Τετάρτη, 18 Μαΐου 2016

ΘΕΑΤΡΟ ΣΟΦΟΥΛΗ «Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα» Θεατρική ομάδα Ευ(φ)ορία. Πρεμιέρα 20/05

«Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα»


Θεατρική ομάδα Ευ(φ)ορία. Πρεμιέρα 20/05


Η Θεατρική ομάδα Ευ(φ)ορία του πολιτιστικού τμήματος του Συλλόγου εφοριακών, Ν. Θεσσαλονίκης, Ν. Κιλκίς και Ν. Χαλκιδικής παρουσιάζει την εξαιρετική κωμωδία των Μ. Ρέππα – Θ. Παπαθανασίου «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα», που γνώρισε τεράστια επιτυχία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Λίγα λόγια για το έργο

Η Πένη και ο Λυκούργος είναι ένα ευκατάστατο ζευγάρι που ζει σε μια μεγάλη επαρχιακή πόλη της κεντρικής Ελλάδας. Έχουν μια μοναχοκόρη, τη Λίζα, η οποία σπουδάζει στο Λονδίνο. Όλα τους τα προβλήματα μοιάζουν λυμένα. Ζουν σε ένα περιβάλλον νεοπλουτίστικης πολυτέλειας και το όνειρο τους είναι, τι άλλο; Να δουν την κορούλα τους αποκατεστημένη με έναν καλό γαμπρό. Σχεδόν δίπλα απ' το σπίτι τους, έχουν τη μονοκατοικία τους η Πωλίνα, αδερφή της Πένης και ο άντρας της Βασίλης, οι οποίοι ζουν σε ένα αντίστοιχα εύπορο περιβάλλον. Λίγο πριν το Πάσχα, η Λίζα έρχεται από το Λονδίνο με το αγόρι της, ένα νεαρό φοιτητή που γνώρισε στο Λονδίνο, τον Άλφρεντ. Το γεγονός ότι η κορούλα έχει φίλο, είναι ένα σοκ για μια τέτοια οικογένεια, αλλά ευχάριστο σοκ. Ο Άλφρεντ είναι όμορφος και πολύ ευγενικός. Οι δυο αδερφές αλλά και οι δυο μπατζανάκηδες ενθουσιάζονται όταν γνωρίζουν το γαμπρό απ' το Λονδίνο, αλλά πέφτουν απ' τα σύννεφα όταν μαθαίνουν ότι ο Άλφρεντ δεν είναι Άγγλος. Είναι Αλβανός.

Η θεατρική ομάδα του συλλόγου εφοριακών Ν. Θεσσαλονίκης- Κιλκίς- Χαλκιδικής "ΕΥ(Φ)ΟΡΙΑ" ξεκίνησε την θεατρική της δράση το 2007 και έχει παρουσιάσει μέχρι σήμερα αξιόλογα έργα του ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σκηνοθεσία- Μουσική επιμέλεια:
 Παυλίνα Χαρέλα
Σκηνικά – Κοστούμια: Θανάσης Κολαλάς
Φωτισμοί: Ανέστης Ατακτίδης
Γραφιστικά: Θανάσης Κολαλάς
Φωτογραφίες: Ελένη Χρυσομάλλη, Νίκος Βαρδάρης
Παίζουν (με αλφαβητική σειρά): Όλγα Βαηνά, Νίκος Βαρδάρης, Αλεξάνδρα Γιαλούρη- (27, 28, 29/5) Νέλλυ Γιαπουντζή- (20, 21, 22/5), Όλγα Δαϊκου– (20, 21, 22/5), Χρήστος Καραβασίλης, Μαρία Κωνσταντινίδου, Διογένης Μίχας, Giorgio Μπέκας, Κατερίνα Παπάζογλου- (27, 28, 29/5), Νούλη Σικαλίδου.

ΘΕΑΤΡΟ ΣΟΦΟΥΛΗ 
Τραπεζούντος 5 και Σοφούλη
Πρεμιέρα: Παρασκευή 20 Μαΐου στις 21:15
Παραστάσεις: Κάθε Παρασκευή, Σάββατο στις 21.15 και Κυριακή στις 20:15 έως 29 Μαΐου
Εισιτήρια: Γενική είσοδος 8€
Πληροφορίες– κρατήσεις: 2310423925 & www.theatrosofouli.gr
ΟΑΣΘ:Νο 5 Στάση Βερβελίδη

Δεν υπάρχουν σχόλια :