Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2017

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ REDICOLO 18 παραστάσεις κουκλοθέατρου με ελεύθερη είσοδο για όλους σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις Δήμων των Δεκέμβριο

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ REDICOLO

18 παραστάσεις κουκλοθέατρου με ελεύθερη είσοδο για όλους
σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις Δήμων των Δεκέμβριο

Ο Κουκλοθίασος REDICOLO ταξιδεύει το Δεκέμβριο με τις παραστάσεις του, σε Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις που διοργανώνουν Δήμοι στη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα. Η Χριστουγεννιάτικη Περιοδεία REDICOLO ξεκινάει στις 2 Δεκεμβρίου με μία παράσταση για τα παιδιά στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο και ακολουθούν 18 παραστάσεις στο ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ στην Κατερίνη, στην ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ Δράμας, στην ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΠΟΛΗ Γιαννιτσών και στις Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις των Δήμων Βέροιας, Αλεξάνδρειας, Ηράκλειας Σερρών, Ωραιοκάστρου, Πυλαίας-Χορτιάτη, Νεάπολης-Συκεών και Αμπελοκήπων-Μενεμένης.

«Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΑ», «ΠΙΝΟΚΙΟ, ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΓΟΡΙ», «ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ, Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ», παραστάσεις με μεγάλες χειροποίητες κούκλες και εντυπωσιακή τεχνοτροπία που συνδυάζει το σύγχρονο κουκλοθέατρο με το θέατρο, με ελεύθερη είσοδο και γιορτινή διάθεση, για όλα τα παιδιά του κόσμου! Όλες οι παραστάσεις REDICOLO μεταφέρονται και στο χώρο των σχολείων και είναι κατάλληλες για μαθητές νηπιαγωγείου και όλων των τάξεων του δημοτικού.

Πληροφορίες για τις παραστάσεις REDICOLO:
Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΑ - www.redicolo.com/kyklos
ΠΙΝΟΚΙΟ, ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΓΟΡΙ - www.redicolo.com/pinokio
ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ, Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - www.redicolo.com/roben
Περισσότερα: www.redicolo.comwww.facebook.com/redicolo
Επικοινωνία: 6948092384, 6976055790, 2310425097
Χριστουγεννιάτικη Περιοδεία www.facebook.com/events/1967970130130948
Αναλυτικά το πρόγραμμα των παραστάσεων στο - www.redicolo.com/imerologio

Δεν υπάρχουν σχόλια :