Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017

ΟΙ NAZARETH ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - PRINCIPAL CLUB-THEATER Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017

 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
             NAZARETH
                                    opening act :  The Skelters

 
                                 PRINCIPAL CLUB-THEATER
                                      Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017
                                             Ωρα έναρξης 21:30


               Οι ιστορικοί Nazareth έρχονται στη Θεσσαλονίκη
Οι θρύλοι της hard rock, οι Σκωτσέζοι Nazareth, ένα συγκρότημα που εδώ και πέντε δεκαετίες αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας της μουσικής, αυτό το καλοκαίρι θα «ηλεκτρίσουν» την Ελλάδα.
Ο Pete Agnew, ο Jimmy Murrison, ο Lee Agnew και ο Carl Sentance θα παρουσιάσουν στο ελληνικό κοινό τα τραγούδια που δεν λείπουν από καμία rock συλλογή, τα τραγούδια που ενέπνευσαν καλλιτέχνες όπως οι Guns NRoses ( με τον Axl Rose να περίλαβει την διασκευή του  Hair of the Dog  στο άλμπουμ  Spaghetti Incident ) Judas Priest ,Motorhead  κ.α.
Razamanaz, Dream On, Hair of the Dog  ,  και  κυρίως το Love Hurts –μια από της πιο γνώστες  μπαλάντες στη ιστορία της ροκ μουσικής ,με πάνω από ένα εκατομμύριο πώλησης στης Η.Π.Α  -- έβαλαν τους Νazareth  στον χάρτη των κλασσικών ροκ συγκροτημάτων
 Έχουν ηχογράφηση 23 studio άλμπουμ, 7 live αλμπουμ και 5 compilations   Είναι ενεργοί όλα τα χρόνια της καριέρας τους, με χιλιάδες συναυλίες κρατώντας πάντα ψηλά τον επαγγελματισμό τους  Χαρακτηριστική είναι η απάντηση του  Pete Agnew,ενός από τους ιδρυτές του συγκροτήματος, στο ερώτημα αν δεν έχει παίξει σε κάποια πόλη: “If its got electricity we 've played it”!

Στις 16 Ιουνίου οι rock μνήμες ζωντανεύουν στο Principal Club-Theater με τους Nazareth να ροκάρουν όπως μόνο οι Rock Legends γνωρίζουν!


Τη βραδιά ανοίγουν : The Skelters
Οι Skelters είναι μια σύγχρονη Rock μουσική μπάντα με αγγλόφωνο στίχο.
Επέλεξαν το όνομα τους επηρεαζόμενοι από το τραγούδι των Beatles "Helter Skelter". Εχουν πραγματοποιήσει περισσότερες από1300 εμφανίσειςσε όλα τα live stages της Θεσ/νίκης, της Αθήνας αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας, σε festivals, τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές κ.α. Χαρακτηριστικό στοιχείο των live εμφανίσεων τους, είναι η δυναμική σκηνική τους παρουσία


INFO
Τιμές  εισιτηρίων
Γενική είσοδος
Early birds : 18 ευρώ ( τα πρώτα 500 )
Προπώληση : 22 ευρώ, Ταμείο : 26 ευρώ
ΑΜΕΑ : 15 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων
Ticket House, Stereodisc, Rover
Δεν υπάρχουν σχόλια :