Κυριακή, 1 Ιουνίου 2014

ΖΥΘΟΣ: Μπύρα τις άγκυρες ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ Yellow Donkey , Crazy Donkey


                                ΖΥΘΟΣ: Μπύρα τις άγκυρες
                      ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ


Οι ελληνικές μικροζυθοποιίες έχουν σαλπάρει εδώ και καιρό. Κι έχουν βάλει.. πλώρη για το ΖΥΘΟ. Εκεί, κάθε μήνα, μας…συστήνονται επώνυμα και γευστικά!
Αυτή τη φορά, το κάλεσμα αφορά  στη Σαντορινιά Donkey που ρίχνει άγκυρα στο ΖΥΘΟ Ντορέ (απέναντι από το Λευκό Πύργο) την Τετάρτη  11 Ιουνίου, στις  20:30.  Ελάτε για μια «ατίθαση» Yellow Donkey, μια Red ή μια Crazy Donkey και τοπικές γεύσεις που μυρίζουν Κυκλάδες.
Με σήμα το γαιδουράκι!
To 2008 ένας Σέρβος ζυθοποιός, ο Boban Krunic , ένας Άγγλος έμπορος κρασιού και ζυθοποιός ο Steve Daniel, μια πολυτάλαντη Αμερικανίδα η Majda Anderson και ένας Έλληνας οινολόγος-οινοπαραγωγός ο Γιάννης Παρασκευόπουλος συνθέτοντας ένα πολυεθνικό, πολυπολιτισμικό παζλ εμπειριών και ιδεών με κεντρικό σημείο αναφοράς τη Σαντορίνη, αποφασίζουν να δημιουργήσουν μια μικροζυθοποιία δίνοντας γεύση στην ελληνική σκηνή της μπύρας .  
Το ζυθοποιείο Santorinibrewingcompany (Donkey),  δημιουργήθηκε το 2011 στον παραδοσιακό οικισμό της Μέσα Γωνίας Σαντορίνης κόντρα στο γενικότερο κλίμα απαισιοδοξίας και με μοναδικό σκεπτικό την παραγωγή πραγματικά φρέσκιας και νόστιμης μπύρας.
Το νερό του ηφαιστειακού νησιού, προσεκτικά διαλεγμένα είδη βύνης που έρχονται από Γερμανία και Αυστρία, σπάνια είδη Λυκίσκου από Νέα Ζηλανδία, Όρεγκον , Τσεχία και Σλοβενία, μαγιές από Βέλγιο και Αμερική και φυσικά  εξοπλισμός αιχμής από Αυστρία και Ολλανδία συνθέτουν την "πλούσια" συνταγή της μπύρας με σήμα τον...γαϊδαράκο DONKEY 
Τι είναι λοιπόν οι μπύρες donkey?  Γερμανικές Lager? Βρετανικές Ale? Βελγικές Μοναστηριακές ή μήπως θολές Weiss? Τίποτα από τα παραπάνω και ταυτόχρονα όλα τα παραπάνω μαζί...! όπως χαρακτηριστικά λένε οι δημιουργοί της.
Εμείς προτείνουμε να τις δοκιμάσετε…Κυκλοφορούν στο ΖΥΘΟ και κάνουν «επίσημη πρώτη» το βράδυ της Τετάρτης, 11 Ιουνίου.
 Γιατί φέτος  ο ΖΥΘΟΣ στηρίζει τις ελληνικές μικροζυθοποιίες παρουσιάζοντας κάθε μήνα  μία ελληνική μικροζυθοποιία με τις μπύρες παραγωγής της σε ειδική τιμή, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να συνοδεύονται και από συγκεκριμένο μενού. Άλλωστε, ο ΖΥΘΟΣ πρωτοπορεί εδώ και καιρό, παρουσιάζοντας γευστικά πιάτα που βασίζονται σε αμιγώς ελληνικά προϊόντα και ποτά, δίνοντας ιδιαίτερη αξία στην ελληνική παραγωγή.

DONKEY |  ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ  2014,  20:30 στο ΖΥΘΟ ΝΤΟΡΕ

ΖΥΘΟΣ                                                ΝΤΟΡΕ         
Λαδάδικα                                             Λευκός Πύργος
2310 540 284, 6943 211211                 2310 279010, 6943 904038  www.zithos.gr
santorinibrewingcompany.gr


read more " ΖΥΘΟΣ: Μπύρα τις άγκυρες ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ Yellow Donkey , Crazy Donkey "
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ »