Κυριακή, 17 Μαΐου 2015

"Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΥΚΟΣ, ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ!" Πρεμιέρα με τη νέα παραγωγή του Κρουστόφωνου


"Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΥΚΟΣ, ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ!"
 Πρεμιέρα με τη νέα παραγωγή του Κρουστόφωνου

Την Κυριακή 17 Μαΐου στις 11.30  κάνει πρεμιέρα στο studio του Κρουστόφωνου μία διαδραστική μουσική παράσταση για παιδιά 4-12 ετών, από το "Μικρό Παιχνιδοθέαμα του Κρουστόφωνου".
Το γνωστό ρώσικο παραμύθι παρουσιάζεται σε μια σπάνια παραδοσιακή μορφή του και μαζί με τα μουσικά θέματα του Προκόφιεφ, γίνεται η αφορμή γύρω από την οποία οργανώνονται μια σειρά από απρόσμενες μουσικοθεατρικές εικόνες, τραγούδια, ήχους, ρυθμούς και πολλές εκπλήξεις. Το αποτέλεσμα ισορροπεί ανάμεσα στην  μουσική παράσταση και στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα.
Το "Μικρό Παιχνιδοθέαμα του Κρουστόφωνου" είναι η νέα ομάδα που δημιουργήθηκε για να καλύπτει κυρίως πρωινές παραστάσεις σε σχολεία και αποτελείται από τους Γ. Βακαλούδη, Ακ. Ερκέκογλου, Ν. Θεοδωρίδου, Ελ. Τσιλογιάννογλου. Το πρώτο της έργο είναι μια επετειακή παραγωγή για τα 20 χρόνια από την πρώτη ομώνυμη παράσταση του Κρουστόφωνου που εφαρμόστηκε με μεγάλη επιτυχία σε παλαιότερες δράσεις.
Μουσική παραμυθιού: Σεργκέι Προκόφιεφ. Προσαρμογή κειμένων-στίχοι, τραγούδια και διασκευές: Νίκος Θεοδωρίδης. Μουσική διδασκαλία: Δέσποινα Καλανταρίδου, Νίκος Θεοδωρίδης. Κινησιολογική και σκηνοθετική επιμέλεια: Μέλπω Βασιλικού. Κατασκευές: Νάντια Φλώρου

*Η σκηνοθεσία σε παλιότερο ανέβασμα ήταν της Ελένης Δημοπούλου και η σκηνογραφία του Ηρακλή Κάλτσου.

Είσοδος 5 ευρώ (3 ευρώ για τους γονείς-συνοδούς και τους μικρούς μαθητές του Κρουστόφωνου)
Παρακαλούμε για κράτηση λόγω του περιορισμένου χώρου.
Πληροφορίες-κρατήσεις: 2310861874, 6944503542, 6972222982
Studio Κρουστόφωνο, Αλ. Παπαδιαμάντη 6, στάση Γεωργίου

Δεν υπάρχουν σχόλια :