Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2015

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας Θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου «Ισορροπιστής αεροσκαφών» του Θόδωρου Θεοδωρίδη Τρίτη 3 και Τετάρτη 4 Νοεμβρίου, στις 9 το βράδυ

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας, παρουσιάζει σε δεύτερο κύκλο παραστάσεων, την Τρίτη 3 και την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου, στις 9 το βράδυ, στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου το θεατρικό αναλόγιο του Θόδωρου Θεοδωρίδη «Ισορροπιστής αεροσκαφών», σε σκηνοθεσία Θοδωρή Γκόνη.

Ο Αλέξανδρος Ελεφάντης είναι ένας καθημερινός άνθρωπος, που ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά σε μια επαρχιακή πόλη και η συμμετοχή του στα διοικητικά της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας τον φέρνει αντιμέτωπο με μια πρωτοφανή και απίστευτη πρόκληση. Αλλάζει κυριολεκτικά η ζωή του, αρχικά με γεγονότα και καταστάσεις που δεν τα είχε φανταστεί ούτε στα πιο τρελά του όνειρα τα οποία όμως στη συνέχεια εξελίσσονται σε έναν τρομακτικό εφιάλτη.


Κείμενο: Θόδωρος Θεοδωρίδης

Σκηνοθετική Επιμέλεια: Θοδωρής Γκόνης
Σκηνογραφική επιμέλεια: Ελένη Στρούλια
Φωτισμοί: Τάσος Κοντόριας
Βοηθοί σκηνοθέτη: Ανδρέας Ανδρέου, Κατερίνα Συμεωνίδου

Ερμηνεύει ο Δημήτρης Πιατάς
Συμμετέχει ο Παύλος Σταυρόπουλος

Πληροφορίες:
Θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου (Αβέρωφ 13, Καβάλα)
Τρίτη 3 και Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015 στις 9 το βράδυ

Τιμές εισιτηρίων: 8 ευρώ γενικό, 5 ευρώ μειωμένο

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας 2510.220876 – 7 ώρες γραφείου.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου, 11.00 – 14.00 και 18.00 – 20.00, στο Κέντρο Πληροφόρησης Επισκεπτών Δήμου Καβάλας (πρ. ΕΟΤ) στην κεντρική πλατεία Καβάλας (τηλ. ταμείου 2510 620 566).
ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας

Δεν υπάρχουν σχόλια :