Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015

Το Burlesque Theatro παρουσιάζει τον Γιάννο Χάλαρη βραβευμένο με το 3ο Παγκόσμιο βραβείο 2015 στον διαγωνισμό μαγείας


Ο νέος Θεατρικός χώρος Burlesque Theatro συνεχίζοντας τις δράσεις του στον φιλόξενο χώρο του, σας καλεί να απολαύσετε ένα μαγικό ταξίδι με τον ταλαντούχο και πολυβραβευμένο Μάγο εξ επαφής Γιάννο Χάλαρη την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015 στις 9 το βράδυ.

Burlesque Theatro στην οδό Σκρα 10 ( ανεβαίνοντας την οδό Πατριάρχου Ιωακείμ από το θέατρο Εγνατία για την Εγνατία οδό στην Αριστερή πλευρά της Πατριάρχου Ιωακείμ θα συναντήσετε την οδό Σκρα ), σας περιμένουμε για να σας παρουσιάσουμε τον Γιάννο Χάλαρη βραβευμένο με το 3ο Παγκόσμιο βραβείο 2015 στον διαγωνισμό μαγείας εξ επαφής που έγινε στο Πεκίνο.


Λίγα λόγια για τον Γιάννο Χάλαρη

   Ο Γιάννος Χάλαρης ξεκίνησε να ασχολείται με την τέχνη της μαγείας στα δεκατέσσερα του. Στην ηλικία των δεκαεφτά γνώρισε τον Michael Vincent ο οποίος θεωρείται ένας από τους σπουδαιότερους μάγους της εποχής μας. Έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια στην Ελλάδα καθώς και στο εξωτερικό και έχει έρθει σε επαφή με αρκετούς μάγους παγκοσμίου φήμης. Παράλληλα σπουδάζει στο τμήμα κινηματογράφου της σχολής καλών τεχνών του Α.Π.Θ. Μέσω των σπουδών του καλλιεργεί την οπτικοακουστική αφήγηση και την ενσωματώνει στα μαγικά εφφέ που παρουσιάζει.
Το μεγάλο του πάθος είναι η τράπουλα μέσω της οποίας αφηγείται ιστορίες που ιντριγκάρουν και παρασύρουν το κοινό του σε μαγικά ταξίδια. Ο διαδραστικός χαρακτήρας της παρουσίασης του σε συνδυασμό με το διακριτικό χιούμορ του έχουν ως αποτέλεσμα το κοινό να γίνεται μέρος της παράστασης και να συμμετέχει ενεργά. Εξειδικεύεται στη μαγεία εξ επαφής ( close up magic ) καθώς και στη μαγεία δωματίου (Parlour magic).
Διακρίσεις
2009: πρώτο βραβείο στο πανελλαδικό φεστιβάλ μαγείας Αριστοκράτεια στην κατηγορία μαγεία εξ επαφής ( close up magic)
2011: πρώτο βραβείο στο βαλκανικό φεστιβάλ μαγείας στην κατηγορία μαγεία εξ επαφής
2015: Τρίτη θέση στο παγκόσμιο κολεγιακό φεστιβάλ μαγείας στο Πεκίνο της Κίνας στην κατηγορία μαγεία εξ επαφής.
Το 2014 παρουσίασε το One man Show του Σινεμαγεία , το οποίο συνδυάζει την τέχνη του κινηματογράφου με την τέχνη της μαγείας. Το 2015 παρουσίασε την παράσταση Love Magic Mystery στο μαιευτήριο comedy club. Την ίδια χρονιά πραγματοποίησε το πρώτο του σεμινάριο με τίτλο «η ποίηση της μαγείας» στην Ακαδημία ταχυδακτυλουργών στην Αθήνα. Μέσα στο οποίο παρουσίασε διάφορες τεχνικές χειρισμού της τράπουλας καθώς και μερικά δικά του μαγικά εφέ. 


Ακολουθούν βίντεο με τις ικανότητες του Γιάννου Χάλαρη σε στιγμές δράσεις.

Παραστάσεις : Παρασκευή 13 Νοεμβρίου στις 21:00 .
Είσοδος : 7 ευρώ ( με ένα ποτήρι μπύρα ή κρασί ).
Πληροφορίες - Κρατήσεις Σκρα 10 με Πατριάρχου Ιωακείμ.
Τηλέφωνο : 6976568624 και 2315528768

Δεν υπάρχουν σχόλια :