Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2018

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ Νο 14 στο θέατρο ΤΑΞΙΔΙ ΟΝΕΙΡΟΥΤο θεατρικό εργαστήρι του Ταξίδι Ονείρου, ανοίγει ξανά των κύκλο μαθημάτων, για τη φετινή σεζόν με το έργο: «Διαμέρισμα Νο14» σε σκηνοθεσία του Βαγγέλη Ηλιάδη, ορθοφωνία η Μαρία Πρέκα και γραφιστικά ο Αλέξανδρος Καλαϊτζίδης.
Παίζουν οι μαθητές:
Μαρία Ζουρνατζίδου, Άρης Χατζηκαμάρης, Βασίλης Ζουρνατζίδης, Σταύρος Μαυρουδής, Λάζαρος Αντωνούδης, Αλίκη Ροβέρτου, Γεωργία Περηφάνου, Χαρά Πανιοπούλου, Ελένη –Τζένη Χαραλαμπίδου, Αλέκα Καπουσούζη και η Σαββίνα Παρταλίδου.

Λίγα λόγια για το… Διαμέρισμα Νο14.
Ένα διαμέρισμα λίγο έξω από το κέντρο της πόλης. Ένα διαμέρισμα από το οποίο έχουν περάσει ουκ ολίγοι ένοικοι. Ένα διαμέρισμα που ενοικιάζεται διαρκώς, ανοίγει την πόρτα του με σκοπό να "μαρτυρήσει" κάποιες στιγμές του. Τέσσερις μικρές ιστορίες που διαδραματίζονται μέσα στο ίδιο διαμέρισμα. Τι να βρίσκεται πίσω από την πόρτα με τον αριθμό 14;

Παραστάσεις: 6 και 7/10/18, στις 9:15μμ
Γενική είσοδο: 7€.
Θεατρικά εργαστήρια «Ταξίδι Ονείρου».
Θα λειτουργήσουν εργαστήρια για παιδιά δημοτικού, εφήβων, ενηλίκων και τμήματα αρχαρίων. Ξεκινούν πάντα τον Οκτώβριο και τελειώνουν τον Μάιο, με μια θεατρική παράσταση.
Οι μαθητές θα διδαχθούν ιστορία θεάτρου, ασκήσεις υποκριτικής, αυτοσχεδιασμού, φωνητικής και ορθοφωνίας, μαθήματα τραγουδιού, ασκήσεις σωματικής έκφρασης, συναισθημάτων αλλά και πρακτική εφαρμογή σε κείμενα του παγκόσμιου θεατρικού ρεπερτορίου, με στόχο την παρουσίαση τους στο θεατρικό κοινό στο τέλος της χρονιάς! 
Κατά τη διάρκεια του φετινού κύκλου εργαστηρίων, θα υπάρξουν και σεμινάρια καθώς και εκπαιδευτικές εκδρομές.
Αν θες και εσύ να ταξιδέψεις στο μαγικό κόσμο του θεάτρου δεν έχεις από το να δηλώσεις το ενδιαφέρων σου, στο 6972.702870, 9πμ – 5μμ. Πρώτο μάθημα το Σάββατο 4μμ. Στο Θέατρο Ταξίδι Ονείρου, Στεφ. Τάττη 3, πλάι του Ι.Ν. Αγ. Σοφίας.
Δεν υπάρχουν σχόλια :