Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2019

"ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΚΡΟΒΑΤΗΣ ΓΙΑ ΤΣΙΡΚΟ" ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΟΦΟΥΛΗ

Για λίγες μόνο παραστάσεις

 
Κέφι, χορός και ενθουσιασμός στην πρεμιέρα της παράστασης 
«Ζητείται ακροβάτης για Τσίρκο»

 
Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η περίοδος της αποκριάς στο Θέατρο Σοφούλη! Δεκάδες παιδιά γέλασαν, χόρεψαν, εντυπωσιάστηκαν και ξεφάντωσαν με τους street artists, χορευτές, ζογκλέρ και ακροβάτες της παράστασης «Ζητείται ακροβάτης για τσίρκο». Επίτιμος προσκεκλημένος της πρώτης παράστασης ήταν ο ελληνοαμερικανός πρωταθλητής του BMX Άλεξ Αλεξανδρίδης. Η παράσταση θα παίζεται κάθε Σάββατο στις 18.00 και κάθε Κυριακή στις 17.00 για όλη την περίοδο της αποκριάς.

Η συνεργασία της Καλλιτεχνικής Εταιρίας Θεάτρου (Θέατρο Σοφούλη) με τους καλλιτέχνες του δρόμου ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια και από τότε παρουσιάζουν αποκριάτικα show που συνδυάζουν το θεατρικό παιχνίδι, ακροβατικά, ξυλοπόδαρους, ζογκλερικά, παντομίμα, χορό, αφήγηση και τεχνικές κλόουν! Φέτος η παράσταση είναι πιο διαδρασική από κάθε άλλη φορά ενώ κάθε εβδομάδα ένας καινούριος καλλιτέχνης δίνει τη δική του πινελιά στο έργο ώστε κάθε παράσταση να είναι διαφορετική!

Η πρεμιέρα της παράστασης ήταν sold out και για τον λόγο αυτό θεωρείται απαραίτητη η κράτηση θέσεων στο 2310423925 ή μέσω της ιστοσελίδας του θεάτρου theatrosofouli.gr.

Λίγα λόγια για το έργο
Όταν ένας ακροβάτης φεύγει από το τσίρκο, η παράσταση πάει για καταστροφή! Ποιος θα αντικαταστήσει τον καλλιτέχνη που λείπει; Μήπως εσύ;

Τα παιδιά έρχονται, αν το επιθυμούν, με τις αποκριάτικες στολές τους και μετά την παράσταση ακολουθεί χορός με τους συντελεστές!

Παραστάσεις
Σάββατο 23 Φεβρουαρίου, 2, 9 Μαρτίου στις 18.00
Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, 3, 10 Μαρτίου στις 17.00
Καθημερινές παραστάσεις για σχολεία από Δευτέρα έως Παρασκευή κατόπιν επικοινωνίας στο 2310423925 (καθημερινά 8.30-15.00)

Τιμές εισιτηρίων: 8€ γενική είσοδος

Πρόσβαση από το κέντρο με το λεωφορείο Νο5, στάση Βερβελίδη

Το Θέατρο Σοφούλη διαθέτει πρόσβαση για ΑμεΑ

Τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν στον Σύλλογο Πολιτιστικής Ανάπτυξης Μακεδονίας - Θράκης

Πληροφορίες –κρατήσεις Καλλιτεχνική Εταιρεία 
Τηλέφωνο 2310423925                                Χορηγός
Euromedica

 


Δεν υπάρχουν σχόλια :