Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ

                                        


Πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 21/12 και της Πέμπτης 22/12  στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο και στο Κινηματοθέατρο «Άστρον» αντίστοιχα τελετές βράβευσης των επιτυχόντων μαθητών των σχολείων της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελοκήπων  και Δημοτικής Κοινότητας Μενεμένης στις εισαγωγικές εξετάσεις για τα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. το 2016.
Τις εκδηλώσεις «έντυσαν» μουσικά ομάδα παιδιών από το «Φάρο του Κόσμου» στην πρώτη εκδήλωση και  η νεανική  ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Μενεμένης στη δεύτερη.
Λαμβάνοντας το λόγο, ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου συνεχάρη τους πρωτοετείς, πλέον φοιτητές και σπουδαστές και αναφέρθηκε στο 2016 ως μία σημαντική χρονιά για τη χώρα μας καθώς ανακηρύχτηκε από την UNESCO ως έτος Αριστοτέλη λόγω της συμπλήρωσης των 2400 ετών από τη γέννηση του μεγάλου Μακεδόνα φιλοσόφου, μαθητή του Πλάτωνα και διδασκάλου του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ενώ μοίρασε και σχετικά έντυπα αναφορικά με το βίο και τα έργα του Αριστοτέλη.
Στην εκδήλωση της Τετάρτης βραβεύτηκε ο «Φάρος του Κόσμου» και ο πατέρας Αθηναγόρας Λουκατάρης για τις επιτυχίες τους σε Ελλάδα και στο εξωτερικό με τη συμμετοχή τους σε διαγωνισμούς ρομποτικής.Δεν υπάρχουν σχόλια :