Τρίτη, 2 Δεκεμβρίου 2014

krama dance company - barking days 10-14 Δεκεμβρίου 2014 ΘΕΑΤΡΟ ΑΥΛΑΙΑ, Θεσσαλονίκη

krama dance company - barking days

 Ημέρες παραστάσεων

10-14 Δεκεμβρίου 2014
                                             


ΘΕΑΤΡΟ ΑΥΛΑΙΑ, Θεσσαλονίκη

barking days.

 Έτσι ονομάσαμε την εποχή μας. Μέρες αποφάσεων απέναντι στην "απειλή" του διαφορετικού. Το ξένο στοχοποιείται κι έτσι η κοινωνία πραγματοποιεί την εκδίκηση της.
Ο κόσμος μας, χωρισμένος σε κλουβιά. Και μέσα του εμείς, πάντα έτοιμοι να κατασπαράξουμε το διαφορετικό που προσπαθεί να βρει καταφύγιο στην γη μας. Και το ταξίδι αρχίζει.

Δεν μπορούμε παρά να αναρωτηθούμε τι κάνει τόσο διαφορετική τη μια πλευρά του πλέγματος από την άλλη; Αφού ο αέρας είναι ο ίδιος. Ο ήλιος, το χώμα, το νερό, ο πόνος. Ο θάνατος. Ο άνθρωπος ταξιδεύει, είναι πρόσφυγας, μετανάστης.

Σκοτάδι. Σειρήνα πολέμου. Ο χρόνος, πάντα παρόν. Ένας πύργος χτίζεται, η κοινωνία  γαβγίζει και ένας άνθρωπος ξεκινά τη μετακίνησή του.

 
 

Το barking days παρουσιάζεται από την krama dance company για πέντε παραστάσεις στο Θέατρο Αυλαία στις 10 έως 14 Δεκεμβρίου 2014, στη Θεσσαλονίκη .

                                              trailer: https://www.youtube.com/watch? v=1WgCSNsN_aM           

krama dance company
H krama dance company δημιουργήθηκε το 2012, από την Δώρα Ζούμπα, την Εύη Ζούμπα και την Άννα Ζούμπα και κινείται ανάμεσα σε Ελλάδα και Βέλγιο. Μέσα από διάφορες μορφές έκφρασης σχηματίζεται, επί σκηνής, ένα ιδιόμορφο μωσαϊκό, ένα κράμα. Το 2012 η ομάδα αποπειράθηκε την πρώτη ολοκληρωμένη χορογραφική της δουλειά το «shadow of a stretched arm» που παρουσιάστηκε σε Ελλάδα και Βέλγιο και πειραματίστηκε με το project PRESS(ed). Σε συνεργασία με την ομάδα Βallena de Papel, η krama dance company παρουσιάζει το νέο της έργο "barking days", το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το Δεκέμβριο του 2013 στην Κωνσταντινούπολη .Σύλληψη,χορογραφία krama dance company Ερμηνεία Άννα Ζούμπα, Δώρα Ζούμπα, Εύη Ζούμπα, Μουσική Σύνθεση Κωσταντής Παπακωνσταντίνου Video Artist Αριστοτέλης Παπακωνσταντίνου
Ενδυματολόγος Μάια Αναστασίου Κείμενο Σταμάτης Διαμαντόπουλος Σχεδιασμός αφίσας Μικαέλα Λιακατά


ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
10-14 Δεκεμβρίου 2014
ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
ΤΕΤΑΡΤΗ-ΣΑΒΒΑΤΟ 21.00, ΚΥΡΙΑΚΗ 20.00
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Κανονικό 12?, Μειωμένο 10?, Κάθε Πέμπτη Γενική είσοδος 10?


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
ΘΕΑΤΡΟ ΑΥΛΑΙΑ
2310237700
www.avlaiatheatre.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :