Τετάρτη, 11 Μαΐου 2016

Και φέτος τον Αύγουστο, το Taratsa International Film Festival πάει το σινεμά ακόμα πιο ψηλά!

ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

Και φέτος τον Αύγουστο, το Taratsa International Film Festival πάει το σινεμά ακόμα πιο ψηλά! Η Θεσσαλονίκη θα φιλοξενήσει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το φεστιβάλ που έγινε θεσμός και γεμίζει σινεματίκ εικόνες τις καλοκαιρινές βραδιές της πόλης, με προβολές ταινιών μικρού μήκους αλλά και αξέχαστων movie classics!
Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, με την περίοδο υποβολής συμμετοχών για το Διαγωνιστικό Τμήμα του φεστιβάλ να έχει ξεκινήσει την 1η Απριλίου και να ολοκληρώνεται την 31η Μαΐου. Σύντομα θα ανακοινωθούν τα μέλη της κριτικής επιτροπής, τα βραβεία, καθώς και οι συνεργασίες με πολιτιστικούς φορείς και άλλα φεστιβάλ.
Με την εμπειρία των δύο προηγούμενων διοργανώσεων ως πολύτιμη παρακαταθήκη, το Taratsa IFF ανεβάζει επιπλέον τον πήχη, ανανεώνοντας την εικόνα του, επεκτείνοντας το διαγωνιστικό του πρόγραμμα, και εντάσσοντας στο πλαίσιο δράσης του νέες συνεργασίες και ενέργειες! Παράλληλα, έχει ξεκινήσει η συγκρότηση της ομάδας εθελοντών, που θα αποτελέσουν και φέτος έναν από τους βασικούς πυλώνες της διοργάνωσης.


Taratsa International Film Festival
Θεσσαλονίκη, 24-28 Αυγούστου 2016
FB: Taratsa film Festival

Δεν υπάρχουν σχόλια :