Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2019

Ο Μολυβένιος Στρατιώτης Οι ηθοποιοί της παράστασης φωτογραφίζονται για τον έρωτα!

Ο Μολυβένιος Στρατιώτης

Οι ηθοποιοί της παράστασης
φωτογραφίζονται για τον έρωτα!

14 Φεβρουαρίου (2019). Η μέρα των ερωτευμένων. Η γιορτή του έρωτα.

Με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ζητήσαμε από τους ηθοποιούς της παράστασης «Ο Μολυβένιος Στρατιώτης» (διασκευή - σκηνοθεσία: Μαριάννα Τόλη), τους πρωταγωνιστές της πιο ρομαντικής ιστορίας της πόλης, να μας πουν – με μια λέξη – τι είναι γι’αυτούς έρωτας.

Κάποιες από τις απαντήσεις μάς ξάφνιασαν – όπως η «λησμονιά» του Αρσένιου Γαβριηλίδη και η «ψυχή» του Πασχάλη Αραμπατζή. Κάποιες άλλες μας γλύκαναν – όπως η «ζάχαρη» του Δημήτρη Δάγκαλη και το «προφιτερόλ» της Μαρίας Elbrus. Κάποιες, μας έκαναν να χαμογελάσουμε – η «γιορτή» της Νόνικας Μαλκουτζή - και κάποιες, πάλι, μας συγκίνησαν – το «σκίρτημα» της Δήμητρας-Ιόλης Εξάρχου.

Οι λέξεις τους γέννησαν πολλά διαφορετικά συναισθήματα – όπως, άλλωστε και ο έρωτας – και μια ιδέα: οι λέξεις να αποτελέσουν έμπνευση για μια Valentine’s-edition φωτογράφηση, αφιερωμένη στον έρωτα και όλους τους ερωτευμένους.

Και να, το αποτέλεσμα! Χρόνια Πολλά σε όλους!
Συντελεστές concept:
Ιδέα: Λία Κεσοπούλου
Φωτογραφίες: Μαριάννα Σιδερά
 

Συμμετείχαν οι ηθοποιοί: 
Αρσένιος Γαβριηλίδης, Πασχάλης Αραμπατζής, Νόνικα Μαλκουτζή, Κική Τσαλίκη, Αντωνία Πιτουλίδου, Μαρία Elbrus, Νίκος Βόσσος, Δημήτρης Δάγκαλης, Δήμητρα-Ιόλη Εξάρχου, Στρατής Ανούδης
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Χώρος: Θέατρο Αριστοτέλειον, Εθνικής Αμύνης 2, 546 21, Θεσσαλονίκη

Παραστάσεις έως 21/4/2019: Κάθε Κυριακή στις 11:30 για το κοινό | Καθημερινά για σχολεία κατόπιν συνεννόησης (τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 250 303)

Διάρκεια παράστασης: 100 λεπτά (με διάλειμμα)

Τιμές εισιτηρίων: 12€ κανονικό | 10€ ανέργων (απαραίτητη η επίδειξη κάρτας ανεργίας στο ταμείο) | 10€ οικογενειακό (4 άτομα και άνω)

Προπώληση εισιτηρίων: www.ticketservices.gr | 10€ κανονικό | 9€ οικογενειακό (4 άτομα και άνω)

Κρατήσεις θέσεων: 2310 262 051

Περισσότερα: www.aristoteleion.gr | www.facebook.com/theatroaristoteleion | Facebook event παράστασης www.facebook.com/events/1125456240938852

Δεν υπάρχουν σχόλια :