Τρίτη, 31 Μαΐου 2016

«Το Τέρας κι Εγώ» Του Σταμάτη Μαλέλη Από το Θέατρο Πρόβα Για δύο μοναδικές παραστάσεις Τρίτη 31 Μαΐου και Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016 Στο Θέατρο Αυλαία


Πλατεία ΧΑΝΘ (Πλευρά Τσιμισκή) | Τηλ.: 2310 237700
Εισιτήρια: προπώληση: 10€ κανονικό,
τιμή στο ταμείο: κανονικό 12€, φοιτητικό, ανέργων 10€


H παράσταση «Το Τέρας κι Εγώ» του Σταμάτη Μαλέλη, βασισμένη  στο ομότιτλο συγκλονιστικό μπέστ σέλερ, παρουσιάζεται στο  Θέατρο Αυλαία την Τρίτη 31 Μαΐου και Τετάρτη 1 Ιουνίου από το Θέατρο Πρόβα σε διασκευή Σωτήρη Τσόγκα και  Γιάννη Ζέρβα. 

Το έργο αναφέρεται στην συναρπαστική ΑΛΗΘΙΝΗ ιστορία ενός λαμπρού επαγγελματία που ενώ έχει κατακτήσει την κορυφή της επιτυχίας, ζει για δεκαετίες αγκαλιά με το φόβο.

Πρόκειται για ένα ντοκουμέντο, που καταγράφει με συνταρακτικές λεπτομέρειες την μάχη που δίνει ο ήρωας με τις φοβίες του, την κατάθλιψη και τον πανικό, αλλά και το δρόμο και τον τρόπο της λύτρωσής του.

Συντελεστές
Σκηνοθεσία: Σωτήρης Τσόγκας. Εικαστική επιμέλεια: Μαίρη Ραζή Ζωγραφική σκηνικού:Μανώλης Δασκαλάκης. Κοστούμια: Χαρά Μποτσιβάλη. Μουσική: Νίκος Χαριζάνου. Videoart: Παναγιώτης Τσάγκας. Βοηθός σκηνοθέτη: Νεκταρία Χουβαρδά.                                                                                          Οργάνωση - Δ/νση Περιοδείας: Λευτέρης Πλασκοβίτης

Παίζουν
Σωτήρης Τσόγκας, Μαίρη Ραζή, Κυριάκος Ντούμος, Νάντια Αντωνίου.

Στα video της παράστασης εμφανίζονται οι: Σταμάτης Μαλέλης, Μαίρη Ραζή, ΣωτήρηςΤσόγκας, Πολύκαρπος Πολυκάρπου, Γιούλη Πεζοπούλου, Κοραλία Τσόγκα, ΕιρήνηΑντωνίου, Βανέσσα ΑραπάκηΕκφωνούν ο Μέμος Μπεγνής  και οι μαθητές της Δραματικής Σχολής «Πρόβα» Πάνος Παναγιωτόπουλος και Κωνσταντίνος Παντελιάς.


ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
31 Μαΐου και 1 Ιουνίου 2016
ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
Τρίτη & Τετάρτη στις 21:00
ΤΙΜΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ ΜΕΧΡΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ
10€
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Κανονικό 12€, Μειωμένο 10€ (φοιτητικό, ανέργων)
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
www.viva.grPublicSeven spotsReload και στο ταμείο του Θεάτρου Αυλαία
ΩΡΕΣ ΤΑΜΕΙΟΥ
Δευτέρα – Κυριακή 10:30-13:30, 17:30-21:00


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
ΘΕΑΤΡΟ ΑΥΛΑΙΑ
Πλατεία ΧΑΝΘ(Πλευρά Τσιμισκή)
Τ: 2310 237700

read more " «Το Τέρας κι Εγώ» Του Σταμάτη Μαλέλη Από το Θέατρο Πρόβα Για δύο μοναδικές παραστάσεις Τρίτη 31 Μαΐου και Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016 Στο Θέατρο Αυλαία "
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ »