέατρο της Αγγλίας τον Οκτώβριο του 2017.
Μετά τα απανωτά sold-out μεταφέρθηκε στο West-End του Λονδίνου,όπου η πορεία του συνέχισε να είναι θριαμβευτική.

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΤΑΣΟΥ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗ:
Ένα ρομάντζο του 21ου αιώνα, συγκινητικό, βαθιά ανθρώπινο, με σπάνιο-υψηλής αισθητικής-χιούμορ.Ένα έργο ύμνος για το σύγχρονο άνθρωπο της καριέρας, του αγώνα ταχύτητας της καθημερινότητας και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Για τις ανθρώπινες σχέσεις που έχουν γίνει τόσο δύσκολες αλλά πάντα θα αποτελούν ανάγκη μας...
To τρέιλερ της παράστασης: https://www.youtube.com/watch?v=6mIXYAmahUk

Ο βρετανικός τύπος για το Beginning:
“Το απόλυτο must της σεζόν. Με μία λέξη…Συγκλονιστικό''
 Evening Standard
“Ένα σπαρταριστό,γλυκόπικρο tour de force για δύο…Ένα σύγχρονο κείμενο που θα μείνει κλασικό…''
 Radio Times
“Καταπληκτικό…Αστείο και συγκινητικό…''
Independent

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Μετάφραση-Σκηνοθεσία : Τάσος Ιορδανίδης
Σκηνικά: Μανώλης Φραγκάκης
Κοστούμια: Παναγιώτα Παρασκευοπούλου
Μουσική: Κωστής Ξενόπουλος
Μουσική επιμέλεια : Κωστής Ξενόπουλος-Τάσος Ιορδανίδης
Φωτισμοί: Μπάμπης Αρώνης 
Φωτογραφίες: Μελίνα Δόσιου
Trailer : Κωστής Ξενόπουλος
Παραγωγή: Vision Artt
Καλλιτεχνική διεύθυνση Vision Artt: Παναγιώτα Παρασκευοπούλου

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ:
Δευτέρα  : 21.00
Τρίτη  :       21.00

ΔΙΑΡΚΕΙΑ :  70 λεπτά

Προπώληση :  viva.gr
Ταμείο Θεάτρου , τηλ. 2310 262 051
Τιμή προπώλησης :  10 €


read more " BEGINNING του Ντέϊβιντ Έλντριτζ - Για δυο μοναδικές παραστάσεις 14 & 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ στο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ "
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ »

«Δυο Θεοί» το βραβευμένο έργο του Λένου Χρηστίδη στο θέατρο Αριστοτέλειον 21 εως 29 Ιαναοαρίου«Δυο Θεοί»
το βραβευμένο έργο του Λένου Χρηστίδη

Δευτέρα 21, Τρίτη 22 Ιανουαρίου
Δευτέρα 28, Τρίτη 29 Ιανουαρίου

Μια κωμωδία για την καταστροφή της ανθρωπότητας και την αναχώρηση
των Δύο Θεών για άλλους κόσμους

Η εταιρεία παραγωγής Dino’s Film και ο σκηνοθέτης Παντελής Δεντάκης επανασυστήσουν στο θεατρόφιλο κοινό της Αθήνας (Θέατρο Ροές), αλλά και της Θεσσαλονίκης το βραβευμένο έργο του Λένου Χρηστίδη (βραβείο ‘Κάρολος Κουν”, 1999) «Δυο Θεοί»,  έχοντας στο πλευρό τους έναν έμπειρο θίασο ηθοποιών και συνεργατών.

Υπόθεση του έργου:
Βρισκόμαστε στο μέλλον, μάλλον όχι στο πολύ μακρινό. Ο Πάτρικ κι ο Μιγκέλ είναι εδώ και δέκα χρόνια έγκλειστοι σ’ ένα κέντρο αποτοξίνωσης για άτομα εθισμένα στους υπολογιστές και το διαδίκτυο. Η ζωή τους κυλάει βαρετά και χωρίς απολαύσεις, μέχρι τη στιγμή που μαθαίνουν πως πρόκειται να ξεσπάσει πυρηνικός πόλεμος ανάμεσα στα δύο υπερ-κράτη του κόσμου: την Αμερική και την Ευρασία. Τώρα – λίγο πριν την ολική καταστροφή – σκοπός τους γίνεται η καταγραφή της Ιστορίας, η καταγραφή των σημαντικότερων στιγμών και επιτευγμάτων της Ανθρωπότητας, προς χρήση των κοινωνιών που θα δημιουργηθούν τις επόμενες χιλιετίες. Ξεθάβουν τον κρυμμένο υπολογιστή τους και αρχίζουν το θεάρεστο έργο τους. Σ’ αυτές τις τελευταίες μέρες του κόσμου, ο Πάτρικ και ο Μιγκέλ θα καταγράψουν και θα παραχαράξουν την Ιστορία, θα μεταμορφώσουν τους τρόφιμους του Ιδρύματος σε εξέχουσες προσωπικότητες και μεγάλους δημιουργούς, θα ξαναβρούν τη χαρά της ζωής, θα μεταλλαχθούν και τελικά θα γίνουν Δύο Θεοί!
Σκηνοθετικό σημείωμα:
Λίγο πριν την πυρηνική καταστροφή, τι επιθυμείς περισσότερο; Να κάνεις σεξ; Να δεις την αγαπημένη σου ταινία; Να πιεις αλκοόλ μέχρι λιποθυμίας; Να σκρολάρεις για μια ακόμη φορά στο Facebook; Να φας μια μακαρονάδα του ψαρά και χταποδάκι στα κάρβουνα; Ναι, ίσως! Αλλά πάνω απ’ όλα, επιθυμείς να κάνεις τα πάντα για να “μείνει πίσω” κάτι από σένα: η μνήμη σου και τα λαμπρά επιτεύγματά σου! Τα επιτεύγματα που θα είναι η παρακαταθήκη για τους ανθρώπους-κατσαρίδες που θα ξαναπλαστούν χιλιάδες χρόνια μετά, για τους ανθρώπους-κατσαρίδες που θα δημιουργήσουν τον Νέο Κόσμο, τον Νέο Πολιτισμό!
Αλλά ποια είναι όμως τα λαμπρά σου επιτεύγματα; Η Ενάτη συμφωνία, η εφεύρεση της πυρίτιδας, η ανακάλυψη της Αμερικής, τα ανοξείδωτα ξυραφάκια, τα μαξιλάρια με πούπουλα χήνας, τα ναρκωτικά, τα σαπούνια με άρωμα βανίλιας;
Κι εσύ ποιος είσαι τελικά; Ο Μπάμπης ο Χοντρός ή ο Σωκράτης; Ο Ζήρο-Ζήρο ή ο Σοπέν; Ο Έντυ ο Γιατρός ή ο Παστέρ; Ο κύριος Διευθυντής ή ο Τζόνυ Βαΐσμίλερ; Ή μήπως τελικά είσαι ο ίδιος ο Θεός;
Και τέλος, πως θες να φύγεις απ’ αυτή τη ζωή; Τρομαγμένος και συντετριμμένος ή ουρλιάζοντας από χαρά; Δώσε, λοιπόν, το τελευταίο πάρτυ της ζωής σου και χόρεψε σαν τρελός πάνω στο πτώμα του πλανήτη. Που ξέρεις, έτσι μπορεί να μείνεις στην Αιωνιότητα!

Συντελεστές
Παραγωγή: Dinos Film
Σκηνοθεσία: Παντελής Δεντάκης
Κοστούμια: Ιφιγένεια Νταουντάκη
Σκηνικά: Νίκος Δεντάκης
Κινησιολογία: Σεσίλ Μικρούτσικου
Φωτισμοί: Σάκης Μπιρμπίλης
Επιμέλεια μουσικής: Νέστορας Κοψιδάς
Βοηθός σκηνοθέτη: Κατερίνα Γεωργουδάκη
Φωτογραφίες: Δομνίκη Μητροπούλου
Διεύθυνση παραγωγής: Σοφία Παπαδοπούλου

Παίζουν: Σταύρος Σβήγκος, Ορέστης Τζιόβας, Σωκράτης Πατσίκας, Νικολέτα Παπαδοπούλου, Παύλος Παυλίδης.

Προπώληση  :Ταμείο Θεάτρου & Viva.gr
Τιμές εισιτηρίων :15€  & 12 € (Φοιτητικό, μαθητικό, ανέργων)

Διάρκεια Παράστασης: 90’ χωρίς διάλειμμα

Ημερομηνίες Παράστασης:  Δευτέρα 21 και Τρίτη 22 στις  21:00
                                                Δευτέρα 28 και Τρίτη 29 στις 21.00

Πληροφορίες-Κρατήσεις Ταμείο Θεάτρου : 2310 262 051

Το έργο κυκλοφορεί από τις Eκδόσεις Καστανιώτη

read more " «Δυο Θεοί» το βραβευμένο έργο του Λένου Χρηστίδη στο θέατρο Αριστοτέλειον 21 εως 29 Ιαναοαρίου "
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ »

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΕΗ XΩΡΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΚΘΒΕ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 6 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019Με απόφαση του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ)συνεχίζονται οι στάσεις εργασίας των ηθοποιών, έως και την Κυριακή 6  Ιανουαρίου 2019.
Επομένως, το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει ότι από Παρασκευή 4 έως και Κυριακή 6 Ιανουαρίου δε θα πραγματοποιηθούν οι εξής παραστάσεις:

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου
-       Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών, «Χειμωνιάτικο Παραμύθι» (20:30)
-       Βασιλικό Θέατρο, «ΝΤΑ» (21:00)
-       Μονή Λαζαριστών (Σκηνή Σωκράτης Καραντινός), «Καληνύχτα Μαργαρίτα» (21:00)
-       Μικρό Θέατρο Μονής Λαζαριστών, «Υπέρ Ελλάδος» (21:15)
-       Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς, «Η Εξέγερση της Μύτης» (21:00)

Σάββατο 5 Ιανουαρίου
-       Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών, «Χειμωνιάτικο Παραμύθι» (20:30)
-       Βασιλικό Θέατρο, «ΝΤΑ» (21:00)
-       Μονή Λαζαριστών (Σκηνή Σωκράτης Καραντινός), «Ποιος σκότωσε το σκύλο τα μεσάνυχτα» (17:00)
-       Μονή Λαζαριστών (Σκηνή Σωκράτης Καραντινός), «Καληνύχτα Μαργαρίτα» (21:00)
-       Μικρό Θέατρο Μονής Λαζαριστών, «Υπέρ Ελλάδος» (21:15)
-       Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς, «Η Εξέγερση της Μύτης» (21:00)

Κυριακή 6 Ιανουαρίου
-       Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών, «Χειμωνιάτικο Παραμύθι» (19:00)
-       Βασιλικό Θέατρο, «Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου» (11:00)
-       Βασιλικό Θέατρο, «Περιμένοντας τον Γκοντό» (20:00)
-       Μονή Λαζαριστών (Σκηνή Σωκράτης Καραντινός), «Καληνύχτα Μαργαρίτα» (19:00)
-       Μικρό Θέατρο Μονής Λαζαριστών, «Υπέρ Ελλάδος» (20:00)
-       Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς, «Η Εξέγερση της Μύτης» (18:00)

Το ΚΘΒΕ δίνει τη δυνατότητα της επιστροφής ή αλλαγής των εισιτηρίων, που έχουν ήδη εκδοθεί. Το χρονικό διάστημα εξαργύρωσης ή αλλαγής των εισιτηρίων ορίζεται από τις 03/01/2019 έως τις 09/01/2019.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2315 200 200.

ΏΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΑΜΕΙΩΝ ΚΘΒΕ:
Βασιλικό Θέατρο (Πλατεία Λευκού Πύργου):
Δευτέρα: 8.30- 15.30
Τρίτη έως Κυριακή: 8:30 - 21:30
Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών (Εθνικής Αμύνης 2):
Τετάρτη έως Κυριακή: 16:30 - 21:30
Μονή Λαζαριστών (Κολοκοτρώνη 25-27, Σταυρούπολη):
Τετάρτη έως Κυριακή: 16:30 - 21:30
Εκδοτήριο ΚΘΒΕ Πλατείας Αριστοτέλους:
Δευτέρα, Τετάρτη & Σάββατο: 10:00 - 15:30
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 10:00 - 14:00 & 17:30 - 20:00

Πληροφορίες: Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος | www.ntng.gr |Τ. 2315 200 200

read more " ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΕΗ XΩΡΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΚΘΒΕ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 6 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 "
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ »