Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2015

ΡΩΜΑΙΟΣ & ΙΟΥΛΙΕΤΑ για 2 - ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΗΠΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΗΠΟΥ
(Νικ. Γερμανού, τηλ. 2310 256 775)

7 & 8 Ιουλίου 2015
ΡΩΜΑΙΟΣ & ΙΟΥΛΙΕΤΑ για 2
Η  Ομάδα Θεάτρου «ΙΔΕΑ» 
παρουσιάζει  για δεύτερη χρονιά, την περσινή μεγάλη θεατρική επιτυχία "Ρωμαίος και Ιουλιέτα για 2". Μια διασκευή του ομώνυμου έργου του William Shakespeare από τον Κώστα Γάκη, την Αθηνά Μουστάκα και τον Κωνσταντίνο ΜπιμπήΗ  παράσταση
Δύο νέοι ηθοποιοί αναλαμβάνουν να αναμετρηθούν με το γνωστό κείμενο του Σαίξπηρ παίζοντας όλους τους ρόλους του έργου, με απίστευτο χιούμορ και κορυφαίες δραματικές στιγμές, σε ένα τρελό παιχνίδι παρενδυσίας και μεταμορφώσεων, σε μια θεατρική περιπέτεια που ισορροπεί ανάμεσα στον εμφύλιο σπαραγμό και το ξύπνημα του έρωτα.
Μια σπαζοκεφαλιά υποκριτικής, ένα θεατρικό πάζλ από ποικίλα θεατρικά είδη και ύφη, ένας αγώνας να δοθεί στο ακέραιο η ουσία του έργου του Σαίξπηρ. Με όπλο την αθωότητα και την υψηλή σωματική τους ενέργεια οι δυο νεαροί performers ρίχνονται στην αρένα της σκηνής για να ανακαλύψουν από την αρχή τον πιο βαθύ, τον πιο παράλογο, τον πιο ακραίο, τον πιο θνησιγενή, τον πιο ποιητικά γελοίο έρωτα όλων των εποχών.
Στην παράσταση συμμετέχει  και ο Κώστας Γάκης, παίζοντας πιάνο, κιθάρα, κρουστά αλλά και "παρεμβαίνοντας" σε κρίσιμες στιγμές του έργου...
Η παράσταση έχει τιμηθεί με 2 βραβεία από το Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου (ΘΟΚ), συμμετείχε στο Φεστιβάλ Κλασσικού Θεάτρου στη Σερβία  και στις 20 Ιουλίου έχει προσκληθεί να συμμετάσχει στο Διεθνές Festival de Teatro Clásico de Almagro της Ισπανίας (Μαδρίτη).
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Διονύσης Καψάλης.  ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ - ΔΙΑΣΚΕΥΗ: Κώστας Γάκης, Αθηνά Μουστάκα, Κωνσταντίνος Μπιμπής.  ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ: Κώστας Γάκης - Κώστας Λώλος . LIVE ΜΟΥΣΙΚΗ: Κώστας Γάκης.  ΣΚΗΝΙΚΑ - ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: Έλλη Λιδωρικιώτη.                 ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΟΥ: Θεοδώρα Βεστάρχη. ΦΩΤΙΣΜΟΙ: Σάκης Μπιρμπίλης.
ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ:  Αθηνά Μουστάκα, Κωνσταντίνος Μπιμπής.
Το τρέιλερ της παράστασης εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=MUa7Nye4H_8

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: Προπώληση : από 8 € 
                                   Γενική Είσοδος : 12 €ΕΝΑΡΞΗ παράστασης: 21.15


ΔΙΑΡΚΕΙΑ παράστασης: 1 ώρα & 40 λεπτά


ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ :
ΤΑΜΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟΥ

VIVA.GR, VIVA 11876, PUBLIC, ΙΑΝΟΣ, ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ, SEVEN SPOT, RELOAD, MEDIAMARKT

Δεν υπάρχουν σχόλια :