Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου 2014

Τις πόρτες του άνοιξε το Σάββατο 15 Νοεμβρίου το νέο πολυκατάστημα Happy Outlet, στα ανατολικά της πόλης (Λ. Γεωργικής Σχολής 65 Πυλαία, στο κτήριο ZEDA).

«Εγκαίνια για το φθηνότερο OUTLET στη Θεσσαλονίκη».


Τις πόρτες του άνοιξε το Σάββατο 15 Νοεμβρίου το νέο πολυκατάστημα Happy Outlet, στα ανατολικά της πόλης (Λ. Γεωργικής Σχολής 65 Πυλαία, στο κτήριο ZEDA).  Πρόκειται για ένα πολυκατάστημα 500 τ.μ  στα οποία θα φιλοξενηθούν είδη ένδυσης και υπόδησης για άντρες και γυναίκες καθώς και είδη σπιτιού.
Το happy Outlet φιλοξενεί  πάνω από 100 επώνυμες μάρκες  και τα ευρωπαϊκά προϊόντα έχουν τιμητική τους. Μεγάλη συλλογή προϊόντων για όλες τις ηλικίες  από μεγέθη Xs-3Xl τόσο σε γυναικεία όσο και σε αντρικά. Χωρίζεται σε τέσσερις τομείς: σπίτι, γυναίκα, άντρας και παιδί.
Οι τιμές είναι  έως και 80% κάτω από την αρχική τους, αυτός είναι και ο λόγος που το κάνει το φθηνότερο outlet της Θεσσαλονίκης.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν φίλοι του καταστήματος όπως και γνωστοί δημοσιογράφοι της πόλης, σημαντική θέση είχε το μουσικό τζαζ συγκρότημα «Τα σχήματα» που χάρισε μία ευχάριστη νότα στη βραδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :