Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2019

Ένα ταξίδι γνώσης και μουσικής υπέρ του Συλλόγου Αρωγής, Συλλόγου Γονέων Αυτιστικών Ατόμων Β.Ελλάδος «ΑΧΤΙΔΑ»Μια ξεχωριστή βραδιά του Συλλόγου ΑΧΤΙΔΑ!


Ένα ταξίδι γνώσης και μουσικής υπέρ του
Συλλόγου Αρωγής, Συλλόγου Γονέων Αυτιστικών Ατόμων Β.Ελλάδος
«ΑΧΤΙΔΑ»

Ο Σύλλογος Αρωγής του Συλλόγου Γονέων & Φίλων Αυτιστικών Ατόμων Β.Ε«ΑΧΤΙΔΑ», διοργανώνει την ετήσια φιλανθρωπική του εκδήλωση,
την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 8.30 μ.μ. στο ξενοδοχείο The Met στη Θεσσαλονίκη,  με την παρουσία του καθηγητή Δημήτρη Καιρίδη ο οποίος θα μιλήσει με θέμα: «H Ελλάδα σε παρακμή, σε μια Ευρώπη σε κρίση;».
Ο Δημήτρης Καιρίδης είναι Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων του Παντείου Πανεπιστημίου, Διευθυντής του Δικτύου Navarino καθώς και πολιτικός αναλυτής και σχολιαστής των μέσων ενημέρωσης.
Μετά την ομιλία θα ακολουθήσει το καθιερωμένο επίσημο δείπνο του Συλλόγου, καθώς και ζωντανή μουσική από το συγκρότημα Μπλε Μύρτιλα και μουσικό πρόγραμμα από τον dj Ανδρέα Νικάκη.
Αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τους σκοπούς του Συλλόγου Αρωγής του Συλλόγου Γονέων & Φίλων Αυτιστικών Ατόμων Β.Ε «ΑΧΤΙΔΑ»

*Τιμή πρόσκλησης: 35 ευρώ.
Η παρουσία σας θα στηρίξει έμπρακτα το έργο του Συλλόγου «ΑΧΤΙΔΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια :