Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2018

«Η ιστορία του γάτου που έμαθε σ ένα γλάρο να πετάει» στο θέατρο ΑΘΗΝΑΙΟΝ απο 14 Οκτωμβρίου ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ


ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ 
ΚΥΡΙΑΚΗ  2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 11.30
ΘΕΑΤΡΟ ΑΘΗΝΑΙΟΝ
LIKE & SHARE στην ανάρτηση
LIKE στην σελιδα GR4YOU
ΣΧΟΛΙΟ με το όνομα σας και καλή επιτυχία
οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με μήνυμα στο σχόλιο τους

του Luis Sepulveda


Πρεμιέρα
Κυριακή 14 Οκτωβρίου

Την Κυριακή 14 Οκτωβρίου στις 11:30, στο Θέατρο «Αθήναιον», ξεκινάει με αφορμή την οικολογική καταστροφή των θαλασσών από τα απόβλητα των ανθρώπων, η παράσταση «Η ιστορία του γάτου που έμαθε σ ένα γλάρο να πετάει»
 …Μια γλαροπούλα, η Κενγκά, πέφτει θύμα της ρύπανσης της θάλασσας, από το πετρέλαιο. Πριν όμως καταφάει τα φτερά της, η Κενγκά, καταφέρνει μια τελευταία πτήση σ ένα μπαλκόνι που ζει ένας γάτος που ήταν μαύρος, πελώριος και χοντρός! Ο γάτος ο Ζορμπάς! Η Κενγκά βλέπει στα μάτια του Ζορμπά, ένα καλό πλάσμα και τον εμπιστεύεται με ότι πολυτιμότερο έχει... το αυγό της… Του ζητάει να υποσχεθεί 3 πράγματα: ότι δεν θα φάει το αβγό, ότι θα το κλωσάει μέχρι να γεννηθεί το γλαρόνι και… ΝΑ ΤΟΥ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ!!!! Είναι δυνατόν; Κι όμως είναι…
«Το νιαούρισμα τιμής που δίνει ένας γάτος του λιμανιού, δεσμεύει όλους τους γάτους του λιμανιού!»
Έτσι, μια παράξενη παρέα γάτων του λιμανιού, ο Κολονέλο, ο Γραμματικός, ο Ξερόλας, ο Σταβεντάκης και ο Ζορμπάς σε ρόλο «Μαμάς», αναλαμβάνουν να εκπληρώσουν όλοι μαζί την υπόσχεση! Η μικρή γλαροπούλα, με την παρέα των γάτων ανακαλύπτουν πόσο σπουδαίο είναι να εκτιμούν, να σέβονται και να αγαπάνε ένα διαφορετικό πλάσμα από αυτούς.

Με αγάπη και πολύ χιούμορ, ο Λούις Σεπούλβεδα μιλάει για την τιμή, τη δικαιοσύνη, τη συντροφικότητα, την υπεράσπιση του αδυνάτου και το δικαίωμα στη διαφορετικότητα κάθε πλάσματος.
Μία μοναδική παράσταση που υπόσχεται να μαγέψει μικρούς και μεγάλους. Ένα θεατρικό ταξίδι με υπέροχα κοστούμια και μάσκες τεχνοτροπίας origami, εντυπωσιακό video mupping και puppets, γάτους σε μέγεθος ανθρώπου και ανθρώπους που φτάνουν μέχρι το ταβάνι! Ένα θέαμα που θα σας καθηλώσει, ένα έργο που θα σας συγκινήσει! Προσαρμοσμένο με πολύ σεβασμό και αγάπη γι αυτό το τόσο απαιτητικό και δύσκολο κοινό… Τα παιδιά! 


Γιατί όπως λέει κι ο Ζορμπάς… : «Πετάει μόνο αυτός που τολμάει να πετάξει…»
Ένα έργο παιδαγωγικό, σύγχρονο και ψυχαγωγικό, ένα έργο που αποτελεί διδακτική ύλη για σχολεία.
Ένα παραμύθι για μικρούς και μεγάλους.


ΣΚΗΝΟΘΕΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ:

Οφείλω να αρχίσω από την ευθύνη, που έχει η παρουσίαση μιας παράστασης σε παιδιά και κατά συνέπεια την ευθύνη που αναλαμβάνουμε με την παράσταση μας, απέναντι τους. Μία παράσταση, είναι συνήθως ο πρώτος σταθμός γνωριμίας των παιδιών με το θέατρο. Τα συναισθήματα κάθε παιδιού, βγαίνοντας από την αίθουσα, είναι συναισθήματα που σε πολλές περιπτώσεις τα ακολουθούν σε όλη τους τη ζωή. Αυτό συμβαίνει επειδή είναι ζωντανό. Συμβαίνει τώρα. Τα παιδιά γίνονται μάρτυρες της ιστορίας που εκτυλίσσεται μπροστά τους. Νιώθουν μέρος της, οι πρωταγωνιστές δεν είναι πίσω από μια οθόνη, αλλά ανάμεσά τους. Το θέατρο είναι μια εμπειρία αισθήσεων και συναισθημάτων ικανή να περάσει μεγάλα μηνύματα στα παιδιά. Χωρίς να χειραγωγεί τη σκέψη τους στο τι είναι καλό και τι όχι. Τα αντιμετωπίζει ως έξυπνα και ικανά να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα από αυτό που βλέπουν μπροστά στα μάτια τους. Η παιδαγωγική δύναμη του θεάτρου ως μορφή τέχνης, προσφέρει μια ολοκληρωμένη εκπαιδευτική εμπειρία και για το λόγο αυτό οφείλει να έχει περιεχόμενο ουσίας και να κινητοποιεί την φαντασία και την κριτική ματιά των παιδιών. Φτιάξαμε λοιπόν μια παράσταση, με κέντρο την καλή αφήγηση και κατανόηση της ιστορίας αλλά και με ένα ισχυρό καλλιτεχνικό αποτέλεσμα. Με χιούμορ, δράση, χορό και τραγούδι, δυνατές και καθαρές ερμηνείες αλλά και με ένα ισχυρό μήνυμα: την αγάπη, τη φιλία, τη διαφορετικότητα, τη σπουδαιότητα της υπόσχεσης και την οικολογική συνείδηση. Αυτά που θέλουμε να πάρει μαζί του κάθε παιδί φεύγοντας. Μια ιστορία να συζητήσει με τους συμμαθητές και τους δασκάλους του. Μια ιστορία τόσο όμορφη όπως αυτή της «Ιστορίας του γάτου που έμαθε σ' ένα γλάρο να πετάει»...

Βασίλης Ισσόπουλος
Σκηνοθέτης – Ηθοποιός
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΑΤΟΥ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕ Σ’ ΕΝΑΝ ΓΛΑΡΟ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ
του Luis Sepulveda
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σκηνοθεσία – Στοίχοι – Video: Βασίλης Ισσόπουλος
Σκηνογραφία – Ενδυματολογία: Κωνσταντίνος Παυλίδης
Μουσική πρωτότυπη: Δημήτρης Κανίογλου
Χορογραφίες:            Πόλυ Βόικου
Μετάφραση: Αχιλλέας Κυριακίδης
Διασκευή: Μαίρη Ανδρέου
Παίζουν οι ηθοποιοί:
Σταύρος Δουκουζγιάννης
Τάσος Μπαρνιαδάκης
Μαρία Σπαθοπούλου
Κωνσταντίνος Σωτηριάδης
Ελένη Χρυσομάλλη
Κυριάκος Χρυσίδης

Παραγωγή: ART TIS ΕΙ  
Θέατρο Αθήναιον
Βασιλίσσης Όλγας 35, Θεσσαλονίκη, Τηλ.: 2310-832060

Παραστάσεις:
Κάθε Κυριακή στις 11:30
Καθημερινές για σχολεία, κατόπιν συνεννόησης στο τηλέφωνο 2314 014720

Προπώληση Εισιτηρίων: www.viva.gr, 11876, Seven spots, Reload Stores, Αθηνόραμα.gr,  Θέατρο Αριστοτέλειο

Τιμές Εισιτηρίων:
Ενηλίκων 10€, Παιδικό 8€,
Οικογενειακό (2 Ενήλικες – 2 Παιδιά): 30€
Φοιτητικό – πάσο, Ανέργων - κάρτα ανεργίας σε ισχύ, Πολυτέκνων – δελτίο,  Α.Μ.Ε.Α.: 8€

«ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ”
(ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ)

Η ART TIS EI productions, οι σχολές χορού «ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ», τα ωδεία «ΣΥΡΙΟΣ» και το εργαστήρι καλών τεχνών και καλλιτεχνικής δημιουργίας «ART FACTORY», ενώθηκαν με αφορμή την παιδική παράσταση «Η ιστορία του γάτου που έμαθε σ’ ένα γλάρο να πετάει!»  Στόχος μας, όλο και περισσότερα παιδιά, νέοι, αλλά και ενήλικες να έχουν την ευκαιρία να ασχοληθούν με την τέχνη που αγαπούν!
Έτσι,
ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ της παράστασης, θα παίρνετε και την ειδική κάρτα προνομίων του «Οι τέχνες ενώνονται». Με αυτή την κάρτα έχετε εκπτωτικά προνόμια σε κάθε μια από τις συνεργαζόμενες σχολές της επιλογής σας! Η μια επιλογή δεν αναιρεί την άλλη. Ισχύει και για τις 3 σχολές!  Θέατρο, Χορός, Μουσική & Εικαστικά μ ένα μόνο εισιτήριο!


read more " «Η ιστορία του γάτου που έμαθε σ ένα γλάρο να πετάει» στο θέατρο ΑΘΗΝΑΙΟΝ απο 14 Οκτωμβρίου ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ "
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ »

«Ανθρώπινη Φωνή» από τους Κοκτώ & Πουλένκ, συμπαραγωγή ΚΟΘ & ΚΘΒΕ. «Ανθρώπινη Φωνή» από τους Κοκτώ & Πουλένκ
Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών
Παρασκευή 12 & 13 Οκτωβρίου, στις 21.00
 


‘Μια νεαρή γυναίκα βρίσκεται ξαπλωμένη στο κρεβάτι της σαν νεκρή. Ζωντανεύει μόνο όταν χτυπάει το τηλέφωνο. Είναι ο αγαπημένος της που την αφήνει για να παντρευτεί μια άλλη. Η γυναίκα σταδιακά απελπίζεται και στο τέλος καταρρέει’.

Η συμπαραγωγή της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης και του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, στο πλαίσιο των 53ων Δημητρίων, έχει ως επίκεντρο το μονόπρακτο του Κοκτώ  «Ανθρώπινη Φωνή». Το ομώνυμο λυρικό δράμα του Πουλένκ δίνει την ευκαιρία στους δύο φορείς να παρουσιάσουν ταυτόχρονα το ίδιο έργο, ο καθένας ‘με τον δικό του τρόπο’. Στο α’ μέρος, με την ορχήστρα επί σκηνής, θα εκτελεστεί η ομώνυμη σύνθεση του Πουλένκ, με την μέτζο σοπράνο Ηλέκτρα Πλατιοπούλου και τον μαέστρο Philippe Forget. Το β’ μέρος περιλαμβάνει τη θεατρική εκδοχή του έργου, με την Μαρία Χατζηιωαννίδου στο σχετικό μονόλογο του Κοκτώ, σε σκηνοθεσία Γιώργου Καύκα.
Το κοινό θα παρακολουθήσει το συγκλονιστικό μονόλογο μίας απελπισμένης γυναίκας μπροστά στην εγκατάλειψη, μέσα από τη δύναμη της κάθε τέχνης ξεχωριστά, ανακαλύπτοντας τους τρόπους με τους οποίους αυτές συνδέονται μεταξύ τους και ενίοτε αλληλοσυμπληρώνονται.

Παρασκευή 12 και Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018
ώρα 21:00
Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Μετάφραση: Μάριος Πλωρίτης
Σκηνοθεσία θεατρικού μέρους: Γιώργος Καύκας
Διεύθυνση ορχήστρας: Philippe Forget
Μουσική-Ηχητικά Τοπία: Πάνος Νάνος
Βίντεο: Πάνος Μπουντούρογλου
Οργάνωση παραγωγής: Δημοσθένης Πάνος

ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ:
Ερμηνεία: Μαρία Χατζηϊωαννίδου
Μέτζο σοπράνο: Ηλέκτρα Πλατιοπούλου

Μουσικός επί σκηνής: Πάνος ΝάνοςΠρόγραμμα:
Όπερα
Φρανσίς Πουλένκ (1899-1963): La Voix Humaine       (A’ εκτέλεση Κ.Ο.Θ.)

Θέατρο
Ζαν Κοκτώ (1889-1963): La Voix Humaine

Πλατεία-θεωρεία: 15 €
Εξώστης: 10 €
Μειωμένα: 5€
Ισχύει για πολύτεκνους, μαθητές, φοιτητές, σπουδαστές  δραματικών σχολών και  ωδείων, κατόχους Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων, μέλη Ένωσης Ελλήνων Μουσουργών, Άτομα άνω των 65

Άνεργοι: Δωρεάν 20 θέσεις σε κάθε παράσταση
ΑΜΕΑ: Δωρεάν
Ατέλειες: Εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις, ισχύουν ατέλειες ΕΣΗΕΜΘ, ΕΣΗΕΑ, ΣΕΗ, Τμημάτων Θεάτρου, Δραματικών Σχολών, Σκηνοθετών.


Προπώληση εισιτηρίων:
Από τα ταμεία του Κ.Θ.Β.Ε.:
τηλ. 2315 200200

-          Στο Βασιλικό Θέατρο (πλατεία Λευκού Πύργου)
Δευτέρα 8:30-15:30
Τρίτη με Κυριακή 8:30-21:30

-          Στην Πλατεία Αριστοτέλους
Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο 10:00-15:30
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 10:00-14:00 & 17:30-20:00Από το εκδοτήριο της Κ.Ο.Θ., Λ. Νίκης 73,
τηλ. 2310 236990  
Δευτέρα-Παρασκευή 9:00-17:00


και ηλεκτρονικά από το www.ntng.gr


Ακούτε κάθε Τρίτη 18:00-18:30 την εκπομπή της Κ.Ο.Θ. στην Ελληνική Ραδιοφωνία με τον Θανάση Γωγάδη, από τον 9,58 fm και το Γ’ Πρόγραμμα


 
 

Με την υποστήριξη: του Γαλλικού Προξενείου Θεσσαλονίκης και του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης,
 
ΧΟΡΗΓΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ: Mediterranean Palace Hotel, Grand Hotel Palace

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΡΤ, ΕΡΤ3, ΑΠρόγραμμα, ΒΠρόγραμμα, ΓΠρόγραμμα, 958 FM, 102 FM, Μακεδονία TV, TV100, FM100, Καθημερινή, Μακεδονία, Χρώμα 105.8 fm, ΑΠΕ-ΜΠΕ, Πρακτορείο 104,9, Cityportal, we post, GR4YOU.
 

read more " «Ανθρώπινη Φωνή» από τους Κοκτώ & Πουλένκ, συμπαραγωγή ΚΟΘ & ΚΘΒΕ. "
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ »

ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΙΠΝΟ ΗΛΙΘΙΩΝ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ


ΛΟΓΩ ΜΕΓΑΛΗΣ ΖΗΤΗΣΗΣ ΠΡΟΣΤΙΘΕΝΤΑΙ 

ΔΥΟ ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ :ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 7 /10  ΣΤΙΣ 6.00 ΜΜ &
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 14/10 ΣΤΙΣ 6.00 ΜΜ


Η sold out παράσταση των δύο τελευταίων χρόνων,  "Δείπνο Ηλιθίων",  ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη.
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος με τον εξαιρετικό του θίασο, θα παρουσιάσουν,
την κλασική πλέον κωμωδία του Francis Veber, που αγαπήθηκε από κοινό και κριτικούς,
από 26 Σεπτεμβρίου έως και 14 Οκτωβρίου, στο Θέατρο Αριστοτέλειον.

 

Το έργο
Το Δείπνο Ηλιθίων (Le Dîner des Cons) γράφτηκε από τον Φρανσίς Βεμπέρ το 1993. Έκανε πρεμιέρα στο Théâtre des Variétés τον Σεπτέμβριο του 1993 και έμεινε στο ρεπερτόριο του θεάτρου μέχρι τον Ιανουάριο του 1996.  Τους κεντρικούς ρόλους ερμήνευσαν οι Jacques Villeret (ως Φρανσουά Πινιόν) και Claude Brasseur (ως Πιερ Μπροσάν).

Το 1998 έγινε ταινία σε σενάριο και σκηνοθεσία του ίδιου του Βεμπέρ με πρωταγωνιστές τον Jacques Villeret (στον ρόλο και πάλι του Φρανσουά Πινιόν) και τον Thierry Lhermitte (ως Πιερ Μπροσάν), κάνοντας τεράστια επιτυχία (σχεδόν 9,5 εκατομμύρια εισιτήρια). Η ταινία τιμήθηκε επίσης με μία σειρά από βραβεία César και Lumières.

Έκτοτε, το έργο ανεβαίνει συνεχώς σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ αρκετές είναι και οι κινηματογραφικές του μεταφορές.

Εκδοχές του ήρωα του Βεμπέρ, Φρανσουά Πινιόν υπάρχουν και σε προηγούμενα αλλά και σε επόμενα έργα του.

Η υπόθεση
Ο Πιερ Μπροσάν (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης), πλούσιος μεγαλοεκδότης στο Παρίσι, οργανώνει κάθε εβδομάδα με τους πλούσιους φίλους του έναιδιότυπο δείπνο: Καθένας βρίσκει έναν «ηλίθιο», τον καλεί στο δείπνο, τρώνε, πίνουν, διασκεδάζουν, γελούν εις βάρος των ανυποψίαστων καλεσμένων τους και στο τέλος, αυτός που έχει φέρει τον πιο τέλειο «ηλίθιο», στέφεται νικητής!
Ο Φρανσουά Πινιόν (Σπύρος Παπαδόπουλος), ένας αθώος, αφελής, καλοπροαίρετος άνθρωπος, είναι ο πολλά υποσχόμενος «ηλίθιος» του Πιερ γιαυτήν την εβδομάδα. Τον καλεί στον σπίτι του για να γνωριστούν και εν συνεχεία να πάνε στο δείπνο. Κι εδώ αρχίζει μία σειρά από ανατροπές, όπου διαλύονται τα πάντα. Ο Πινιόν με την αφέλεια και την αθωότητά του, προκαλεί απανωτούς σεισμούς. Μέσα σε λίγη ώρα, ο άτρωτος man of the year”, Πιερ, αποδομείται και γίνεται αξιοθρήνητος ανθρωπάκος.
Τελικά, ποιος απ’ τους δύο είναι ο ηλίθιος;
Ο ευρών αμειφθήσεται!

Διάρκεια παράστασης 100λεπτά (χωρίς διάλειμμα)                                                                                                                             

Οι Κριτικές
Μια κωμική καταιγίδα ρυθμών, ανατροπών και απροσδόκητων αντιδράσεων
Κώστας Γεωργουσόπουλος || ΤΑ ΝΕΑ
                                
Εκατό λεπτά ασταμάτητο, αβίαστο γέλιο με σκέψη, λίγη μελαγχολία και διόλου χάχανο.
Άννυ Κολτσιδοπούλου  || ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Μια σκεπτόμενη anti-bullying κωμωδία ενηλίκων με ερμηνείες στην κόψη του κωμικοτραγικού.
Ιλειάνα Δημάδη || ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ

Έξυπνη κωμωδία, σπιρτόζοι διάλογοι, πολύ καλές ερμηνείες από τον Σπύρο Παπαδόπουλο και τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη.
Ιωάννα Μπλάτσου || in2life.gr

Ισχυρό ντουέτο Παπαδόπουλου - Δαδακαρίδη σε μία καθαρόαιμη κωμωδία
Μυρτώ Λοβέρδου || ΤΑ ΝΕΑ

Μια παράσταση περί των… κοντινών συνόρων εξυπνάδας και χαζομάρας, που αξίζει να δείτε.
Γιώργος Βιδάλης || vidalart.gr
Μία πανέμορφη παράσταση, με πολλή σκέψη πίσω από το πολύ γέλιο που προσφέρει! Δείτε την και θα με θυμηθείτε!
                                  


ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ
ΣπΥρος ΠαπαδΟπουλος, ΠυγμαλΙων ΔαδακαρΙδης
ΒασΙλης ΡΙσβας, Αννα ΜενενΑκου
ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΑΝΟΣ, ΞανθΗ ΓεωργΙου
και ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ


ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σκηνοθεσία: Σπύρος Παπαδόπουλος
Μετάφραση: Νικολέτα Κοτσαηλίδου
Σκηνικά: Αθανασία Σμαραγδή
Κοστούμια: Νικόλ Παναγιώτου
Φωτισμοί: Χρήστος Τζιόγκας


Ημέρες και ώρες παραστάσεων
Τετάρτη 20:00 (λαϊκή απογευματινή)
Πέμπτη 21:00
Παρασκευή 21:00
Σάββατο 18:30 και 21:00
Kυριακή 18.00 & 20:00
Τιμές εισιτηρίων
Τετάρτη 15€
Πέμπτη 18€
Παρασκευή 20€
Σάββατο απόγευμα 20€
Σάββατο βράδυ 20€
Κυριακή  20€
Φοιτητικό 15€,  ΑΜΕΑ  Ανεργίας - Παιδικό 12€read more " ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΙΠΝΟ ΗΛΙΘΙΩΝ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ "
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ »