Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου 2014

«Προσεχώς Μετανάστης» EMIGRE & ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Παρασκευή 21 Νοεμβρίου Βlue Marlin Ώρα έναρξης: 22:00 – Είσοδος ελεύθερη

                          «Προσεχώς Μετανάστης»
EMIGRE & ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
Παρασκευή 21 Νοεμβρίου
Β
lue Marlin
Ώρα έναρξης: 22:00 – Είσοδος ελεύθερη

 
Κέφι, χιούμορ, χορό, τραγούδι, stand up comedy, ενέργεια, απρόβλεπτα. Τα είχε όλα ο «Προσεχώς Μετανάστης»! Το εκρηκτικό show των Emigre και του Στάθη Παναγιωτόπουλου στο Blue Marlin!  
Την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου, οι EMIGRE και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, με μοναδικές ερμηνείες, με κεφάτα τραγούδια, με χιουμοριστική διάθεση, με αστείρευτη ενέργεια, ξεσήκωσαν το κοινό στο Blue Marlin, με τη μουσική τους παράσταση «Προσεχώς μετανάστης».
Οι EMIGRE, συμπράττοντας επί σκηνής με τον αμετανόητο rocker Στάθη Παναγιωτόπουλο σε ένα διαδραστικό show με αναπάντεχη εξέλιξη και αστείρευτο κέφι, εντυπωσίασαν με τη σκηνική παρουσία τους, το καλά δομημένο – τρίωρο-  πρόγραμμά τους, με τις σωστές ισορροπίες ανάμεσα στο τραγούδι και την πρόζα, τις εμπνευσμένες επιλογές τους και τα πολλά «αναπάντεχα». Μαζί τους είδαμε «Φιλικά» και την νέα τους τραγουδίστρια, την ανερχόμενη Ελπίδα Παπακοσμά, που γνωρίσαμε από τη συμμετοχή της στο «The Voice». Μια συγκλονιστικά υπέροχη «φωνή» που ερμήνευσε όλες τις επιτυχίες από την πολυετή πορεία των ÉMIGRÉ («Πέφτω», «Τέρμα», «Φιλικά», «Κόκκινα γυαλιά», «Είμαστε Ένα»), αλλά και ευφάνταστες διασκευές σε αγαπημένες soul, funk, pop, rock επιτυχίες από τα σύγχρονα charts αλλά και από περασμένες δεκαετίες (Aretha Franklin, Adele, Locomondo, Bruno Mars, Kiesza, κ.α.).
Ο «Μετανάστης» κομπέρ-showman- entertainer Στάθης Παναγιωτόπουλος, κατά τη διάρκεια της βραδιάς ξεδίπλωσε τα ποικίλα ταλέντα του και πάνω στη σκηνή αλλά και ανάμεσα στα πλήθη. Σπάζοντας τον «πάγο» που ο ίδιος δημιουργούσε με τα περιβόητα «κρύα» του ανέκδοτα!  Παίζοντας με τον κόσμο αλλά και τα μέλη των Émigré, κοντράροντάς τους στο τραγούδι και την κιθάρα!

Τους Émigré, το Στάθη Παναγιωτόπουλο και την παράστασή τους «Προσεχώς Μετανάστης» επέλεξε για τη νυχτερινή της έξοδο η διάσημη συγγραφέας Victoria Hislop. Η δημιουργός του best seller μυθιστορήματος «Το Νησί», που βρέθηκε την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, για την παρουσίαση του νέου της βιβλίου «Η Ανατολή», διασκέδασε μέχρι πρωϊας με τα τραγούδια των Emigre αλλά και με τα «πειράγματα»  του Στάθη Παναγιωτόπουλου.
Η υπέροχη πρώτη εμφάνιση των Émigré έληξε με το Στάθη Παναγιωτόπουλο στα decks του Blue Marlin, να αναλαμβάνει χρέη DJ, μιξάροντας με μοναδικό τρόπο τους Rammstein με τη Μαντώ, το «Psycho Killer» με το Σάκηηη!
Το επόμενο ραντεβού μας με τον «Προσεχώς Μετανάστη», τους ΕMIGRE, την Ελπίδα Παπακοσμά και το Στάθη Παναγιωτόπουλο είναι την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου, στο Blue Marlin, όπου όλα γλυκά θα επαναληφθούν, αλλά και θα ανατραπούν!
Για ακόμη μία Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου, οι EMIGRE, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και η Ελπίδα Παπακοσμά, δηλώνουν «Είμαστε ΕΝΑ» στο
Blue Marlin!
H νέα πρόταση διασκέδασης στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, βρίσκεται σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία, δίπλα στη θάλασσα, και διαθέτει φιλικό περιβάλλον, άψογο service, όμορφες επιλογές για όλες τις ώρες και δωρεάν parking.     

Blue marlin, Τhe groovy fish
stylish bar by the sea
Λεωφόρος Μ. Αλεξάνδρου 10, στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης
Τηλέφωνο | Κρατήσεις : 231 6008 500 & 231 6006 500
https://www.facebook.com/BlueMarlinTheBar.

ΛΕΖΑΝΤΕΣ
1. Émigré, Ελπίδα Παπακοσμά, Στάθης Παναγιωτόπουλος
2. – 3. To συγκρότημα ÉMIGRÉ live στο Blue Marlin
4. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος «παίζει» διαδραστικά με το κοινό
5. Ελπίδα Παπακοσμά, Στάθης Παναγιωτόπουλος
6.  Βαγγέλης Βαρταλάμης, ιδιοκτήτης του Blue Marlin, Στάθης Παναγιωτόπουλος
7. Νίκος Μοδιώτης, Δήμητρα Ματζούκα
8. Θεόδωρος Μπουντάς, Μελίνα Μελικίδου
9 - 10 -11-12 Η συγγραφέας Victoria Hislop διασκεδάζει στο Blue Marlin


Δεν υπάρχουν σχόλια :