Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016

Ανοίγει σύντομα για το κοινό η οικία του ζεύγους των δωρητών και ιδρυτών του Τελλογλείου Αλίκης και Νέστορα Τέλλογλου (Αριστοτέλους 2, 4ος όροφος, πάνω από το «Ολύμπιον»)

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Τελλογλείου Ιδρύματος Τεχνών ΑΠΘ σας προσκαλεί σε συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα 18 Απριλίου 2016, στις 12.30, στην οικία  των Αλίκης και Νέστορα Τέλλογλου (Αριστοτέλους 2, 4ος όροφος, πάνω από το «Ολύμπιον») για την επίσημη παρουσίαση του ανοίγματος της οικίας στο κοινό.


Η Γενική Γραμματέας του ΔΣ του Τελλογλείου, καθηγήτρια Αλεξάνδρα Γουλάκη – Βουτυρά,  θα παρουσιάσει το πρόγραμμα της λειτουργίας του σπιτιού του ζεύγους των δωρητών και ιδρυτών του Τελλογλείου, που παρέμενε για οκτώ χρόνια κλειστό, μετά τον θάνατο της Αλίκης Τέλλογλου. Στη συνέντευξη Τύπου θα παραστεί ο πρύτανης του ΑΠΘ και Πρόεδρος του Δ.Σ. του Τελλογλείου, καθηγητής Περικλής Μήτκας, καθώς και μέλη του Δ.Σ. του Ιδρύματος.

read more " Ανοίγει σύντομα για το κοινό η οικία του ζεύγους των δωρητών και ιδρυτών του Τελλογλείου Αλίκης και Νέστορα Τέλλογλου (Αριστοτέλους 2, 4ος όροφος, πάνω από το «Ολύμπιον») "
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ »

«Για Όνομα...» στη Μονή Λαζαριστών, από την Κυριακή του Πάσχα.

 «Για Όνομα...» στη Μονή Λαζαριστών, από την Κυριακή του Πάσχα.
'H πιο πολυσυζητημένη παράσταση της Αθήνας, "ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ...." των Matthieu Delaporte & Alexandre de la Patellière σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκηαπό την Κυριακή 1 Μαΐου στο Θέατρο της Μονής Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη!
Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, η Βίκυ Σταυροπούλου, ο Φάνης Μουρατίδης, η Μαρία Κωνσταντάκη και ο Αντώνης Λουδάρος στην πιο απολαυστική και σύγχρονη κωμωδία της χρονιάς!

 
Μια παράσταση που ύμνησαν οι κριτικοί και λάτρεψαν περισσότεροι από 80.000 θεατές για 24 παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη.
 Ο Βικτόρ (Φάνης Μουρατίδης) περιμένει το πρώτο του παιδί. Η αδερφή του Ελιζαμπέτ (Βίκυ Σταυροπούλου) και ο άντρας της Πιερ (Χρήστος Χατζηπαναγιώτης) τον καλούν στο σπίτι τους για δείπνο μαζί με τη σύζυγό του Άννα (Μαρία Κωνσταντάκη) και τον παιδικό τους φίλο Κλοντ (Αντώνης Λουδάρος). 
Κι ενώ περιμένουν την ως συνήθως αργοπορημένη Άννα και κουβεντιάζουν περί ανέμων και υδάτων, κάποια στιγμή η κουβέντα στρέφεται γύρω από το μωρό και ο Βικτόρ τους αποκαλύπτει ότι είναι αγόρι! Όταν τον ρωτούν ποιο όνομα έχει διαλέξει για να δώσει στο παιδί, η απάντησή του θα αναστατώσει την παρέα και θα προκαλέσει μια σειρά από αλυσιδωτές ανεξέλεγκτες αντιδράσεις που θα φέρουν το απόλυτο χάος! Μυστικά που ήταν καλά κρυμμένα για χρόνια αποκαλύπτονται. 
Ψέματα που «προστάτευαν» σχέσεις και φιλίες έρχονται στο φως. Και επιβεβαιώνεται το μότο του έργου: ένα παιδί φέρνει την ευτυχία. Αλλά το όνομα που θα του δώσεις… μπορεί να φέρει μεγάλους μπελάδες.
Η κωμωδία «Για όνομα…» είναι μια από τις μεγαλύτερες θεατρικές επιτυχίες στη Γαλλία και υποψήφια για έξι βραβεία Molière. Την ίδια τεράστια επιτυχία γνώρισε και η κινηματογραφική της μεταφορά που ξεπέρασε διεθνώς τα  2,5 εκατομμύρια εισιτήρια.
 
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:                           
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Βίκυ Σταυροπούλου, Φάνης Μουρατίδης, Μαρία Κωνσταντάκη
και ο Αντώνης Λουδάρος
 
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Μετάφραση: Θοδωρής Πετρόπουλος
Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης
Σκηνικά-Κοστούμια: Αθανασία Σμαραγδή
Μουσική σύνθεση: Γιάννης Χριστοδουλόπουλος
Φωτισμοί: Νίκος Βλασόπουλος
Βοηθός Σκηνοθέτη: Έλενα Σκουλά
Βοηθοί σκηνογράφου: Γιώργος Θεοδοσίου, Αλεξάνδρα Καψή
 
Διάρκεια παράστασης: 100 λεπτά (χωρίς διάλειμμα)
 
Ημέρες & ώρες παραστάσεων:
Τετάρτη, Σάββατο 18:30, 21:30
Πέμπτη, Παρασκευή: 21:30
Κυριακή: 18:00, 20:30
 
1, 2, 3 & 4 Μαϊου ώρα έναρξης παράστασης 21:30
 
Κρατήσεις – αγορά εισιτηρίων:
Στο τηλέφωνο 211 1000 365 & στο 
www.ticket365.gr
read more " «Για Όνομα...» στη Μονή Λαζαριστών, από την Κυριακή του Πάσχα. "
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ »

Χάρτης πολιτισμού της Θεσσαλονίκης - CULTURE MAP THESSALONIKI

Το Τμήμα Διοργάνωσης Εκδηλώσεων & Φεστιβάλ, σας παρουσιάζει τον
Χάρτη πολιτισμού της Θεσσαλονίκης, στον οποίο αποτυπώνονται οι πολιτιστικές διαδρομές όλων των χώρων της περιοχής του Δήμου Θεσσαλονίκης, όπου παράγεται πολιτισμός (μνημεία, μουσεία, θέατρα, γκαλερί, αίθουσες εκδηλώσεων, ιδρύματα κ.λ.π.). 
Πατήστε στο link και περιηγηθείτε στις gallery, τα Μουσεία, τα Φεστιβάλ, τους πολυχώρους, τους χώρους συναυλιών κ.α.
 

read more " Χάρτης πολιτισμού της Θεσσαλονίκης - CULTURE MAP THESSALONIKI "
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ »

“ΑΝΑΜΕΣΑ” από την Ομάδα Χορού Vis Motrix στο Vis Motrix Performance Studio για 5 μόνο παραστάσεις (20/04 μέχρι 24/04)

“ΑΝΑΜΕΣΑ” από την Ομάδα Χορού Vis Motrix στο Vis Motrix Performance Studio για 5 μόνο παραστάσεις (20/04 μέχρι 24/04)


Η παράσταση εμπνέεται από το αρχιτεκτονικό φαινόμενο, του “ενδιάμεσου χώρου”. Του χώρου που δημιουργείται ανάμεσα σε δύο ή περισσότερα σημεία ή σώματα είτε αυτά είναι σταθερά είτε κινούμενα, τα οποία έχουν μία ολοκληρωμένη και αυτάρκη ταυτότητα.
 Μιλάμε λοιπόν για έναν χώρο, ο οποίος ‘μεσολαβεί', ο οποίος δεν διαθέτει σαφή δομή, ο οποίος συνδέει, αλλά ταυτόχρονα, χωρίς να προεξοφλεί την σταθερότητα των συνδεόμενων μερών. Πρόκειται για έναν χώρο που μεταβάλλεται, που εξελίσσεται, με τον ίδιο τρόπο που εξελίσσεται η δομή των οργανισμών, όπως μας έδειξε η θεωρία της εξέλιξης.
 Τον χώρο αυτό θα ονομάσουμε ‘ενδιάμεσο' (in - between ) Επτά χορευτές, με την δική τους διαφορετική ταυτότητα, διασταυρώνονται στον σκηνικό χώρο.
 Οι δυναμικές που δημιουργούνται και αναπτύσσονται από τις μεταξύ τους συναντήσεις κάνουν φανερό τον χώρο ΑΝΑΜΕΣΑ.
 Έναν χώρο μετάβασης, έναν χώρο ανταλλαγής, έναν χώρο αλληλοδιείσδυσης. Έναν χώρο που εξελίσσεται και είναι ικανός να μεταβάλει δραματικά την ίδια τους την ταυτότητα.


Συντελεστές: Χορογραφία-σκηνοθεσία-ενδυματολογία:
 Κώστας Γεράρδος με την συνεργασία των χορευτών
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Σάσα Νάτση
Χειρισμός φωτισμού: Μιχαήλ Νικολάου Γραφιστική επιμέλεια: Γιάννης Ξηροκώστας Υπεύθυνος επικοινωνίας: Πασχάλης Αραμπατζής
 Χορεύουν: Κώστας Γεράρδος, Ελένη Γκιούρα, Ηλέκτρα Καρτάνου, Γιώργος Καφετζόπουλος, Πέπη Κέη, Λένα Ράνη, Ιωάννα Μήτσικα Πληροφορίες
: Παραστάσεις: 20 με 24 Απριλίου 2016 Χώρος: Vis Motrix Performance Studio - Έδισσον 4 (απέναντι από το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης) Ημέρες & Ώρες Παραστάσεων: Τετάρτη με Κυριακή στις 21:30 Τιμές εισιτηρίων: 10€ κανονικό - 5€ μειωμένο Τηλέφωνο κρατήσεων: 6979 323 061 Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 560 436
 Email: vismotrix@hotmail.com
Δείτε τo trailer της παράστασης: https://www.facebook.com/kgerardos/videos/10208576299709766/ Επισκεφτείτε τη σελίδα της παράστασης στο facebook: www.facebook.com/AnamesaOmadaXorouVisMotrix
read more " “ΑΝΑΜΕΣΑ” από την Ομάδα Χορού Vis Motrix στο Vis Motrix Performance Studio για 5 μόνο παραστάσεις (20/04 μέχρι 24/04) "
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ »

Κόκκινη Αλήθεια ...απο Πέμπτη 10 Μαρτίου και κάθε Πέμπτη στις 21:15. xώρος τέχνης ασωμάτων, Αγ. Ασωμάτων 6, Θησείο

Κόκκινη Αλήθεια


Πίσω απ' τα κάγκελα όλα είναι διαφορετικά. Ο θεατής μπαίνει πίσω απ αυτά και περνάει κάποιες στιγμές μαζί με τις φυλακισμένες. Διαφορετικός λόγος για να υπάρξει η ισόβια. ίδιος πόνος για να βιώσεις τον εγκλεισμό.  Εντάσεις, φόβος, δυσκολίες, αβέβαιο αύριο.Γυναικείες φυλακές. Όλα ρευστά, όλα ακαθόριστα. Χαμένες προσωπικότητες, ημερολόγια, φορέματα. Γυναίκες που τα λάθη τους πληρώνονται πίσω από τα κάγκελα.  Γυναίκες που τολμούν να πάρουν από τη ζωή ότι τους στέρησε και τώρα δεν έχουν τίποτα να χάσουν. .  Ένα έργο βασισμένο στην γυναικεία ψυχολογία, στον πόνο μπροστά στον εγκλεισμό. Το βραβευμένο βιβλίο του Ανδρέα Αριστοτέλους «Κόκκινη Αλήθεια» (2007) έρχεται επί σκηνής, να φωτίσει με ένα χρώμα τα γυναικεία μάτια. Ένα ψυχολογικό δράμα πίσω από τα κάγκελα ντυμένο με κινηματογραφική ματιά. Αν και η φυλακή είναι μέσα μας. Ως πότε;

"Κόκκινη Αλήθεια"
Από 10 Μαρτίου

Κείμενο: Ανδρέας Αριστοτέλους
Σκηνοθεσία: Ιωάννης Κλειδέρης
Βοηθός σκηνοθέτη: Δήμητρα Μάρακα + Αγάπη Καλογιάννη
Σκηνοθεσία Trailer: Αγάπη Καλογιάννη
Φωτογραφία: Θανάσης Σιδερίδης + Nίκος Παπουτσάκης
Κοστούμια : Κασσάνδρα Μπαφαλούκου- Replica
Art director: Κώστας Βασιλείου
Καλλιτεχνική επιμέλεια:  Κατερίνα Βασιλείου

Πρωταγωνιστούν:
Κωνσταντίνος Γεωργακόπουλος
Αδαμαντία Θεοφιλάκου
Δήμητρα Κόκκορη
Βικτώρια Κολσουζιάν
Κασσάνδρα Μπαφαλούκου
Αγάπη Ντούσκα
Ιωάννα Οριό
Κατερίνα Παναγιωτοπούλου
Θοδωρής Σμέρος

Κρατήσεις: 6973068994
Γενική είσοδος- 12ευρώ
Φοιτητικό- ανέργων-Αμεα – 10ευρώ
Ομάδες (8 άτομα και πάνω) -8 ευρώ
Από Πέμπτη
10 Μαρτίου και κάθε Πέμπτη στις 21:15.
@xώρος τέχνης ασωμάτων, Αγ. Ασωμάτων 6, Θησείο


https://www.youtube.com/watch?v=cfzGmX6F4cg&feature=youtu.be

read more " Κόκκινη Αλήθεια ...απο Πέμπτη 10 Μαρτίου και κάθε Πέμπτη στις 21:15. xώρος τέχνης ασωμάτων, Αγ. Ασωμάτων 6, Θησείο "
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ »

ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ του Βιτσέντζου Κορνάρου ΧΑΪΝΗΔΕΣ - κι όμΩς κινείται ΑΠΟ ΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΡΙΑΔΗΣ ΠΕΜΠΤΗ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ
του Βιτσέντζου Κορνάρου

ΧΑΪΝΗΔΕΣ - κι όμΩς κινείται
ΑΠΟ ΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ ΣΤΟ
ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΡΙΑΔΗΣ


ΠΕΜΠΤΗ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Μια ανάγνωση του Ερωτόκριτου διαφορετική από τις συνηθισμένες προτείνουν οι Χαΐνηδες και η ομάδα Κι όμΩς κινείται (χορός/ακροβασία) στη μουσική παράσταση Ερωτόκριτος του Βιτσέντζου Κορνάρου.
Μια τραγουδαφήγηση, που πότισε, με τέτοιο απόλυτο τρόπο, τη μουσική παράδοση, έπλασε σε μεγάλο βαθμό τη γλώσσα που μιλιέται σε αυτόν τον τόπο, συγκίνησε γενιές ανθρώπων, τους δάνεισε εικόνες και σύμβολα για τον έρωτα, τον ηρωισμό, τη φιλία, τη γενναιότητα, την αξιοπρέπεια, τον πόνο, το σωστό, το λάθος και τελικά υιοθετήθηκε απόλυτα ως σύμβολο-αντιπρόσωπος του πολιτισμού τους.
Για μας, δεν είναι συγκινητικό μόνο το παρελθόν του. Η επαναστατική του πίστη, στον άνθρωπο που αλλάζει τη μοίρα του, η βαθειά διαλεκτική του λόγου των προσώπων του, η μουσική του φόρμα και η μορφή της γλώσσας του, είναι συγκινητικά στο παρόν.
Η αφήγηση ρέει, μέσα σε αυτό το ιδιαίτερο χωροχρονικό καλούπι της μελωδικής γραμμής, αυτή την εκστατική επαναληπτική φόρμα, η οποία έχει τη δύναμη να αφηγηθεί χιλιάδες στίχους, βυθίζοντας σε σιγά σιγά σε μια αιωρούμενη κατάσταση μη εκπλήξεων και οι λέξεις από άγγελοι νοημάτων γίνονται και αυτές μουσική.
Ο Ερωτόκριτος εκδιώχτηκε από τα χωριά της Κρήτης. Τη θέση του πήραν το δελτίο των 8 στην τηλεόραση, το facebook, ο αυτισμός των sms και ο θόρυβος από την εκβιομηχάνηση της γεωργικής εργασίας. Συνήθως τον συναντάμε στα χείλη τραγουδιστών, που του αφιερώνουν ένα τρίλεπτο γλυκερής και αυτάρεσκης ευαισθησίας και σε θεατρικές παραστάσεις ως φολκλόρ ή ως φολκλόρ «πειραγμένο». Ο λόγος της αποτυχίας των προσπαθειών αυτών είναι, όπως προανέφερα ότι ο Ερωτόκριτος καθώς δεν είναι ούτε ποίημα, ούτε τραγούδι, ούτε θεατρικό έργο, απαιτεί άλλη στάση, άλλη ευθύνη, άλλη απεύθυνση, άλλη πίστη και εντέλει, άλλη αναπαράσταση. [...]
Για την ανάδειξη αυτών των θησαυρών θα ήθελα να επιχειρήσω μιαν άλλη αναπαράσταση της διαλεκτικής του Ερωτόκριτου, στηριγμένη στη δύναμη, την πίστη και την τέχνη των ιδιαίτερων προσώπων, που θα καταδυθούν σ' αυτή την αρχέγονη συνειδησιακή κατάσταση του Ομηρίδη- Λυράρη-Ράπερ. Η διαλεκτική της τραγουδαφήγησης από τα πολλά διαφορετικά όργανα και τις φωνές, συμπληρώνεται και διαχέεται στη θεατρική πτυχή του έργου, από τη στικτική ή αντιστικτική παρουσία της ομάδας κι όμΩς κινείται. Η ανάγκη που μας οδήγησε στην παρουσία του χορού, είναι η άμεση και καθαρή σχέση του με τη ρυθμολογία και την εκστατική υπόσταση του έπους, μια σχέση απαλλαγμένη από τη θεατρική του αναπαράσταση.
Δ. Αποστολάκης.
Χαΐνηδες Κι όμΩς κινείται
Ερωτόκριτος του Βιτσέντζου Κορνάρου

video trailer:
https://vimeo.com/115161752
Βίντεο από Ηρώδειο:
https://www.youtube.com/watch?v=F-Xzf2hbhd0
https://www.youtube.com/watch?v=v197dtYFvl0
Μουσική: Το μουσικό σχήμα Χαΐνηδες
Δημήτρης Αποστολάκης: λύρα
Δημήτρης Ζαχαριουδάκης: τραγούδι –κιθάρα
Σπυριδούλα Μπάκα: τραγούδι
Τάκης Κανέλλος: κρουστά
Κλέων Αντωνίου: ηλεκτρική κιθάρα
Μιχάλης Νικόπουλος: λαούτο, μαντολίνο
Ρέλλος Θοδωρής: σαξόφωνο
Νόνης Γιάννης: μπάσο
Κίνηση: Κι όμΩς κινείται
Χορός – Ακροβασία:
Δημάς Βασίλης, Καραχανίδης Τασος, Λινάρδου Αντιγόνη, Μακατσώρης Χριστόφορος
Ιωάννα Παρασκευοπούλου, Χριστίνα Σουγιουλτζή, Χαμηλοθώρη Λία
Φωτισμοί:
Αθανασοπούλου Μαρία
Σκηνικός χώρος:
Κι όμΩς κινείται
Ηχοληψία:
Σάκης Γκίκας

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΡΙΑΔΗΣ


Πέμπτη 21 Απριλίου 2016
Ώρα έναρξης: 21:00
Τιμές Εισιτηρίων:
ΖΩΝΗ Α : 25€

ΖΩΝΗ Β : 20€
ΖΩΝΗ Γ : 15€
ΖΩΝΗ Δ : 10€
ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ, ΑΝΕΡΓΩΝ, ΑΜΕΑ 10€ - ΣΤΙΣ ΖΩΝΕΣ B,Γ
Προπώληση Εισιτηρίων:
·         Στο Μέγαρο Μουσικής: 25ης Μαρτίου & Παραλία
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Σάββατο: 10:00πμ-6:00μμ
Τηλέφωνο κρατήσεων
:2310 895938-9.
Τις ημέρες που πραγματοποιούνται παραστάσεις στο κτίριο Μ2 μπορείτε να καλείτε και στο: 2310896000.
Εφόσον υπάρχει παράσταση Κυριακή, τα εκδοτήρια ανοίγουν δύο ώρες πριν από την εκδήλωση.
·         Στην Πλατεία Αριστοτέλους.
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο: 10:00πμ-3:30μμ
Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή: 10:00πμ-2:00μμ και 5:30μμ-8:00μμ
  • στο www.ticketservices.gr
    Οι ηλεκτρονικές αγορές γίνονται με χρέωση πιστωτικής κάρτας, η οποία χρεώνεται στο ασφαλές περιβάλλον της ALPHA BANK (DeltaPay).


Τα εισιτήρια που αγοράζονται ηλεκτρονικά, παραλαμβάνονται με την επίδειξη ταυτότητας στα εκδοτήρια του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης ή στην πλατεία Αριστοτέλους οποιαδήποτε στιγμή. Επίσης η παραλαβή μπορεί να γίνει ακόμα και λίγη ώρα πριν την παράσταση στα ταμεία του χώρου της εκδήλωσης.
read more " ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ του Βιτσέντζου Κορνάρου ΧΑΪΝΗΔΕΣ - κι όμΩς κινείται ΑΠΟ ΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΡΙΑΔΗΣ ΠΕΜΠΤΗ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ "
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ »

Στο Θέατρο Άνετον απο 15 Απριλίου EXIT - Παρακαλώ, περιμένετε !

EXIT- Παρακαλώ, περιμένετε… 
Για 5η συνεχή χρονιά ο Δήμος Θεσσαλονίκης προχωρά στη διοργάνωση της ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΣΚΗΝΗΣ – ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ 2016 που θα ξεκινήσει στις 5 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί στις 24 Απριλίου 2016. Ο μονόλογος «EXIT–Παρακαλώ, περιμένετε» της Πηνελόπης Χριστοπούλου, συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα της Ανοιχτής Σκηνής 2016, το τριήμερο 15, 16 & 17 Απριλίου

Είμαστε αυτό που νοιώθουμε ή αυτό που υποκρινόμαστε πως νοιώθουμε;
Ένα παιχνίδι αντιστροφής ρόλων, μια καλοστημένη μπλόφα, όπου η μόνη διέξοδος φαίνεται να είναι η αποσύνθεση της προσωπικότητας μας και μόνο αναπάντητο ερώτημα το:
«είναι ένοχος, ή όχι ο Ανρί Σαρλοτ.


Συντελεστές της παράστασης:
Kείμενο: Πηνελόπη Χριστοπούλου
Σκηνοθεσία : Ανρί Σαρλότ
Βοηθός σκηνοθεσίας: Φωτεινή Τιμοθέου
Σκηνογραφική / Καλλιτεχνική επιμέλεια: Μαρίνα Γκούμλα
- Ερμηνεύει ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος -
Επιμέλεια φωτισμού: Πολύβιος Σερδάρης
Trailer: Γιώργος Νεράντζης
Καλλιτεχνική επιμέλεια βίντεο: Πολύβιος Σερδάρης
Σχεδιασμός αφίσας και γραφικά: Γεώργιος Δερνίκας
Οργάνωση παραγωγής και επικοινωνία: Mαρία Τότσκα

Πληροφορίες της παράστασης:
Πότε: 15, 16 & 17 Απριλίου 2016
Ώρα: 21.00
Που: Δημοτικό Θέατρο Άνετον, Παρασκευοπούλου 42
Εισιτήρια: 10 € Κανονικό | 8 € Μαθητικό – Φοιτητικό | 5 € Ανέργων – ΑΜΕΑ
Πήρατε εισιτήριο για την Ανοιχτή Σκηνή; Δικαιούστε με την προσκόμιση του αποκόμματος μειωμένo εισιτήριο για την επόμενη παράσταση του φεστιβάλ που θέλετε να παρακολουθήσετε.
Πληροφορίες-Κρατήσεις: 6983 030 542 & 2310 869 869
read more " Στο Θέατρο Άνετον απο 15 Απριλίου EXIT - Παρακαλώ, περιμένετε ! "
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ »