Πέμπτη, 7 Απριλίου 2016

Αντώνης Σουσάμογλου: Ποιητές με hangover Τραγούδι: Νίκος Κατικαρίδης │ Guest: Φοίβος Δεληβοριάς (Παρασκευή 15 Απριλίου, 21:00, κτήριο Μ2, αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης)

Αντώνης Σουσάμογλου: Ποιητές με hangover
Τραγούδι: Νίκος Κατικαρίδης │ Guest: Φοίβος Δεληβοριάς
(Παρασκευή 15 Απριλίου, 21:00, κτήριο Μ2, αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης)Ο Αντώνης Σουσάμογλου, συνθέτης και εξάρχων βιολονίστας της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης, μετά το «Don't mind the Gap» (2007) και το «One Night Stand» (2011), επιστρέφει στη δισκογραφία με τη νέα του δουλειά υπό τον τίτλο «Ποιητές με hangover» και προσκαλεί το κοινό σε μια ατμοσφαιρική “μουσική συνεδρία” την Παρασκευή 15 Απριλίου 2016, στις 21:00,  στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης,  στην αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης (Μ2).
Αφηγηματική τραγουδοποιία σε τζαζ αρμονίες, ήχοι εγχόρδων, trip hop και funk ρυθμοί συνθέτουν το μουσικό κόσμο του Αντώνη Σουσάμογλου. Παρέα με τις μοναδικές blues και soul ερμηνείες του Νίκου Κατικαρίδη, ο Αντώνης Σουσάμογλου μας αφηγείται ιστορίες για εύθραυστες σχέσεις και επικούς χωρισμούς, γυναίκες με μάτια από υδράργυρο, κουρασμένα χαράματα και ρημαγμένους σταθμούς μιας ασπρόμαυρης χώρας, πλανόδιους μάγους και μετανιωμένους προφήτες.
Εκλεκτός καλεσμένος σ’ αυτή τη συνάντηση επί σκηνής, για πρώτη φορά στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, ο Φοίβος Δεληβοριάς.
Η εκδήλωση εντάσσεται στο θεματικό κύκλο συναυλιών του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης «Crossover»  που φιλοξενεί δημιουργούς της πόλης, συνδέει κόσμους που μέχρι πρότινος φάνταζαν παράταιροι και όλοι μαζί μιλούν για τη μουσική, που είναι μία και είναι για όλους.
Συντελεστές:
Γρηγόρης Σημαδόπουλος πιάνο
Στέλιος Τσομπανίδης τύμπανα
Τραϊανός Αλμπανούδης ηλεκτρικό μπάσο, κοντραμπάσο
Κώστας Γεωργιάδης ηλεκτρική & ακουστική κιθάρα
Αντώνης Σουσάμογλου βιολί
Θοδωρής Παπαδημητρίου τσέλο
Αθηνά Αναγνώστου φωνητικά

«CROSSOVER» │ Αντώνης Σουσάμογλου: Ποιητές με hangover
Τιμές εισιτηρίων: 12€, 8€ (μαθητικά - φοιτητικά - κάτοχοι κάρτας ανεργίας)
Πληροφορίες ‒ εισιτήρια:
         Στα εκδοτήρια της πλατείας Αριστοτέλους,  
         Στα εκδοτήρια του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης
         Στα τηλ. 2310.895938-9
         Στην ιστοσελίδα: http://www.tch.gr 


         Mουσική σύνθεση:  
ü  Διάβολος στον τοίχο (official lyric video) │ Διάρκεια 4:05


Δεν υπάρχουν σχόλια :