Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016

Γεύση από Χριστούγεννα στο Τελλόγλειο

Γεύση από Χριστούγεννα στο Τελλόγλειο


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016 (Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού) η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Τελλογλείου Ιδρύματος Τεχνών Α.Π.Θ.
Με ευφάνταστες δημιουργίες από τα εργαστήρια για παιδιά του Τελλογλείου, δράσεις από τη «Σχεδία στην Πόλη», μουσικές από σαξόφωνο και αρμόνιο, κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την μπάντα του Παπάφειου Ιδρύματος, το Τελλόγλειο υποδέχτηκε μικρούς και μεγάλους στον ισόγειο εκθεσιακό χώρο του, δίπλα στο σπήλαιο της Βηθλεέμ, φτιαγμένο από ανακυκλώσιμα υλικά.

Η γιορτή πλαισιώθηκε από ιδιαίτερο χριστουγεννιάτικο bazaar, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στον Σύλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδος. 

read more " Γεύση από Χριστούγεννα στο Τελλόγλειο "
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ »

Η ΝΕΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΑΘΕΡΙΔΗ - ΤΕΛΕΙΟΙ ΞΕΝΟΙ - ΑΠΟ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ

Πόσο καλά ξέρεις τους φίλους σου; 
Θοδωρής Αθερίδης, Σμαράγδα Καρύδη, Άλκις Κούρκουλος, Μαρία Ναυπλιώτου, Μάκης Παπαδημητρίου, Γιάννος Περλέγκας και Ευαγγελία Συριοπούλου – το καστ της νέας δραμεντί «Τέλειοι Ξένοι» είναι μόνο ένας από τους λόγους για τους οποίους θεωρείται ήδη η πιο πολυαναμενόμενη ελληνική παραγωγή της χρονιάς!
Μετά την επιτυχία του «Από Έρωτα», ο Θοδωρής Αθερίδης σκηνοθετεί ένα μπαράζ αποκαλύψεων μεταξύ επτά φίλων, οι οποίοι αποφασίζουν να παίξουν ένα επικίνδυνο παιχνίδι: να μοιραστούν μεταξύ τους όλες τις κλήσεις και τα μηνύματα που έρχονται στα κινητά τους…Θα μπορέσουν να ζήσουν με τα συγκλονιστικά, πιπεράτα μυστικά που αποκαλύπτονται; 


read more " Η ΝΕΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΑΘΕΡΙΔΗ - ΤΕΛΕΙΟΙ ΞΕΝΟΙ - ΑΠΟ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ "
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ »