Κυριακή, 23 Νοεμβρίου 2014

Μαζί με τ’ άπλυτα του Christopher Durang Από την Push Your Art Company στο θέατρο ΑΥΛΑΙΑ 24 Νοεμβρίου – 16 Δεκεμβρίου 2014 Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00

Μαζί με τ’ άπλυτα
του Christopher Durang
Από την Push Your Art Company
 στο θέατρο ΑΥΛΑΙΑ

24 Νοεμβρίου16 Δεκεμβρίου 2014
Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00

Video trailer
Μετά την παράσταση «Νυκτόβια Ζώα», που βρήκε θερμή ανταπόκριση από το κοινό της Θεσσαλονίκης τη θεατρική σαιζόν 2013–14, η Push Your Art Company επιστρέφει δυναμικά για να παρουσιάσει το έργο «Μαζί με τ’ άπλυτα» του γνωστού Αμερικανού σατυρικού συγγραφέα Christopher Durang στο Θέατρο Αυλαία και για 4 μόνο Δευτερότριτα, από 24 Νοεμβρίου 2014.
Το έργο είναι μια προκλητική μαύρη κωμωδία με καυστικό χιούμορ, , που σατιρίζει το πόσο δύσκολο είναι να είσαι γονιός και πόσο τρομακτικό να είσαι παιδί. Στην ιστορία, που μοιάζει με κακό όνειρο, μπλέκονται με τον πιο παρανοϊκό τρόπο 2 εγωιστές γονείς, ανίκανοι να καταλάβουν τι φύλο είναι το παιδί τους, μια αυταρχική νταντά με αντισυμβατικές μεθόδους ανατροφής, μια λυπημένη μάνα που έφαγε το παιδί της ο πεινασμένος της σκύλος, 2 περήφανες μητέρες σε ένα πάρκο και μια διαβολική διευθύντρια.
«Ο Christopher Durang ανήκει σε μια γενιά Αμερικανών δραματουργών που έχουν χαρακτηριστεί από τους κριτικούς «οργισμένοι». Η οργή τους είναι η οργή της απελπισίας ανθρώπων παγιδευμένων στα γρανάζια μιας κοινωνικής, οικονομικής και πολιτικής πραγματικότητας που συνθλίβει κάθε ατομική ελευθερία και πρωτοβουλία. Στο στόχαστρο της σάτιρας του Durang βρίσκονται τα πάντα, από την καθολική εκκλησία και την υποκρισία που την διακατέχει μέχρι τις ίδιες τις ρίζες της αμερικανικής κουλτούρας, την οικογένεια και τους κοινωνικούς θεσμούς γενικότερα.»
Αθηνά Παραπονιάρη, Μεταφράστρια


ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Μετάφραση: Αθηνά Παραπονιάρη
Σκηνοθεσία: Κική Στρατάκη
Μουσική: Στέλιος Ντάρας
Σκηνικό: Ειρήνη Ατματζίδου
Κοστούμια: Πέτρος Φραγκόπουλος
Επιμέλεια κίνησης: Ιωάννα Μήτσικα
Επιμέλεια φωτισμών: Μιχάλης Ζίφτης
Επιμέλεια μακιγιάζ: Σοφία Βουλαλά
Promo video: Γαβρήλος Ψαλτάκης
Φωτογράφιση – Βιντεοσκόπηση: Pixel Photography
Οργάνωση Παραγωγής: Γιολάντα Σωτηροπούλου
Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων: Μαρία Τότσκα
Παραγωγή: Push Your Art Company

Παίζουν οι ηθοποιοί (αλφαβητικά): Σέβη Δονσούζη, Πρόδρομος Κιρκινεζιάδης, Ματίνα Κουλουριώτη, Σοφία Σακελλαρίου, Πέτρος Φραγκόπουλος

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ: 24-25 Νοεμβρίου, 1-2, 8-9, 15-16 Δεκεμβρίου 2014
ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ: Δευτέρα-Τρίτη, 21.00
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: Γενική είσοδος 12 ευρώ, Μειωμένο 10 ευρώΔεν υπάρχουν σχόλια :