Σάββατο, 10 Ιανουαρίου 2015

BATTLE OF THE BANDS 2014-15 / Athens Calling Οι STRAIN OF CHAOS και οι NARCOSIS νικητές της 3ης βραδιάς στο An Club

BATTLE OF THE BANDS 2014-15 / Athens Calling
Οι STRAIN OF CHAOS και οι NARCOSIS
νικητές της 3ης βραδιάς στο An Club

Με τους STRAIN OF CHAOS να αναδεικνύονται πρώτοι στην ψηφοφορία του κοινού και τους NARCOSIS δεύτεροι, συνεχίστηκε το BATTLE OF THE BANDS στο An Club.

Η 3η κατά σειρά βραδιά του Διαγωνισμού Συγκροτημάτων ξεκίνησε με τους hard rockers THE BAKASS, ενώ ακολούθως στη σκηνή του An ανέβηκαν οι death/black/thrash metallers TARTARUS DEPTH.
Οι symphonic/gothic metallers STRAIN OF CHAOS παρέλαβαν εν συνεχεία τη σκυτάλη και με την παρουσία τους, κέρδισαν την προτίμηση του κοινού και το εισιτήριο για την Ημιτελική Φάση της διοργάνωσης. Το γκρουπ αποτελούν οι Στέφανος Αφουξενίδης (φωνή), Δημήτρης Σγαρδέλης (πλήκτρα), Παντελής Αγγελίδης (κιθάρα), Μίνος Φυλακτός (μπάσο), Ευγένιος Μπονταρένκο (τύμπανα) και Εύα Μίχου (φωνή).
Ο Διαγωνισμός προχώρησε με τους heavy metallers HARD DISK DRIVE, ενώ ακολούθησαν οι progressive death/doom metallers SECRET ANGELS.

Η αυλαία έπεσε με τους heavy rockers NARCOSIS, φιναλίστ στην ψηφοφορία του κοινού, κάτι που επίσης τους οδήγησε στην επόμενη φάση του BATTLE OF THE BANDS. Στη σύνθεση της μπάντας βρίσκονται οι Κώστας Παππάς (φωνητικά/κιθάρα), Μάνος Σπιτιέρης (κιθάρα), Γιάννης Τούσσας (μπάσο) και Παύλος Κουναλάκης (τύμπανα).
* Φωτογραφίες: Αφροδίτη Ζαγγανά
** Δηλώσεις συμμετοχής στον Διαγωνισμό πραγματοποιούνται μέσω του info@i-jukebox.gr (με την ένδειξη “Αθήνα”) και του 6948 880-532.
Περισσότερες πληροφορίες:
http://www.facebook.com/groups/jnegris (Διαγωνισμός Θεσσαλονίκης)

Δεν υπάρχουν σχόλια :