Κυριακή, 23 Νοεμβρίου 2014

Το Blue Marlin συνεχίζει να παρουσιάζει ποιοτικές βραδιές με αγαπημένους καλλιτέχνες και την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου υποδέχεται τον Γιάννη Σαββιδάκη, για ένα μοναδικό live με τις μεγάλες επιτυχίες του.

Το Blue Marlin παρουσιάζει
       Γιάννης Σαββιδάκης

   
Τρίτη  5 Δεκεμβρίου 2014
  


Το Blue Marlin συνεχίζει να παρουσιάζει ποιοτικές βραδιές με αγαπημένους καλλιτέχνες και την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου υποδέχεται τον Γιάννη Σαββιδάκη, για ένα μοναδικό live με τις μεγάλες επιτυχίες του.
Ο Γιάννης Σαββιδάκης είναι γνωστός για δυο πράγματα: τα «αυθεντικά» τραγούδια του, μελωδικά και δυναμικά ταυτόχρονα και για το χιούμορ του, «αυθεντικό» και αυτό, πηγαίο και ανατρεπτικό.

Ο Γιάννης Σαββιδάκης πολυτάλαντος, τραγουδιστής, συνθέτης, στιχουργός και ηθοποιός, χιουμορίστας, εξωστρεφής, επικοινωνιακός, με άφθονο χιούμορ δεν εντάσσεται σε στερεότυπες καταστάσεις, δεν αναζητά λύσεις ασφαλείας, συνεχώς ψάχνει νέους τρόπους καλλιτεχνικής έκφρασης και όχι μόνο.

Μετά από 6 προσωπικούς δίσκους, ταινίες στον κινηματογράφο και 3 σήριαλ – αναφοράς στην ελληνική τηλεόραση (ανεπανάληπτος ως σμηνίτης Ντάλας στης «Ελλάδος τα Παιδιά»), αποφάσισε, φέτος, να ταξιδέψει το ταλέντο του και να μας παρουσιάσει μια αυθεντική παράσταση με τις μεγάλες του επιτυχίες και με τραγούδια που του σημαδεύουν τη ζωή. Θα ακούσουμε όλες τις μεγάλες επιτυχίες του: Δέκα Μάγισσες, Το Κορίτσι μου Κοιμάται, Έχεις τον Τρόπο, Η Μαγεμένη σου Ματιά, Πίστεψέ Με, Το Μυστικό, Το Φιλί σου Μου Φτιάχνει Τη Μέρα, Φεγγάρι Φεγγαράκι, Γίνομαι Θεός αλλά και τραγούδια άλλων καλλιτεχνών από την ελληνική και διεθνή μουσική σκηνή, που συνυπάρχουν αρμονικά κάτω από τις δικές του πρωτότυπες ερμηνείες, αφού, όπως λέει και ο ίδιος «είναι παιδιά της ίδιας μάνας, της μουσικής».

Το Μάρτιο του 2014 έλαβε μέρος στο φιλανθρωπικό παιχνίδι της τηλεόρασης του ANTYour Face Sounds Familiar» όπου μετά από 13 επεισόδια και υπέροχες μιμήσεις - μεταμφιέσεις, αναδείχτηκε ο Μεγάλος Νικητής ενώ φέτος το χειμώνα πρωταγωνιστεί μαζί με το Παύλο Χαϊκάλη και τη Βίκυ Καγιά στο πασίγνωστο μιούζικαλ «Αnnie».
Ο Γιάννης Σαββιδάκης την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου στο Blue Marlin, θα είναι «έτοιμος για όλα», σε μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις, σε ένα μοναδικό live για να μας θυμίσει τις παλιές αλλά και τις νέες επιτυχίες του.

Ώρα έναρξης 22.00
Η είσοδος είναι ελεύθερη και το parking δωρεάν!

Blue marlin, Τhe groovy fish
stylish bar by the sea
Λεωφόρος Μ. Αλεξάνδρου 10, στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης
Τηλέφωνο | Κρατήσεις : 231 6008 500 & 231 6006 500

Δεν υπάρχουν σχόλια :