Πέμπτη, 9 Απριλίου 2015

Το Συν ανοίγει τις πόρτες του, για δεύτερη συνεχή χρονιά στο Teviot Row House του Εδιμβούργου, από την 1ηέως την 9η Μαΐου 2015


Το Συν (μία πρωτοβουλία εθελοντών με την υποστήριξη της Ελληνικής Κοινότητας του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου) είναι ένα φεστιβάλ εικαστικών και παραστατικών τεχνών. Ενδεικτικά στο φεστιβάλ θα φιλοξενηθούν τόσο εκθέσεις φωτογραφίας, ζωγραφικής και επεξεργασίας εικόνας, όσο και οπτικοακουστικές εγκαταστάσεις, κινηματογράφος, διαδραστικό θέατρο, παραστάσεις χορού και μουσικής διαφόρων ειδών από ρεμπέτικο μέχρι ροκ. Παράλληλα, το πρόγραμμα του Φεστιβάλ περιλαμβάνει και αρκετά καλλιτεχνικά ‘εργαστήρια’ κατά τη διάρκεια των οποίων το κοινό θα μπορεί να έρθει σε επαφή με διαφορετικά είδη τέχνης και εικαστικών τεχνικών.

Στόχος του φεστιβάλ είναι να φέρει σε επικοινωνία Έλληνες καλλιτέχνες που ζουν στη Σκωτία και γενικότερα καλλιτέχνες των οποίων οι δουλειές έχουν ως βάση ή μέρος της θεματολογίας τους τον ελληνικό πολιτισμό σε όλες τις εκφάνσεις του. Απώτερος σκοπός του φεστιβάλ είναι να δώσει τη δυνατότητα σε νεοεμφανιζόμενους και μη καλλιτέχνες να παρουσιάσουν την δουλειά τους στο ευρύ κοινό της Σκωτίας.

Φέτος, το Συν ανοίγει τις πόρτες του, για δεύτερη συνεχή χρονιά στο Teviot Row House του Εδιμβούργου, από την 1ηέως την 9η Μαΐου 2015 φιλοξενώντας περισσότερους από 70 καλλιτέχνες που ζουν και δραστηριοποιούνται στη Σκωτία, ενώ επίσης έχει τη χαρά να παρουσιάζει μια σειρά από βραβευμένες ταινίες του Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας.

Για το πλήρες πρόγραμμα της διοργάνωσης μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: http://synfestivaledinburgh.co.uk

καθώς και τη σελίδα μας στο Facebook:https://www.facebook.com/SynEdinburgh

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΘ’ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια :