Δευτέρα, 8 Δεκεμβρίου 2014

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ Θέατρο Αυλαία για 5 μόνο παραστάσεις η παράσταση Barking Days, από τις 10 έως τις 14 Δεκεμβρίου 2014.

Barking Days
από την Krama Dance Company
 ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ για την πρεμιέρα  10 Δεκεμβρίου
ΣΤΟ  gr4you.ning@gmail.com

H Krama Dance Company δημιουργήθηκε το 2012 από μια ομάδα νέων χορευτών και κινείται ανάμεσα σε Ελλάδα, Βέλγιο και Γερμανία, με την ανάγκη να εκφράσει τις κοινωνικές της ανησυχίες. Μέσα από διάφορες μορφές έκφρασης, σχηματίζεται επί σκηνής ένα μωσαϊκό, ένα κράμα. Επόμενος σταθμός της ομάδας το Θέατρο Αυλαία στο οποίο θα παρουσιάσει για 5 μόνο παραστάσεις την παράσταση Barking Days, από τις 10 έως τις 14 Δεκεμβρίου 2014.
Το Barking days είναι η εποχή μας για την Krama Dance Company. Είναι ένα σχόλιο προς την κοινωνία που “γαβγίζει” και εναντιώνεται σε καθετί διαφορετικό βάζοντάς το απευθείας απέναντι και παράλληλα συνθέτει το χρονικό μιας μετανάστευσης. Μιας μετανάστευσης που μπορεί να αφορά στον οποιονδήποτε από εμάς. Η δύσκολη πορεία ξεκινά και δε μπορούμε παρά να αναρωτηθούμε: τι κάνει τόσο διαφορετική τη μία πλευρά του πλέγματος από την άλλη; Αφού ο αέρας είναι ο ίδιος. Ο ήλιος, το χώμα, το νερό, το κλάμα, ο πόνος. Ο θάνατος. Ο άνθρωπος ταξιδεύει. Είναι πρόσφυγας, μετανάστης.ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σύλληψη, χορογραφία: Krama Dance Company
Ερμηνεία: Άννα Ζούμπα, Δώρα Ζούμπα, Εύη Ζούμπα
Μουσική Σύνθεση: Κωσταντής Παπακωνσταντίνου
Video Artist: Αριστοτέλης Παπακωνσταντίνου
Ενδυματολόγος: Μάια Αναστασίου
Κείμενο: Σταμάτης Διαμαντόπουλος
Σχεδιασμός αφίσας: Μικαέλα Λιακατά

 
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
10-14 Δεκεμβρίου 2014
ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
ΤΕΤΑΡΤΗ-ΣΑΒΒΑΤΟ 21.00, ΚΥΡΙΑΚΗ 20.00
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Κανονικό 12€, Μειωμένο 10€, Κάθε Πέμπτη Γενική είσοδος 10€

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
ΘΕΑΤΡΟ ΑΥΛΑΙΑ
2310237700


Δεν υπάρχουν σχόλια :