Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ του Ματέι Βίσνιεκ - Vis Motrix Performance Studio - Κριτική Άγγελα Μάντζιου

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ  του Ματέι Βίσνιεκ
Vis  Motrix  Performance Studio
 Κριτική Άγγελα Μάντζιου

«Πλύση Εγκεφάλου» και  «Επιστροφή στο σπίτι»: Πολιτική η διάσταση της ιδιαίτερης αυτής παράστασης την οποία παρακολουθήσαμε  από την ομάδα Vis  Motrix.
 Τα  δύο έργα,   «Πλύση Εγκεφάλου» και  «Επιστροφή στο σπίτι», του συγγραφέα Ματέι Βίσνιεκ,  παρουσιάστηκαν επί σκηνής,  σε μια σύνθεση λόγου,  κίνησης , χορού και μουσικής,  η οποία έδωσε όγκο στην παράσταση και φώτισε, από πολλές οπτικές,  τα διαχρονικά ερωτήματα  που θέτει ο συγγραφέας. 
Επίκεντρο της παράστασης,  ο άνθρωπος ως αντικείμενο εκμετάλλευσης από την εκάστοτε εξουσία: Υφίσταται την,  ανώδυνη  και ανάλογη,  πλύση εγκεφάλου,  προκειμένου να  επιβιώσει ως κερδοφόρα μονάδα,  αλλά και  ως σύνολο,  χειραγωγείται ιδεολογικά,  για πατριωτικούς σκοπούς,  εθνικά ζητήματα, υπακούοντας σε κατασκευασμένα συνθήματα, ανθρώπων, καθεστώτων,  ιδεολογιών, μέχρι τον θάνατο και την φήμη της ιστορίας, νεκρός, μέχρι την επιστροφή στο σπίτι.
Ο σκηνοθέτης της παράστασης κ. Π. Αραμπατζής, έδειξε  με σαφήνεια  και σοβαρότητα,  τη διάσταση της σκέψης του συγγραφέα, εμμένοντας στην υπερβολή, στο σαρκαστικό χιούμορ, στον μελαγχολικό προβληματισμό, στην ένταση και στον αποτροπιασμό. Μίλησε για τη ζωή και το μέλλον, από την αντίθετη οπτική, κρατώντας τον θεατή σε εγρήγορση, δοκιμάζοντας τις σκέψεις του, προβληματίζοντάς τον. Οι σκέψεις για τον ολοκληρωτικό, βίαιο  θάνατο, την κενή δόξα της φήμης, τις τιμές μιας ταξινομημένης παρέλασης, την ιστορία, τη συμφιλίωση,  την επιστροφή του νεκρού ήρωα στο σπίτι,  δόθηκαν  με ένταση, στο σύμβολο του νεαρού στρατιώτη και της εξουσιαστικής ιεραρχίας, που σκοτώνει και σκοτώνεται βίαια  και άδικα. 

Οι ηθοποιοί της παράστασης, υπηρέτησαν  και υποστήριξαν τη σκηνοθετική σκέψη  με  πάθος και με σθένος.  Με το σώμα τους, με το χορό και την κίνηση,  με  τον λόγο, κατέγραψαν τις ατομικές και ομαδικές γκριμάτσες,  στον παραλογισμό μιας εξουσίας που τρέφεται με το αίμα των ανθρώπων, σε μια σύνθεση πολύ ενδιαφέρουσα. Το μακιγιάζ και τα ρούχα τους, ρεαλιστικά και άκαμπτα,  έδωσαν ενισχυτική έκφραση στο βάθος της παράστασης,  χαράζοντας τον   εικαστικό εξωτερικό  κύκλο.
Από το αφαιρετικό σκηνικό,  αντικειμένων χωρίς ταυτότητα, που έδιναν  ωστόσο και μια σαφή οδηγία μεθόδων της ιεράρχησης, της παγίδευσης, του θανάτου  και  σε ένα ηχητικό περιβάλλον αιχμηρά καταδυναστευτικό, παράλληλα με τη χρήση τραγουδιών,  που αν και  ανήκουν σε διαφορετικά είδη,  συμπλήρωναν  επεξηγηματικά, αυτό  το  τοπίο του παραλογισμού, αναπτύχθηκε ο  σύνθετος προβληματισμός της παράστασης «Επιστροφή στο σπίτι», ως σύγχρονο σχόλιο και κραυγή των νέων ανθρώπων στο θέατρο.
Πλύση Εγκεφάλου -  Επιστροφή στο σπίτι
(δύο από τα έντεκα μονόπρακτα του έργου «Εθνικότητά μου, το χρώμα του ανέμου» , του Ματέι Βίσνιεκ).
  Συντελεστές
Σκηνοθεσία: Πασχάλης Αραμπατζής
Ηθοποιοί: Αμαλία Ζαγοριανού, Νόνικα Μαλκουτζή, Έλιο Φοίβος Μπέικο, Νίκος Τσολερίδης, Στρατής Ανούδης
Μετάφραση: Τηλέμαχος Χατζηϊωαννίδης
Καλλιτεχνική Επιμέλεια - Παραγωγή: Σάσα Νάτση
Κίνηση – Χορογραφία: Μίκα Στεφανάκη
Μουσική: Joey Δίανος
Σκηνικά – Κοστούμια – Φώτα: Πετρούλα Λιώρα
Κατασκευή σκηνικών: Κώστας Τόμπορης
Μακιγιάζ: Ράνια Γραβάνη
Γραφιστική Επιμέλεια: Γιάννης Ξηροκώστας

Επικοινωνία – Προώθηση: Λία Κεσοπούλου
read more " ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ του Ματέι Βίσνιεκ - Vis Motrix Performance Studio - Κριτική Άγγελα Μάντζιου "
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ »

“Ο Κουκουμπλής” από τον Μικρό Βορρά για τρίτη χρονιά στον πολυχωρο ΕΝΩ Ερμού 11 και Ίωνος Δραγούμη

Ο Κουκουμπλής”
από τον Μικρό Βορρά για τρίτη χρονιά στο ΕΝΩ

Ελάτε να ζυμώσουμε!


Μετά την επιτυχία των δύο προηγούμενων ετών ο Μικρός Βορράς παρουσιάζει και φέτος τον ''Κουκουμπλή'', μια συναρπαστική παράσταση για όλα τα παιδιά.
Με δυο βαλίτσες, δέκα μουσικά όργανα και μεγάλη χαρά ξεκινούμε στον Πολυχώρο Ενώ να σας πούμε τρία παραμύθια για παιδιά, ιστορίες της γιαγιάς και του παππού, ιστορίες παρμένες από την ελληνική παράδοση.
Η παράσταση περιλαμβάνει ζωντανή μουσική, τραγούδι, μάσκες, παντομίμα και διαδραστικά στοιχεία που επιτρέπει στα ίδια τα παιδιά να συμμετέχουν στην ιστορία, να προβληματίζονται, να εκφράζουν την άποψή τους και να οδηγούν στην εξέλιξη των παραμυθιών.


Επί σκηνής ξετυλίγονται τρία ελληνικά λαϊκά παραμύθια.
''Ο Κουκουμπλής'' προέρχεται από τη Θεσσαλία, της συλλογής Μαρούλας Κλιάφα από το Γαρδίκι Τρικάλων. ''Το πιο γλυκό ψωμί'' της συλλογής Δ. Λουκάτου προέρχεται από την Κεφαλλονιά. ''Η Βασιλοπούλα και το άλας'' της συλλογής Σταμούλη - Σαράντη Ελπινίκης προέρχεται από τη Θράκη και είναι πολύ διαδεδομένο σε ολόκληρη τη Μακεδονία.
Οι ξεχασμένοι αυτοί θησαυροί της πλούσιας λαϊκής αφήγησης χαρακτηρίζονται από παραστατικότητα, λιτότητα, αφηγηματική χάρη, και αμεσότητα στο λόγο. Και... προσθέτοντας το πάντα καλοδεχούμενο λαϊκό χιούμορ, τα παραμύθια μας απογειώνονται και συναρπάζουν.

Πριν αρχίσει η παράσταση οι μικροί μας φίλοι θα ζυμώσουν αληθινό ψωμί, εμείς θα το ψήσουμε και στο τέλος της παράστασης θα δοκιμάσουν “το πιο γλυκό ψωμί”!


Συντελεστές της παράστασης
Κείμενο-Σκηνοθεσία: Τάσος Ράτζος
Σκηνογραφία: Ελένη Ιωαννίδου
Κοστούμια: Ιωάννα Παγιατάκη
Μάσκες: Μάρθα Φωκά
Κίνηση: Ειρήνη Καλογηρά
Μουσική: Θοδωρής Παπαδημητρίου
Διδασκαλία χειρισμού μάσκας: Σίμος Κακάλας
Φωτογραφία: Νίκος Τασούλας

Επιστημονική συνεργάτης στο διαδραστικό μέρος: Άννα Παπαφίγκου
Παραγωγή: Μικρός Βορράς
Παίζουν οι ηθοποιοί: Πέτρος Μαλιάρας, Μαρίτα Τσαλκιτζόγλου, Ανδρομάχη Φουντουλίδου.

Οργάνωση παραστάσεων:
Βάσω Δουζένη, Κωνσταντίνος Σουλτάνης

Πληροφορίες - κρατήσεις:
Τηλ. Cosmote: 6985 858932
Vodafone: 6945 260308
Περιορισμένος αριθμός θέσεων

τις Κυριακές: 30 Οκτωβρίου και 6, 13, 20 Νοεμβρίου 2016, στις 11:30
στον Πολυχώρο Ενώ, Θεσσαλονίκη
Ερμού 11 και Ίωνος Δραγούμη

τιμή συμμετοχής: 6 ευρώ.
read more " “Ο Κουκουμπλής” από τον Μικρό Βορρά για τρίτη χρονιά στον πολυχωρο ΕΝΩ Ερμού 11 και Ίωνος Δραγούμη "
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ »

«Ο ΠΛΟΥΤΟΣ» ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ από την Εταιρεία Θεάτρου Θεσσαλονίκης ΛΑΜΠΙΟΝΙ, Σάββατο 22 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο στις 18:00 μ.μ στο Θέατρο Φαργκάνη.

Θέατρο Φαργκάνη


Με ιδιαίτερο κέφι και χαρά, σας παρουσιάζουμε την νέα μας Παιδική, Θεατρική Παράσταση «Ο ΠΛΟΥΤΟΣ» ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ από την Εταιρεία Θεάτρου Θεσσαλονίκης  ΛΑΜΠΙΟΝΙ, που θα παρουσιάζεται από τον Σάββατο 22 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο στις 18:00 μ.μ στο Θέατρο Φαργκάνη.
Ένα ξεχωριστό, διδακτικό, επίκαιρο παραμύθι, που με ιδιαίτερη φροντίδα και προσοχή ετοιμάσαμε για τους μικρούς μας φίλους.

 Το Θέμα: Ο Χρεμύλος, ένας φτωχός αλλά τίμιος αγρότης πηγαίνει με τον δούλο του Καρίων στο μαντείο των Δελφών να ρωτήσει με ποιες αρχές και αξίες να μεγαλώσει τον γιό του… να του διδάξει να είναι τίμιος, δίκαιος κι ενάρετος άνθρωπος όπως ο ίδιος… « καταδικάζοντάς τον σε μια ζωή γεμάτη στερήσεις… ή να του μάθει τα καινούρια κόλπα, θράσος, απάτες, κομπίνες, αρπαχτές»
 Οι διασκεδαστικές και «σπαρταριστές»  σκηνές που ακολουθούν με τις συγκρούσεις των ηρώων και των λοιπών προσώπων του έργου τον Πλούτο, την Πενία, τον θεό Ερμή, τον Δίκαιο, τον Συκοφάντη αναδεικνύουν την κρίση της (τότε;)  εποχής (οικονομική και ηθική) και αναδύουν την ανάγκη για μια δίκαιη πολιτεία (που θα χαρίζει στους ενάρετους πολίτες πλούτο και ευημερία.)

Παίζουν:  Αστέρης Αναστασιάδης, Μαρία Μωραϊτοπούλου, Λεωνίδας Μικρόπουλος, Αλεξία Παραμυθά, Λαμπρίνα Σκορίλα, Ευαγγελία Χαριστοπούλου, Νίκος Σοϊλεμεζίδης, Νίκος Τσολάκης, Σοφιανός Νούλης.
Σκηνοθεσία:  Αννίτα Γκαϊτατζή
Σκηνικά-Κοστούμια:  Βαλεντίνο Βαλάσης, Αννα Tρυφωνίδου-Γιουβανάκη
Μουσική: Παναγιώτης  Παπαχατζής
Στίχοι:  Αννίτα Γκαϊτατζή
Χορογραφίες: Βαλεντίνο Βαλάσης, Τατιάνα Παπαδάτου
Τεχνική Υποστήριξη: Φάνης Βασιλειάδης
Οργάνωση Παραγωγής: Κωνσταντίνος Γκαϊτατζής
Από 22 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο στις 18:00 μ.μ στο Θέατρο Φαργκάνη, Αγ. Παντελεήμονος 10, Περιοχή Καμάρα. Τηλ. Επικοινωνίας: 2310  749230, 693 66 45 415,  69 30 999 203.

Γενική Είσοδος: 10 Ευρώ  ,  Παιδικό-Φοιτητικό-Ανέργων: 8 Ευρώ
Προπώληση στο ταμείο του Θεάτρου: 8 Ευρώ

Οικογενειακό εισιτήριο (4 ατόμων) : Προσφέρεται ένα εισιτήριο δωρεάν για έναν από τους δύο ενήλικες.
read more " «Ο ΠΛΟΥΤΟΣ» ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ από την Εταιρεία Θεάτρου Θεσσαλονίκης ΛΑΜΠΙΟΝΙ, Σάββατο 22 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο στις 18:00 μ.μ στο Θέατρο Φαργκάνη. "
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ »

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ - ΧΕΝΤΑ ΓΚΑΜΠΛΕΡ Του Χένρικ Ίψεν Από 19 Οκτωβρίου 2016 στο Θέατρο ΑΜΑΛΙΑ – Εταιρότητα

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ
19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΣΤΟ 
gr4you.ning@gmail.com
KAI ΘΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΗΤΕ ΑΜΕΣΑ

ΧΕΝΤΑ ΓΚΑΜΠΛΕΡ
Του Χένρικ Ίψεν

Από 19 Οκτωβρίου 2016

στο Θέατρο ΑΜΑΛΙΑ – Εταιρότητα


Το Θέατρο ΑΜΑΛΙΑ – Εταιρότητα εγκανιάζει την επαναλειτουργία του Θεάτρου με την πρώτη δική του παραγωγή για την φετινή θεατρική περίοδο. Πρόκειται για το δημοφιλέστατο έργο του Χένρικ Ίψεν: Χέντα Γκάμπλερ, σε μετάφραση του Βασίλη Παπαγεωργίου και σκηνοθεσία του Νίκου Σακαλίδη.

Το έργο
Ο μεγάλος Νορβηγός δραματουργός Χένρικ Ίψεν έγραψε το τετράπρακτο έργο του Χέντα Γκάμπλερ στο Μόναχο το 1890. Το έργο ανέβηκε εκεί, παρουσία του συγγραφέα, τον Ιανουάριο του επόμενου έτους. Δημοσιεύτηκε στις 16 Δεκεμβρίου 1890 στην Κοπεγχάγη και την Χριστιανία (Όσλο) από τον ίδιο εκδοτικό οίκο σε 10.000 αντίτυπα, αριθμός εξαιρετικά σημαντικός την εποχή εκείνη, όπως και τη δική μας. Το 1891 παρουσιάστηκε και στο θέατρο της Χριστιανίας. (από το σημείωμα του μεταφραστή)
Η μετάφραση του έργου από τον Βασίλη Παπαγεωργίου έγινε έπειτα από πρόταση του Νίκου Σακαλίδη για το Θέατρο Τέχνης Ακτίς Αελίου, το 2011.

Η παράσταση
Μία Γυναίκα, μία καλλιτέχνις, πιθανόν, παρακολουθεί την Χέντα Γκάμπλερ του Χ. Ίψεν. Βρίσκεται στο σπίτι της, με τους θεατές να την παρακολουθούν. Το έργο του Ίψεν, τοποθετημένο στη δεκαετία του ’40, συμβαίνει μπροστά της - μέσα στο μυαλό της ίσως; - και μπροστά στα μάτια του κοινού. Η Χέντα Γκάμπλερ ένα πνεύμα εκτός της εποχής της, αλλά και της δικής μας, εμπνέει αυτήν την Γυναίκα για την δική της διαδρομή ζωής που είναι συνυφασμένη με την δημιουργία. Βασικοί προβληματισμοί του έργου είναι, ο εγκλωβισμός στις κοινωνικές συμβάσεις και η αναζήτηση του ωραίου και του υψηλού χωρίς περιορισμούς. Το αίτημα δηλαδή της ηρωίδας για ομορφιά στις ανθρώπινες πράξεις. Και όπως όλοι οι άνθρωποι που αποζητούν την ομορφιά πέραν των όποιων κοινωνικών συμβάσεων, έτσι και η Χέντα Γκάμπλερ ακολουθεί τον δικό της μοναχικό – και αδιέξοδο – δρόμο. Όπως αναφέρει ο σκηνοθέτης της παράστασης:

ο προβληματισμός του έργου δεν είναι καθόλου ξεπερασμένος... Τα πράγματα ίσως έχουν αλλάξει στην επιφάνεια αλλά όχι στο βάθος... αποσπώντας το έργο απο τις λεπτομερείς τυπικότητες της εποχής του, έχει κανείς τη δυνατότητα να επικεντρωθεί στις δυναστευτικές τυπικότητες και τις συμβάσεις, τις οποίες στην ουσία καθόλου δεν έχουμε ξεπεράσει.

Συντελεστές
Μετάφραση: Βασίλης Παπαγεωργίου
Σκηνοθεσία: Νίκος Σακαλίδης
Σκηνικό – κοστούμια: Μένη Τριανταφυλλίδου
Ηχητική επιμέλεια – μουσική διδασκαλία: Ευτυχία Καβαλίκα
Φωτισμοί: Νίκος Σακαλίδης – Αντώνης Διρχαλίδης
Βοηθός Σκηνοθέτη: Μαρία Αρουτζίδου
Οργάνωση Παραγωγής: Τατιάνα Νικολαϊδου
Φωτογραφίες της παράστασης: Νώντας Στυλιανίδης

Διανομή
Γυναίκα: Μαρίνα Καζόλη
Μπέρτε: Ντίνα Λιάκου
Δεσποινίς Γιουλιάνε Τέσμαν: Ελένη Σαμαντζή
Γιέργκεν Τέσμαν: Κώστας Χατζηγεωργίου
Χέντα Γκάμπλερ: Μελίνα Γαρμπή
Κυρία Έλβστεντ: Μάρω Καραγεώργου
Δικαστής Μπρακ: Δημήτρης Κουστολίδης
Έιλερτ Λέβμποργκ: Θωμάς Βελισσάρης


Πληροφορίες παράστασης
Πρεμιέρα: 19 Οκτωβρίου 2016
Ημέρες παραστάσεων: Τετάρτη με Σάββατο στις 21:00 και Κυριακή στις 20:00
Διάρκεια παράστασης: 140’ με διάλειμμα 10’
Τιμή προπώλησης: 7,00 ευρώ έως και το πρωί της Τετάρτης 19/10
Τιμή Εισιτηρίου: Γενική είσοδος: 12,00 ευρώ, φοιτητικό, ανέργων: 10,00 ευρώ. Κάθε Πέμπτη γενική είσοδος 8,00 ευρώ
Προπώληση Εισιτηρίων: www.viva.gr

, Public, Reload, Media Markt Seven Spots, 11876, και στο ταμείο του Θεάτρου Αμαλία
Πληροφορίες: 2310888894

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ:
ΘΕΑΤΡΟ ΑΜΑΛΙΑ
Αμαλίας 71 & Παρασκευοπούλου
Τ: 2310 888894
E: amaliatheatre@gmail.com 
read more " ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ - ΧΕΝΤΑ ΓΚΑΜΠΛΕΡ Του Χένρικ Ίψεν Από 19 Οκτωβρίου 2016 στο Θέατρο ΑΜΑΛΙΑ – Εταιρότητα "
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ »

Η ΕΙΡΗΝΗ του Αριστοφάνη στο Θέατρο ΑΥΛΑΙΑ Kάθε Κυριακή στις 11:30

Η ΕΙΡΗΝΗ του Αριστοφάνη
στο Θέατρο ΑΥΛΑΙΑ
Kάθε Κυριακή στις 11:30


Η Εταιρεία Θεάτρου TheatrAction, κατά τη διάρκεια της χειμερινής θεατρικής σεζόν, θα παρουσιάζει στο Θέατρο Αυλαία, το αρχαιοελληνικό αριστούργημα « Ειρήνη» του Αριστοφάνη. 
Το έργο στην παιδική εκδοχή του,  με το πανανθρώπινο θέμα και μήνυμα, περιόδευσε το καλοκαίρι του 2016 σε πόλεις και χωριά της Βόρειας Ελλάδας ,καθώς επίσης και σε κέντρα φιλοξενίας προσφύγων με  στόχο να κάνει όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά κοινωνούς αυτού του μηνύματος, μεταφέροντας με ένα αντιπολεμικό καραβάνι  την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Σήμερα λοιπόν που όπως φαίνεται η ιστορία ξαναγράφεται από πολεμοχαρείς ηγέτες και πολεμοκάπηλες κυβερνήσεις, θεωρήσαμε ότι είναι επιτακτική ανάγκη να μιλήσουμε στα παιδιά για την Ειρήνη και τον Πόλεμο. Επιλέξαμε την θεατρική σκηνή για να εκφράσουμε την άρνησή μας στον ρατσισμό, στην απόγνωση, στον πόλεμο όπου κι αν αυτός συντελείται.

Πρόκειται για μια μουσικοθεατρική παράσταση με πέντε ηθοποιούς – μουσικούς, που απευθύνεται σε παιδιά όλων των ηλικιών. Η μουσική του έργου παρουσιάζει στοιχεία και ρυθμούς  της αρχαιοελληνικής παράδοσης, χρησιμοποιώντας όργανα όπως νταούλι, μικρά κρουστά, λύρα, βιολί,  μπουζούκι, συνδυάζοντας τα όμως με σύγχρονους ήχους σε πρωτότυπες μελωδίες.  Η διασκευή του έργου δραματουργικά και σκηνοθετικά είναι δομημένη έτσι ώστε το κάθε παιδί να μπορεί όχι μόνο να το παρακολουθεί ευχάριστα αλλά και να προσλαμβάνει ανάλογα με την ηλικία του διαφορετικά την ουσία αυτού. Παράλληλα, η απόδοση του με ανεπτυγμένους κώδικες σωματικού θεάτρου, οι χορογραφίες και η συχνή χρήση μάσκας, κούκλας και μαριονέτας δημιουργούν μια παράσταση «γραμμένη» στην παγκόσμια γλώσσα των παιδιών.

Ταυτότητα Παράστασης

Διασκευή Κειμένου - Σκηνοθεσία: Δέσποινα Σαρόγλου
Μουσική Σύνθεση - Ενορχήστρωση: Αγγελική Κωστάκη
Χορογραφίες: Τάσος Παπαδόπουλος
Σκηνογραφική και ενδυματολογική επιμέλεια: Δέσποινα Σαρόγλου
Σκηνογραφικές κατασκευές: Αλεξάνδρα Μπουσουλέγκα, Ράνια Υφαντίδου
Φωτισμοί: Ανέστης Ατακτίδης
Ερμηνευτές: Σίσσυ Δαμδούμη, Βαγγέλης Καλλίτσογλου,Κωνσταντίνος Κάτσος, Αγγελική Κωστάκη,Γιάννης Τσιακμάκης και Μάρι Χεκιμιάν

Πρεμιέρα: Σάββατο 15/10 στις 17:00
Για το κοινό: Από 23/10 κάθε Κυριακή πρωί στις 11:30. Τιμή εισιτηρίων 10€ & 8€
Για τα σχολεία: Καθημερινές κατόπιν συνεννόησης στο τηλέφωνο 6979 720605.
Πληροφορίες για την ομάδα εδώ:

read more " Η ΕΙΡΗΝΗ του Αριστοφάνη στο Θέατρο ΑΥΛΑΙΑ Kάθε Κυριακή στις 11:30 "
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ »

Οι Μυστικοί Κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά στο Περίπτερο 1 του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης

«Οι Μυστικοί Κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά», το θεματικό πάρκο που θα ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους στον κόσμο της φαντασίας και του παραμυθιού, θα ανοίξουν τις πύλες τους στο κοινό στις 24 Οκτωβρίου και θα λειτουργήσουν μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου του 2017.
 στο Περίπτερο 1 του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης

read more " Οι Μυστικοί Κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά στο Περίπτερο 1 του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης "
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ »