Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2015

2ο SANTA RUN THESSALONIKI - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

2ο SANTA RUN THESSALONIKI


Απο την συνέντευξη τύπου για το δέυτερο SANTA RAN Θεσσαλονίκης που ξεκινάει την Κυριακή 20/12 στις 6 μμ. στο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου ! Ο πρόεδρος του santa ran Μανώλης Βρυωνάκης μας δίνει τις λεπτομέρειες !
Δημοσιεύτηκε από Gr4you στις Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2015
ΚΥΡΙΑΚΗ 20.12.2015Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται η πιο γιορτινή και συναρπαστική Xριστουγεννιάτικη διαδρομή στην  πόλη της Θεσσαλονίκης. Η συμπρωτεύουσα θα φορέσει και πάλι τα γιορτινά της με τους κατοίκους  ντυμένους με το αγιοβασιλιάτικο σκουφάκι ως σήμα κατατεθέν του Santa Run
Santa Run ονομάζεται η Χριστουγεννιάτικη παρέλαση αγιοβασίληδων για φιλανθρωπικό σκοπό. 
Ο βασικός στόχος του Santa Run είναι η επαναφορά της χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας στους δρόμους της Θεσσαλονίκης και η ενίσχυση των Φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων που κάθε χρόνο επιλέγει να στηρίξει.
Η διαδρομή του Santa Run ορίζεται ως εξής: 
Έναρξη της διαδρομής στις 18:00 από το άγαλμα του Μεγάλου Αλέξανδρου στη παραλία Θεσσαλονίκης. 
Η διαδρομή είναι κυκλική, θα συνεχιστεί ως τις ομπρέλες του Ζογγολόπουλου στη Νέα παραλία της Θεσσαλονίκης με τερματισμό το άγαλμα του Μέγα Αλεξάνδρου. 

Στις 19:00 θα δοθεί η έναρξη της Santa Run συναυλίας στο χώρο του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Στην συνέντευξη τύπου που έγινε σήμερα στις 16 Δεκεμβρίου του 2015, στο Anatolia Hotel o πρόεδρος του του Santa Run Μανώλης Βρυωνάκης δήλωσε : 
«Μέχρι στιγμής περιμένουμε 2,5 χιλιάδες συμμετέχοντες, που θα φορέσουν το αγιοβασιλειάτικο σκουφί μας και θα έρθουν να ενισχύσουν τα τέσσερα φιλανθρωπικά ιδρύματα» 
«Η εκδήλωση του Santa Run δεν ορίζεται ως μαραθώνιος, ούτε ως ημιμαραθώνιος, αλλά είναι μια χριστουγεννιάτικη διαδρομή, που προσδοκούμε να γίνει θεσμός» 
Ταυτόχρονα ο εκπρόσωπος της ΔΕΘ-HELEXPO Κυριάκος Τσαντεκίδης ανέφερε πως η ΔΕΘ δέχτηκε να δώσει το δικό της παρόν και τη δική της στήριξη στο Santa Run καθώς θεωρεί πως είναι μια προσπάθεια ώστε να ενισχυθεί η γιορτινή ατμόσφαιρα μέσα στη πόλη της Θεσσαλονίκης.
Επιπλέον ο εκπρόσωπος της ΔΕΘ Κυριάκος Τσαντεκίδης συμπλήρωσε πως ίσως δεν υπήρξε η κατάλληλη στήριξη από τον Δήμο, αναγκάζοντας της ομάδα του Santa Run να αλλάξει τη διαδρομή. Η αρχική διαδρομή που είχε δημοσιοποιηθεί τον Νοέμβριο είχε ως σημείο εκκίνησης την πλατεία Αριστοτέλους, διασχίζοντας τη Λεωφόρο Νίκης και με τερματισμό το Λευκό Πύργο. 
Τα χρήματα από το Santa Run θα μοιραστούν ισάριθμα σε τέσσερα Φιλανθρωπικά Ιδρύματα:
1. Το «Άλμα Ζωής Θεσσαλονίκης» που στηρίζει τις γυναίκες με καρκίνο του μαστού.
2. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» που έχει κάνει πράξη την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων των παιδιών.
3. Το ορφανοτροφείο θηλέων «Μέλισσα» που προσφέρει παιδική προστασία για κορίτσια.
4. Το κοινωνικό παντοπωλείο «ΜΑΖΙ» που στηρίζει οικογένειες με έλλειψη σε βασικές ανάγκες.

Οι τιμές συμμετοχής για την εκδήλωση είναι οι εξής: 
κανονικό: 7€
διπλό οικογενειακό (γονέας με παιδί έως 13 ετών): 8€
τετραμελή οικογένεια: 15€
Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες: 5€

https://www.facebook.com/gr4youand4me/videos/923244001045134/Απο την συνέντευξη τύπου για το δέυτερο SANTA RAN Θεσσαλονίκης που ξεκινάει την Κυριακή 20/12 στις 6 μμ. στο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου ! Ο πρόεδρος του santa ran Μανώλης Βρυωνάκης μας δίνει τις λεπτομέρειες !
Δημοσιεύτηκε από Gr4you στις Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2015
Περισσότερες πληροφορίες: 

read more " 2ο SANTA RUN THESSALONIKI - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ "
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ »