Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018

Ένα 4ήμερο που θα σε παρασύρει, πλησιάζει! To πρώτο Music Showcase της Ελλάδας 7 χώροι, 21 μπάντες, περισσότεροι από 35 εγχώριοι και διεθνείς καλεσμένοι, ένα συνέδριο και δύο parties. Στις 22-25 Νοεμβρίου 2018


ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Αυτό τον Νοέμβριο το ταλέντο αναπτύσσεται πέρα από τα σύνορα. Το #MSG έρχεται συνδυάζοντας όλα τα κομμάτια του πολιτισμού. Με οδηγό τη δύναμη της μουσικής, φέρνει ανθρώπους κοντά. Άλλωστε αυτός είναι και ο σκοπός. Να βρούμε αυτό που μας ενώνει. Και το #MSG μας το δίνει. Η αγάπη για τη μουσική, ξεδιπλώνεται αυτό το Νοέμβριο στη Θεσσαλονίκη, μέσα από live εμφανίσεις, συνέδρια, προβολές και συζητήσεις που συνδυάζουν τη μουσική όπως ακριβώς είναι. Παγκόσμια.
Οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες/ μπάντες
21 μπάντες/καλλιτέχνες που επιλέχθηκαν αναμένεται να ενθουσιάσουν αυτό το μουσικό τετραήμερο. Εκπροσωπώντας την Ελλάδα υπό το πρίσμα διεθνών καλεσμένων, το εγχώριο ταλέντο συστήνεται μέσα από το έργο του. Ο καθένας βάζει το προσωπικό του ύφος σε μια σειρά από live, απογειώνοντας το πρόγραμμα.
Εγχώριο και διεθνές πρίσμα – Οι Καλεσμένοι
Anders Damberg-Σουηδία, Andrey Klukin-Ρωσία, Bruno Roze-Λετονία, Christoph Borkowsky-Γερμανία, David Haim Saidov III- Ισραήλ, Didier Zerath-Γαλλία, Dimitra Zina-Ελλάδα, Dimitris Lilis-Ελλάδα, Fernando de Sousa-Πορτογαλία, Galina Metelskaya-Ρωσία, Iro Siamanta-Ελλάδα, Mandy Endres-Γερμανία, Maro Angelopoulou-Ελλάδα, Martin Hossbach-Γερμανία, Matwe Kaščák-Σλοβακία, Maximilian Paproth-Γερμανία, Michel Bloem-Ολλανδία, Nikko Patrelakis-Ελλάδα, Nikos Modiotis-Ελλάδα, Oliver Thomas-Γερμανία, Paweł Trzciński-Πολωνία, Philipp Herder-Γερμανία, Quoc Trung-Βιετνάμ, Ruud Berends-Ολλανδία, Stine Meyer-Γερμανία, Susan Rosenberg-Ηνωμένες Πολιτείες, Svenja Mahlstede-Γερμανία, Takis Kouretsidis-Ελλάδα, Theodore Polychronopoulos-Ελλάδα, Warren Chien-Κίνα(Qian Weirong)
7 Χώροι – Η πόλη ενώνεται μέσα από διαφορετικά σημεία
Η Αίγλη Γενί Χαμάμ, το Principal Club Theatre, το WE και η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης, σημεία που ξεχωρίζουν στην πόλη, φιλοξενούν τις live εμφανίσεις, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Η Αποθήκη Δ φιλοξενεί το συνέδριο ενώ η Αποθήκη 1 την προβολή ενός μουσικού ντοκιμαντέρ. Το Urania και το Ύψιλον ολοκληρώνουν τις βραδιές με δυναμικά parties.
7 χώροι, 21 μπάντες, περισσότεροι από 35 εγχώριοι και διεθνείς καλεσμένοι, ένα συνέδριο και δύο parties. Στις 22-25 Νοεμβρίου follow the spots και αφέσου στον ρυθμό του πρώτου Music Showcase της Ελλάδας. Ένα 4ήμερο που θα σε παρασύρει, πλησιάζει!

Το Αναλυτικό Πρόγραμμα με τις εμφανίσεις του #MSG
Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου
Principal Palace Theatre
LOXANDRA ENSEMBLE
M.A.T.E.
ANGELIKA DUSK
KOZA MOSTRA
Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου
Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης
YAKO TRIO
STRINGLESS
MAGNANIMUS TRIO
ILIODROMIO
Aίγλη Γενί Χαμάμ
REGETICO PROJECT
INNER SAIL
SOMEONE WHO ISN’T ME
IOTAPHI
Σάββατο 24 Νοεμβρίου
WE
MIMIS NIKOLOPOULOS
DIONI
CHEEK BY JOWL
DAPHNE AND THE FUZZ
L.O.U.D.
WOLFY FUNK PROJECT
MARY’S FLOWER SUPERHEAD
BAILDSA
Κυριακή 25 Νοεμβρίου
ΛιμάνιΑποθήκη Δ
RONI IRON DJ
MSG – THE CONFERENCE
Αποθήκη 1
MUSIC DOCUMENTARY
Το #MSG:
  • Διεξάγεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.
  • Διεξάγεται σε συνεργασία µε τον ∆ήµο Θεσσαλονίκης
  • Διεξάγεται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, το Κέντρο Πολιτισµού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, το ∆ίκτυο Πολιτισµού ∆ήµου Αθηναίων Athens Culture Net, το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και το Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών.
Το teaser της διοργάνωσης:
www.youtube.com/watch?v=pq5oWEelQTk
Aκολούθησε το #MSG:
Περισσότερες πληροφορίες:

ΩΡΑ

22 (Πέμπτη) 9:00 μμ - 25 (Κυριακή) 1:00 πμ

Δεν υπάρχουν σχόλια :