Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ BLACK BOX ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χτες η συνέντευξη τύπου που οργάνωσε ο Πολυχώρος BlackBox στον φιλόξενο χώρο του Bau’ s στην πλατεία Ναυαρίνου για την παρουσίαση του προγράμματος του θεάτρου έως και τον Δεκέμβριο. Στους δημοσιογράφους που παραβρέθηκαν μίλησαν ο καλλιτεχνικός διευθυντής του BlackBox Θωμάς Χαρέλας και ο  συγγραφέας Άκης Δήμου, καθώς και εκπρόσωποι των ομάδων που θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους στο θέατρο.


Ο Θωμάς Χαρέλας αναφέρθηκε αναλυτικά στο πρόγραμμα των παραστάσεων του θεάτρου έως και τον Δεκέμβριο. Στη συνέχεια ανακοίνωσε την διοργάνωση του BLA BLA FESTIVAL ΠΕΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ - TELL YOUR STORY, ενός φεστιβάλ για τις παραστατικές και εικαστικές τέχνες! Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί μετά το νέο έτος και προσκαλεί τον καθένα να έρθει να «πει την ιστορία του», αφού όλοι έχουν μια ιστορία να πουν. Τέλος, αναφέρθηκε στο πρόγραμμα εθελοντισμού που εγκαινιάζεται στο BlackBoxαπό φέτος

Τον λόγο πήρε μετά ο Άκης Δήμου, οποίος μίλησε για τον κύκλο των εργαστηρίων που θα πραγματοποιηθούν φέτος στο θέατρο και θα προσφέρουν την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να συναντηθούν με σημαντικούς καλλιτέχνες και να διδαχθούν από τη μέθοδό τους και τον τρόπο τους να κάνουν θέατρο. Επίσης αναφέρθηκε στο διαγωνισμό συγγραφής θεατρικού έργου που διοργάνωσε το Greek PlayProject, δίνοντας πληροφορίες σχετικά με αυτό. Το νικητήριο έργο του διαγωνισμού θα παρουσιαστεί μετά τον Ιανουάριο στο BlackBox.

Στο τέλος τον λόγο πήραν οι εκπρόσωποι των θεατρικών ομάδων που θα παίξουν στο BlackBox, οι οποίοι αναφέρθηκαν ο καθένας χωριστά στη δουλειά που θα παρουσιάσουν.

Βρείτε το πρόγραμμα του BlackBox εδώ: https://www.dropbox.com/s/niqejmn5tsm6wlq/BlackBox_programme_Sept-Dec2015.pdf?dl=0
Βρείτε φωτογραφίες των παραστάσεων εδώ: https://www.dropbox.com/sh/w8hrif2rz66rkmd/AACTT3Z8UL3l6AY0p-0kAn8va?dl=0
Βρείτε φωτογραφίες από τη συνέντευξη εδώ: https://www.dropbox.com/sh/kr1mnoe3pahl2zh/AABqccl0IkPO7dCEGbtQgZJba?dl=0
(Οι φωτογραφίες από τη συνέντευξη είναι από του Νώντα Στυλιανίδη και του Νίκου Σεϊδαρίδη)


BlackBox
Βασ. Όλγας 65 και Φλέμινγκ 2
T: 2310829254


Δεν υπάρχουν σχόλια :