Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου 2017

«Η ΑΕΛΙΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ» Ένα νέο πρόγραμμα της ΑΕΛΙΑ στο οποίο επισκέπτεται διάφορα πόλεις της Ελλάδας και σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, μεταφέρει το μήνυμα της αξίας της πρόληψης στον καρκίνο του μαστού. Πρώτη στάση φέτος η Σύρος!


«Η ΑΕΛΙΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ»: ΠΡΩΤΗ ΣΤΑΣΗ ΣΥΡΟΣ
ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΕΛΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ
ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

   «Η ΑΕΛΙΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ» Ένα νέο πρόγραμμα της ΑΕΛΙΑ στο οποίο  επισκέπτεται διάφορα πόλεις της Ελλάδας και σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, μεταφέρει το μήνυμα της αξίας της πρόληψης στον καρκίνο του μαστού.
Πρώτη στάση φέτος η Σύρος!
    Στα πλαίσια της παγκόσμιας καθιέρωσης του Οκτώβρη ως μήνα ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού, η ΑΕΛΙΑ στις 7.10.2017 (20.00-00.00) υπό την αιγίδα του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης και σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Κυκλάδων φωταγωγεί ροζ,  χρώμα-σύμβολο στον αγώνα ενάντια στη νόσο, το Δημαρχείο Σύρου –Ερμούπολης.
   Η φωταγώγηση του Δημαρχείο Σύρου,  εντάσσεται στις παγκόσμια προσπάθεια ευαισθητοποίησης του κοινού στον καρκίνο του μαστού, κατά την οποία φωτίζονται ροζ, τα μνημεία μεγάλων πόλεων.
   Την ίδια μέρα στις 19.30, στην αίθουσα «Γ. Ρίτσος» του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου , η ΑΕΛΙΑ σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Κυκλάδων και με τη συνδρομή του Συλλόγου Καρκινοπαθών Κυκλάδων, διοργανώνει την Ενημερωτική Ημερίδα για το κοινό «ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ, ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ»    

Η ΑΕΛΙΑ (Αγάπη, Ελπίδα, Λύσεις για Ίαση και Αποκατάσταση)
είναι  μη - κερδοσκοπική οργάνωση , που ιδρύθηκε το 2014, αποτελείται 100% από εθελοντές, και έχει ως βασικούς στόχους την υπεύθυνη ενημέρωση του κοινού για όλα τα θέματα που σχετίζονται με την πρόληψη και αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού καθώς και την οικονομική υποστήριξη απόρων νέων.


Πύργος του Άιφελ, Παρίσι, Γαλλία

 Κολοσσαίο, Ρώμη,                                                                                                                                                                                                        

 Λευκός Οίκος, Ουάσινγκτον, Η.Π.Α.


 Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, ΕλλάδαΕικαστικό έργο «ΟΜΠΡΕΛΕΣ» Γ. Ζογγολόπουλου, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Η φωτογραφία «ΟΜΠΡΕΛΕΣ» του Αλέξανδρου Αβραμίδη

(πρακτορείο REUTERS) είχε επιλεγεί από το TIME ως η φωτογραφία της εβδομάδας τον Οκτώβριο του 2014 


Δεν υπάρχουν σχόλια :