Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2015

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ για τα 5α ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΟΙΝΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2015

Τα 5α ΘΕΑΤΡΙΚΑ  ΚΟΥΛΤΟΥΡΟΒΡΑΒΕΙΑ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΟΙΝΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2015 θα απονεμηθούν στις 19 Οκτωβρίου 2015 στο θεατρικό χώρο «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ» και ώρα 21.00 μέσα σε μία άκρως ψυχαγωγική βραδιά, η οποία θα αποτελέσει και την αφετηρία ενός θεσμού που έρχεται για να πάει μακριά, προσκαλώντας το κοινό και όλους όσους ανήκουν στην πολιτιστική βιομηχανία της χώρας να συμμετέχουν σε αυτόν.  
ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ
ΤΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ 
γραφοντας το ονομα σας στο gr4you.ning@gmail.com    
          

         Για πρώτη φορά το κοινό στη Θεσσαλονίκη ψήφισε στις θεατρικές κάλπες που τοποθετήθηκαν σε 13 θεατρικούς και πολιτιστικούς χώρους κατά τη διάρκεια της θεατρικής σεζόν 2014-2015 και αποφάσισε για τις τρεις καλύτερες θεατρικές παραστάσεις, με πρωτοβουλία-διοργάνωση της Κουλτουρόσουπας και την υποστήριξη πολιτισμικών και θεατρικών φορέων της πόλης.          Οι ψήφοι του κοινού συγκεντρώθηκαν και καταμετρήθηκαν ανά κατηγορία από ειδική επιτροπή ενώ παράλληλα πολυπληθής επιτροπή έγκριτων στο θεατρικό χώρο αξιολόγησε τις παραστάσεις, ψηφίζοντας ξεχωριστά και μυστικά για όλες τις κατηγορίες.
        Ειδική επιτροπή έμπειρων και καταξιωμένων στον ευρύτερο θεατρικό χώρο θα ανακοινώσει τα βραβεία κοινού και επιτροπής τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου στο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ  παρουσία κοινού και καλεσμένων από τον καλλιτεχνικό χώρο.

        Αγκαλιάστε, αγαπήστε και προωθήστε ένα θεσμό που μόλις γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη.
Απονομή
Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015,9μμ
Θέατρον Αριστοτέλειον
Κράτηση θέσης: Ελένη Ελπιζλή, 6909856676    
                        Νάνσυ Υφαντίδου 2310590570


Δεν υπάρχουν σχόλια :