Παρασκευή, 1 Ιουνίου 2012

ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ Σάββατο 26 Μαΐου και 9 Ιουνίου 2012 11.00- 13.00


ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
THESSALONIKI FOOD FESTIVAL
Σάββατο 26 Μαΐου– Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

«ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ»
Σάββατο 26 Μαΐου και 9 Ιουνίου 2012
11.00- 13.00


«Περιπάτους στις Αγορές της Πόλης» διοργανώνει το Φεστιβάλ Γαστρονομίας του Δήμου Θεσσαλονίκης το Σάββατο 26 Μαΐου και 9 Ιουνίου 2012 με μια δίωρη περιήγηση στις φημισμένες αγορές της πόλης. Μια προσπάθεια που έχει ως στόχο να αναδείξει την ιδιαίτερη γαστρονομική ταυτότητα της Θεσσαλονίκης.
ΠΑΛΑΙΟ ΚΑΠΑΝΙ

Ένας ευχάριστός τρόπος για να γνωρίσει κανείς μια πόλη είναι ανακαλύπτοντας τη γαστρονομική της κουλτούρα, που αποτελεί ουσιαστικό συστατικό της πολιτισμικής της κληρονομιάς.

Η Θεσσαλονίκη είναι γνωστή για την πλούσια κουζίνα της, που αντανακλά τόσο στην τοποθεσία όσο και στη μακρόχρονη ιστορία της. Ως λαμπρή πρωτεύουσα των Βαλκανίων, δεχόταν από πάντα τα γεωργικά προϊόντα, δώρα της αυστηρής και συνάμα πλούσιας φύσης που την περιβάλει. Επιπλέον, ως πολιτεία πολλών πολιτισμών, συγκέντρωνε πραμάτειες και λιχουδιές από κάθε γωνιά του κόσμου. Αυτά τα προϊόντα γεμίζουν και σήμερα τους πάγκους στις πολύχρωμες αγορές της, που κάνουν τους επισκέπτες να χαζεύουν, να θαυμάζουν και ίσως, τελικά, και να ζηλεύουν.

Το Φεστιβάλ Γαστρονομίας Θεσσαλονίκης, συνεχίζοντας την προσπάθεια ανάδειξης της γαστρονομικής κληρονομιάς της πόλης, μας προσκαλεί σε «Περίπατο στις αγορές της πόλης».

Η διαδρομή θα περάσει από τις στοές και τα στενά δρομάκια της Δημοτικής Αγοράς Βλάλη, γνωστής ως Καπάνι, όπου τα ψαράδικα με τη δυνατή απόπνοια ιωδίου εναλλάσσονται με τα χασάπικα, τα κοτοπουλάδικα και τα μανάβικα. Θα διασχίσει τη φημισμένη αγορά Μοδιάνο, με τις διαχωρισμένες αγορές κρεάτων, ψαριών και θαλασσινών, λαχανικών, μπαχαρικών, καφεκοπτείων κλπ. Και θα καταλήξει σε καταστήματα τροφίμων, από τα πιο παλιά της πόλης.

Ημερομηνίες: Σάββατο 26 Μαΐου 2012, Σάββατο 9 Ιουνίου 2012
Ώρες: 11:00 – 13:00

Σημείο συνάντησης: Πλατεία Αριστοτέλους & Ερμού

Τρόπος Συμμετοχής: Κατόπιν δηλώσεως συμμετοχής στα τηλέφωνα 2310 280328, 2310277641, κυρία Μαρία Ξεπαπαδάκη, έως την Παρασκευή 25 Μαΐου 2012 και Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012 αντίστοιχα.
Σε κάθε ξενάγηση μπορούν να συμμετέχουν δωρεάν έως 30 άτομα κατά σειρά προτεραιότητας.

Περισσότερες πληροφορίες για το αναλυτικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Γαστρονομίας Θεσσαλονίκης μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα http://foodfestival.thessaloniki.g
read more " ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ Σάββατο 26 Μαΐου και 9 Ιουνίου 2012 11.00- 13.00 "
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ »

ELEMENTS THE BAND ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 BIG STAGE GALATA SQ. - ΚΩΝΤΑΝΤΙΝΟΎΠΟΛΗ!Elements the BandBig Stage Galata Sq. - Κωνταντινούπολη!ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012Στο πλαίσιο του 3rd Intercultural Dialogue Art Days οι ELEMENTS εκπροσωπούν την Ελλάδα.

Την διοργάνωση έχει αναλάβει η δήμος Beyoğlu Municipailty.ELEMENTS THE BAND –ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΥΝΑΩ ΑΠΟ ‘ΔΩΜια ιδέα από το φεστιβάλ μπορείτε να έχετε στο link:

http://www.youtube.com/watch?v=BxzPo-0PefMΚαι ένα πρώτο teaser από το video clip που αναμένεται στο τέλος της άλλης εβδομάδας!

http://www.youtube.com/watch?v=G-38Mk5DxsU

read more " ELEMENTS THE BAND ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 BIG STAGE GALATA SQ. - ΚΩΝΤΑΝΤΙΝΟΎΠΟΛΗ! "
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ »

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ART ACADEMY ΝΕΦΕΛΕΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΘΗΝΑΙΟΝ 8-20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012


ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ART ACADEMY ΝΕΦΕΛΕΣ


Η 8η χρονιά του Art Academy ΝΕΦΕΛΕΣ, κλείνει και φέτος πανηγυρικά, παρουσιάζοντας τις παραστάσεις των τμημάτων του, στο θέατρο Αθήναιον.

Το Art Academy ΝΕΦΕΛΕΣ, με τα δύο παραρτήματά του (Δυτικά στους Αμπελόκηπους και Ανατολικά στο θέατρο Αθήναιον), θα συγκεντρώσει και φέτος όλους τους μαθητές του, σε ένα θεατρικό δεκαήμερο ΝΕΦΕΛΕΣ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

• ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 & ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ: Το τμήμα Ενηλίκων (παράρτημα Αμπελοκήπων), θα παρουσιάσει την παράσταση «MONOPOLIS» στις 21.00
• ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ: Το θεατρικό τμήμα νηπίων (παράρτημα Αθήναιον), θα παρουσιάσει την παράσταση «ΤΟ ΒΑΛΣ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΟΝΕΙΡΩΝ» στις 19.00
• ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ: Το παιδικό θεατρικό τμήμα (παράρτημα Αθήναιον), θα παρουσιάσει την παράσταση «Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ» στις 20.30
• ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ: Το παιδικό θεατρικό τμήμα (παράρτημα Αμπελοκήπων), θα παρουσιάσει την παράσταση «Η ΚΛΕΦΤΡΑ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΙΩΝ» στις 20.30
• ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ: Το θεατρικό τμήμα εφήβων (παράρτημα Αμπελοκήπων) θα παρουσιάσει την παράσταση «Ο ΥΜΠΥ ΒΑΣΙΛΙΑΣ» στις 21.00
• ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ: Το θεατρικό τμήμα εφήβων (παράρτημα Αθήναιον) θα παρουσιάσει την παράσταση «ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΤΣΙΡΚΟ» στις 21.00

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν στα τμήματά μας: www. studio-nefeles.gr

Επισυνάπτονται φωτογραφίες από παλαιότερες παραστάσεις των τμημάτων.
read more " ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ART ACADEMY ΝΕΦΕΛΕΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΘΗΝΑΙΟΝ 8-20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 "
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ »

ΕΘΝΙΚΉ ΛΥΡΙΚΉ ΣΚΗΝΉ ΤΖΟΥΖΈΠΠΕ ΒΈΡΝΤΙ, IL TROVATORE 10 ΚΑΙ 12-14 ΙΟΥΝΊΟΥ, 21:00 ΩΔΕΊΟ ΗΡΏΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΎΟ Τροβαδούρος του Τζουζέππε Βέρντι (1813-1901) ανήκει στις πλέον χαρακτηριστικές ιταλικές όπερες του ρομαντισμού. Στην Ισπανία, που τόσο είχε εμπνεύσει την Ευρώπη του 19ου αιώνα με το πλήθος των ακραίων αντιθέσεών της, Τσιγγάνες και καλόγριες, κόμητες και επαναστάτες ζουν φλογερούς έρωτες και άσβεστα μίση γύρω από τη φωτιά ή κάτω από το ολόγιομο φεγγάρι. Τα συναισθήματα εκφράζονται μέσα από μουσική μελωδική και ορμητική, άριες και ντουέτα γεμάτα πάθος, όπως επίσης διάσημα χορωδιακά, που δίκαια χάρισαν σε αυτή την όπερα την αθανασία.

Διεύθυνση
Λουκάς Καρυτινός

Σκηνοθεσία, Σκηνικά, Κοστούμια & Φωτισμοί
Στέφανο Πόντα

Διανομή
Κόμης Ντι Λούνα
Δημήτρης Πλατανιάς (10,12,14/6)
Βιττόριο Βιτέλλι (13/6)
Λεονόρα
Ιάνο Τάμαρ (10,13/6)
Τσέλια Κοστέα (12,14/6)
Ατσουτσένα
Μαριάννα Πεντσέβα (10,13/6)
Τιτσίνα Βων (12,14/6)
Μανρίκο
Βάλτερ Φρακκάρο (10,13/6)
Ρούντυ Παρκ (12,14/6)
Φερράντο
Δημήτρης Καβράκος
Ινές
Γιούλη Καραγκούνη
Ρουίθ
Χαράλαμπος Αλεξανδρόπουλος
Ένας γέρος Τσιγγάνος
θεόδωρος Μωραΐτης
Ένας αγγελιαφόρος
Χαράλαμπος Βελισάριος


Με την Ορχήστρα και τη Χορωδία της ΕΛΣ
read more " ΕΘΝΙΚΉ ΛΥΡΙΚΉ ΣΚΗΝΉ ΤΖΟΥΖΈΠΠΕ ΒΈΡΝΤΙ, IL TROVATORE 10 ΚΑΙ 12-14 ΙΟΥΝΊΟΥ, 21:00 ΩΔΕΊΟ ΗΡΏΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΎ "
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ »

Η ΚΡΑΤΙΚΉ ΟΡΧΉΣΤΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ 15 ΙΟΥΝΊΟΥ ΣΤΟ ΩΔΕΊΟ ΗΡΏΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΎ
Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης
Έργα Ραβέλ, Χατζή, Πουλένκ
Μουσική
15 Ιουνίου, 21:00
Ωδείο Ηρώδου Αττικού
!
Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης, ένα από τα σημαντικότερα συμφωνικά σχήματα της Ελλάδας, θα πραγματοποιήσει συναυλία την Παρασκευή 15 Ιουνίου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, με έργα των Maurice Ravel, Χρήστου Χατζή, Francis Poulenc, υπό τη διεύθυνση του Αλέξανδρου Μυράτ, σολίστ το Δημήτρη Καλπαξίδη (όμποε) και στο πιάνο τη Ναταλία Μιχαηλίδου και τον Κορνήλιο Μιχαηλίδη.
!
Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης, που ιδρύθηκε το 1959 από τον Έλληνα μουσουργό Σόλωνα Μιχαηλίδη δε χρειάζεται συστάσεις. Έχει διεθνή ακτινοβολία με σημαντικότατους μουσικούς στο δυναμικό της, έχει συμπράξει με προσωπικότητες διεθνούς κύρους και έχει ηχογραφήσει με τις εταιρίες NAXOS, BIS και ΕΜΙ. Το ρεπερτόριό της είναι ευρύ, ξεκινώντας από τη μουσική μπαρόκ και φθάνοντας μέχρι τις πρωτοποριακές συνθέσεις του 21ου αιώνα. Από το 2011 στην καλλιτεχνική της διεύθυνση βρίσκεται ο αρχιμουσικός Αλέξανδρος Μυράτ.
!
Στο Ηρώδειο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών, θα εμφανιστεί με σολίστ το Δημήτρη Καλπαξίδη στο όμποε και τους Ναταλία Μιχαηλίδου και Κορνήλιο Μιχαηλίδη στο πιάνο.
!
Τα έργα που θα ερμηνεύσει είναι απαιτητικά και δημοφιλή. Το Alborada del gracioso του Μωρίς Ραβέλ είναι ένα πρωινό ερωτικό τραγούδι με έντονο και ζωντανό χαρακτήρα, που ο συνθέτης είχε αφιερώσει στον ελληνικής καταγωγής μουσικοκριτικό Michel-Dimitri Calvocoressi. Το Telluric Dances του ελληνοκαναδού Χρήστου Χατζή είναι γραμμένο για όμποε και ορχήστρα και έχει σαφείς αναφορές στα λαϊκοπαραδοσιακά ακούσματα του συνθέτη.
!
Το Κοντσέρτο για δύο πιάνα και ορχήστρα του Γάλλου συνθέτη Φρανσίς Πουλένκ είναι φόρος τιμής στο Μότσαρτ, με εμφανείς επιρροές από την τζαζ, αλλά και από τον ήχο της παραδοσιακής ινδονησιακής ορχήστρας γκαμελάν. Τέλος, το γνώριμό μας (από τις πολλές εκτελέσεις και εκδοχές) Boléro του Maurice Ravel στηρίχθηκε στο σκοπό του ομώνυμου ισπανικού χορού (μπολέρο), έχοντας έντονο ισπανο – αραβικό χαρακτήρα και ιδιαίτερη απήχηση στο ελληνικό κοινό


Μουσική διεύθυνση
Αλέξανδρος Μυράτ

Σολίστ
Δημήτρης Καλπαξίδης (όμποε)

Πιάνο
Ναταλία Μιχαηλίδου & Κορνήλιος Μιχαηλίδης


MAURICE RAVEL (1875-1937)
Alborada del gracioso

ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΣ (γενν. 1953)
Telluric Dances για όμποε και ορχήστρα

FRANCIS POULENC (1899-1963)
Κοντσέρτο για δύο πιάνα και ορχήστρα σε ρε ελάσσονα

MAURICE RAVEL
Boléro
Τιμές εισιτηρίων: 30€ (VIP, Ζώνες Α,Β,Γ), 10€ (Φοιτητικό, ΑΜΕΑ)
read more " Η ΚΡΑΤΙΚΉ ΟΡΧΉΣΤΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ 15 ΙΟΥΝΊΟΥ ΣΤΟ ΩΔΕΊΟ ΗΡΏΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΎ "
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ »

ΤΟ ΒΑΦΟΠΟΥΛΕΙΟ ΤΙΜΑ ΤΗ ΒΟΥΛΑ ΔΑΜΙΑΝΑΚΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ 8 ΙΟΥΝΊΟΥ 2012 ΚΑΙ ΏΡΑ 20.00


ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
ΒΑΦΟΠΟΥΛΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟΤΟ ΒΑΦΟΠΟΥΛΕΙΟ ΤΙΜΑ ΤΗ ΒΟΥΛΑ ΔΑΜΙΑΝΑΚΟΥ,
ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΡΩΤΑ
Την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012 και ώρα 20.00΄ στην αίθουσα Θεάτρου του Βαφοπούλειου Πνευματικού Κέντρου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση λόγου, με την παρουσίαση του βιβλίου: «Από το μοιρολόϊ το ομηρικό, στο μοιρολόϊ το μανιάτικο», που αποτελεί αφιέρωμα στη Βούλα Δαμιανάκου.

Ομιλητές: Βούλα Δαμιανάκου, συγγραφέας,
Γιάννης Μότσιος, φιλόλογος - πανεπιστημιακός,
Νίκος Μοσχοβάκος, ποιητής - δικηγόρος,
Βασίλης Νόττας, επικ. Καθηγητής ΜΜΕ Α.Π.Θ.,
Δημήτρης Κουρκούτας, δικηγόρος.

Η είσοδος είναι ε λ ε ύ θ ε ρ η για το κοινό.

Η Βούλα Δαμιανάκου είναι πεζογράφος, ποιήτρια, μεταφράστρια, αλλά και αγωνίστρια παρούσα στους εθνικούς και κοινωνικούς αγώνες του τόπου. Δεν έπαψε να καταγράφει, συμμετέχοντας παράλληλα σε πρώτο πρόσωπο, τις συλλογικές μας περιπέτειες, από την Εθνική Αντίσταση έως τις σημερινές δραματικές εμπλοκές της χώρας.
Σύντροφος του Βασίλη Ρώτα.
Συνεργάστηκε με το περιοδικό Λαϊκός Λόγος (1966-1967), με τα ψευδώνυμα Αλκυόνα, Αλκυών, Ειρήνη Πεζοπόρου.

Εργογραφία:
«Γράμμα σε νεκρό»
«Στην ανεμοζάλη»
«Γέφυρες φιλίας»
«Πολυμπούρικο»
«Υπεύθυνση δήλωση»
«Ο Οτσαλάν στο σπίτι μου. Επιδρομή στη Γιουγκοσλαβία»
«Σαν σε πηδήσει ο Κατής σε ποιον να παραπονεθείς»
«Μοιρολόγια»
«Μοιρολόγια μιας Μανιάτισσας»
«Μανιάτικα μοιρολόγια»
«Ανθολόγιο του «Ελεύθερου Κόσμου Αφιέρωμα αγάπης στη μνήμη του Βασίλη Ρώτα»
«Βασίλης Ρώτας»
«Τιμιότατο να ‘σαι Έλληνας, να ‘σαι ο Γιάννης Ρίτσος»
«Από την Ελλάδα του Αριστοτέλη στην Ευρώπη του Μάαστριχτ»
«Παροιμίες και ρήτρες από το έργο του Σαίξπηρ»
«Όταν ο ήλιος της τραγωδίας ανάτειλε»
«Ουίλλιαμ Σαίξπηρ» (4 τόμοι)
«Μνημόσυνο» (ποιητική συλλογή που έγραψε με τον Βασίλη Ρώτα)
«Οδοιπορώ στην πατρίδα»
«Το κακό κρατάει από μεγάλο σπίτι και έχει πολύ συγγενολόι»
«…στη χάρη της την αεπι ανάβουμε ένα κερί»

Μετέφρασε το σύνολο των έργων του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, κατά το μεγαλύτερο μέρος με τον Βασίλη Ρώτα καθώς και Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι.

ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛ: 6937.391.991.

read more " ΤΟ ΒΑΦΟΠΟΥΛΕΙΟ ΤΙΜΑ ΤΗ ΒΟΥΛΑ ΔΑΜΙΑΝΑΚΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ 8 ΙΟΥΝΊΟΥ 2012 ΚΑΙ ΏΡΑ 20.00 "
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ »

ΘΕΑΜΑΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Από Πέμπτη 31 Μαΐου έως Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012


ΘΕΑΜΑΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΙ)

Από Πέμπτη 31 Μαΐου έως Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012ΘEΡΙΝΟΙ

ΕΛΛΗΝΙΣ (τηλ. 2310-292-304) Η Χιονάτη και ο κυνηγός (Προβολές: 20.45 - 23.00)

ΝΑΤΑΛΙ 2310-829-457 Οι άντρες με τα μαύρα 3 (Προβολές: 21.00 – 23.00)

XΕIMEΡΙΝΟΙ

ΒΑΚΟΥΡΑ (τηλ. 2310-233-665. Dolby Digital EX):
Αιθουσα 1: Τα χιόνια του Κιλιμάντζαρο (Προβολές: 18.45 - 20.45 - 22.45)
Αιθουσα 2: Εξωτικό Ξενοδοχείο Μάριγκολντ (Προβολές: 18.45) / Dark shadows (Προβολές: 21.00 - 23:00)

ΚΟΛΟΣΣΑΙΟΝ (τηλ. 2310-834-996 Dolby Digital Βασ. Ολγας):
ΘΕΑΤΡΟ:
Πέμπτη 31/5 στις 21:00: Η ΠΟΡΝΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ του Αντώνη Τσιπιανίτη με την Κατερίνα Διδασκάλου


ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΝ (τηλ. 2310-261-727 Φιλ. Εταιρίας – Δημ. Μαργαρίτη. Dolby
Ο υπουργός (Προβολές 18.45 – 21.00 – 23.00)
read more " ΘΕΑΜΑΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Από Πέμπτη 31 Μαΐου έως Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012 "
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ »

ΤΟ ΓΑΛΛΙΚΌ ΙΝΣΤΙΤΟΎΤΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ, ΜΕ ΤΟ ΓΕΝΙΚΌ ΠΡΟΞΕΝΕΊΟ ΓΑΛΛΊΑΣ. ΔΙΟΡΓΑΝΏΝΕΙ ΈΚΘΕΣΗ ΑΦΙΕΡΩΜΈΝΗ ΣΤΟ ΈΡΓΟ ΤΟΥ ΓΆΛΛΟΥ ΑΡΧΙΤΈΚΤΟΝΑ BERNARD CUOMO ΚΑΙ ΤΟΥ ΈΛΛΗΝΑ ΣΥΝΕΡΓΆΤΗ ΤΟΥ ΠΡΌΔΡΟΜΟΥ ΝΙΚΗΦΟΡΊΔΗ


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΠΕΔΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ / ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗΣ_BERNARD CUOMO
ΤΟΠΟΣ : ΓΚΑΛΕΡΙ ALLATINI-DASSAULT
ΓΑΛΛΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ : 7 ΙΟΥΝΙΟΥ – 7 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012
ΕΓΚΑΙΝΙΑ : 7 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012, ΩΡΑ 20.30

Το Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης, με το Γενικό Προξενείο Γαλλίας. διοργανώνει έκθεση αφιερωμένη στο έργο του Γάλλου αρχιτέκτονα Bernard Cuomo και του Έλληνα συνεργάτη του Πρόδρομου Νικηφορίδη, υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης, με σκοπό να αναδείξει τις δημιουργίες και μελέτες τους τα τελευταία 20 χρόνια, στη Θεσσαλονίκη αλλά και την ευρύτερη περιοχή.
Η επιλογή των περιοχών μελέτης ήταν πάντα για τους αρχιτέκτονες πεδίο συνάντησης με την πόλη της Θεσσαλονίκης. Περιοχές που με τα διαφορετικά τους χαρακτηριστικά αποτελούν τις πολλαπλές εκδοχές μίας πόλης ενιαίας, πεδία συνάντησης των ιστορικών περιόδων, του ιδιωτικού και δημόσιου χώρου, του φυσικού και του κτισμένου, του τοπικού και μητροπολιτικού.
Ο βραβευμένος αρχιτεκτονικός διαγωνισμός της Διεθνούς Ένωσης Αρχιτεκτόνων για τον ανασχεδιασμό του άξονα της Αριστοτέλους του γάλλου αρχιτέκτονα Ernest Hebrard το 1997, το Α’ Βραβείο του ευρωπαϊκού αρχιτεκτονικού διαγωνισμού νέων αρχιτεκτόνων για τη Μενεμένη Θεσσαλονίκης, το Α’ Βραβείο για την Ακαδημία Γραμμάτων και Τεχνών του Δήμου Καλαμαριάς, η Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης, η μελέτη για την ανάπλαση της ευρύτερης περιοχής των κοιμητηρίων της Ευαγγελίστριας, το Νέο κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος στη Θεσσαλονίκη και η Βραβευμένη Ανάπλαση της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης αποτελούν μερικές μόνο από τις μελέτες και τα έργα που θα παρουσιαστούν στην έκθεση του Γαλλικού Ινστιτούτου.

Η αναβάθμιση και αξιοποίηση του δημόσιου χώρου αποτελούν ίσως το προσφιλέστερο θέμα των αρχιτεκτόνων, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν ασχολούνται ταυτόχρονα με το σχεδιασμό κτιρίων, επαγγελματικών χώρων και αντικειμένων.
Η έκθεση περιλαμβάνει σχέδια και μακέτες των μελετών και φωτογραφίες των υλοποιημένων έργων που οργανώνονται σύμφωνα με τις παρακάτω θεματικές ενότητες.

ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΣΗ / η κατάκτηση του δημόσιου χώρου
ΑΝΑΔΥΣΗ / η συμφιλίωση των επάλληλων πόλεων
ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ / η απόδοση των αστικών θυλάκων
ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ / η αναγνώριση της εσωστρέφειας
ΠΛΗΡΩΣΗ / η ενίσχυση του ορίου
ΣΥΝΕΧΕΙΑ / η διάχυση του δημόσιου χώρου
ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ / η συν-κατάθεση του άλλου

Η έκθεση διοργανώνεται στο πλαίσιο του εορτασμού για τα 100 χρόνια της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης, με την υποστήριξη του Ανδρέα Κουράκη, Αντιδημάρχου Αστικού Σχεδιασμού, Πολεοδομίας και Δικτύων, Σπύρου Πέγκα, Αντιδημάρχου Πολιτισμού και Τουρισμού και Κωνσταντίνου Ζέρβα, Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος, Ποιότητας Ζωής και Ελεύθερων Χώρων. Παρουσιάζεται επίσης με την ευκαιρία της ανακαίνισης της αίθουσας εκθέσεων του Γαλλικού Ινστιτούτου, χάρη στην υποστήριξη της εταιρείας Dassault, εις μνήμη των Αλλατίνη, οικογένεια που συνέβαλε στο να διαμορφωθεί μια σύγχρονη Θεσσαλονίκη.ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ : ΔΕ-ΠΑ : 10.30-13.30 και 18.00-21.00, ΣΑ : 10.30-13.30 (κλειστά : Σάββατο απόγευμα και Κυριακή)
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης, Λεωφόρος Στρατού 2A, 2310 821 231, www.ift.gr, www.nikiforidis-cuomo.com
read more " ΤΟ ΓΑΛΛΙΚΌ ΙΝΣΤΙΤΟΎΤΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ, ΜΕ ΤΟ ΓΕΝΙΚΌ ΠΡΟΞΕΝΕΊΟ ΓΑΛΛΊΑΣ. ΔΙΟΡΓΑΝΏΝΕΙ ΈΚΘΕΣΗ ΑΦΙΕΡΩΜΈΝΗ ΣΤΟ ΈΡΓΟ ΤΟΥ ΓΆΛΛΟΥ ΑΡΧΙΤΈΚΤΟΝΑ BERNARD CUOMO ΚΑΙ ΤΟΥ ΈΛΛΗΝΑ ΣΥΝΕΡΓΆΤΗ ΤΟΥ ΠΡΌΔΡΟΜΟΥ ΝΙΚΗΦΟΡΊΔΗ "
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ »

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΟ ΒΑΦΟΠΟΥΛΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ


ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
ΒΑΦΟΠΟΥΛΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΟ Β.Π.Κ.
Για μεγάλους: Για μικρούς:

Αγιογραφία Δημιουργική έκφραση και γραφή
Δημιουργική Ανακύκλωση Μαθαίνω προπαίδεια παιδιά απ' έξω κι ανακατωτά
Χρωματολογία - Διακόσμηση Ζωγραφική
Ελεύθερο Σχέδιο Εικαστικών
Ζωγραφική Θεατρικό εργαστήρι (για παιδιά Α΄και Γ΄ Δημοτικού)
Δημιουργική Γραφή Θεατρικό εργαστήρι (για παιδιά Δ΄και ΣΤ΄ Δημοτικού)
Ιστορία της Τέχνης Σκίτσου
Λέσχη Ανάγνωσης Origami - Ιαπωνική χαρτοδιπλωτική
Ταπισερί Εικαστικά χαμόγελα για παιδιά ΑμΕΑ
Φωτογραφία
Χαρακτική
Φαγιούμ σε κόσμημα
Κατασκευή κοσμήματος
Τοπογραφία της Θεσσαλονίκης
read more " ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΟ ΒΑΦΟΠΟΥΛΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ "
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ »

ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟ ΒΑΦΟΠΟΥΛΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟΕκδηλώσεις Σχολείων


Πέμπτη 7, ώρα 19.00
Μουσική εκδήλωση από τη χορωδία και την ορχήστρα του 87ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης

Παρασκευή 15, ώρα 19.00
Παρουσίαση των ερευνητικών εργασιών (Project) της Α΄ τάξης του 5ου ΓΕΛ

Τρίτη 19, ώρα 20.00
«Κομμέντια ή Οι πανουργίες του Μπερτόλδου».
Το 3ο Γυμνάσιο Χαριλάου παρουσιάζει το μονόπρακτο του Γ. Σκούρτη.


Εκδηλώσεις Εργαστηρίων Β.Π.Κ.

Σάββατο 2, ώρα 12.00
«Λυσιστράτη»
Το θεατρικό εργαστήρι για παιδιά 9 – 12 ετών του Β.Π.Κ. παρουσιάζει το έργο του Αριστοφάνη
σε διασκευή Σοφίας Ζαραμπούκα. Υπεύθυνη Εργαστηρίου: Φανή Αραμπατζίδου

Τρίτη 5, ώρα 20.00
«Δημιουργίες…»
8η έκθεση Εικαστικών Τμημάτων του Βαφοπούλειου Πνευματικού Κέντρου.
Διάρκεια έκθεσης: 5 – 10/6/12

Τετάρτη 6, ώρα 20.00
«Το φως και το χρώμα στην Τέχνη»
Ομιλήτρια: Λεονάρδα Λαμπριανίδου, ζωγράφος, καθ. Καλών Τεχνών.
Διοργανώνεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων των Εργαστηρίων του Βαφοπούλειου

Εκδηλώσεις Β.Π.Κ. στο πλαίσιο του ΚΒ΄Πνευματικού Μαΐου -31ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Βιβλίου θεσσαλονίκης
(Χώρος Φεστιβάλ Βιβλίου – Εξέδρα στον αναπλασμένο χώρο της Νέας Παραλίας)

Σάββατο 16, ώρα 20.30
«Απολλωνία και Χαλάστρα και Θέρμα και Γαρησκός και Αίνεια και Κισσός»
ΟΙ ΟΙΚΙΣΜΟΙ: Αρχαίοι οικισμοί στα παράλια του Θερμαϊκού και στην εγγύς ενδοχώρα.
Ομιλητής: Κώστας Σουέρεφ, Δρ. Ιστορίας και Αρχαιολογίας Φιλοσοφικής Σχολής Α.Π.Θ.

Δευτέρα 18, ώρα 21.30
«Αφιέρωμα στον Γ.Θ. Βαφόπουλο»
Προβολή του Ντοκιμαντέρ «Ο Ποιητής Γεώργιος Βαφόπουλος» από την εκπομπή
«Η ΕΡΤ στη Βόρειο Ελλάδα» της Κικής Λαζόγκα
Ποιήματα απαγγέλουν:
Θεοδώρα Λειψιστινού, φιλόλογος – Δημοτική Σύμβουλος
Αφροδίτη Χρυσοχόου, δημοσιογράφος
Τατιάνα Βαφειάδου, φιλόλογος
Έλλη Κοκκίνη Καπλάνη, ιστορικός τέχνης


Περιφέρεια Θεσσαλονίκης

Στις εκδηλώσεις η ΕΙΣΟΔΟΣ είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ, εκτός από αυτές που έχουν εισιτήριοΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΒΑΦΟΠΟΥΛΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Πληροφορίες: www.thessaloniki.gr
132


Παρασκευή 1, Σάββατο 2 & Κυριακή 3, ώρα 21.00
«Ο βασιλιάς πεθαίνει»
Η θεατρική ομάδα «Διαδρομανείς» παρουσιάζει το έργο του Ευγένιου Ιονέσκο
Είσοδος με εισιτήριο: 10,00 € κανονικό, 8.00 € φοιτητικό

Τρίτη 5, ώρα 19.00
«Μαθησιακές δυσκολίες»
Ομιλήτρια: Μάρω Δόικου, επ. καθ. Ειδ. Αγωγής. (Ανοιχτό Πανεπιστήμιο του Δ.Θ.)

Τρίτη 5, ώρα 21.00
Συναυλία φοιτητών του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Α.Π.Θ
Παρουσιάζονται έργα μουσικής δωματίου. Σύνθεση αν. καθ. Μ. Λαπιδάκη και του επ. καθ. Δ.Παπαγεωργίου

Τετάρτη 6 & Πέμπτη 7, ώρα 21.00
«Το βρακί»
Η θεατρική ομάδα του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης παρουσιάζει το έργο του Καρλ Στερνχάϊρ.
Σκηνοθετεί ο Γρηγόρης Μήττας

Παρασκευή 8, ώρα 20.00
«Από το Ομηρικό στο Μανιάτικο μοιρολόϊ»
Αφιέρωμα στη Βούλα Δαμιανάκου.
Ομιλητές: Βούλα Δαμιανάκου, Γιάννης Μότσιος, Νίκος Μοσχοβάκος, Βασίλης Νόττας, Δημήτρης Κουρκούτας

Σάββατο 9, ώρα 18.30
«Ρεσιτάλ τελειόφοιτων και εξαιρετικών ταλέντων»
Συμμετέχουν σπουδαστές των τμημάτων μονωδίας και πιάνου του «Κλασικού Ωδείου Ορφανίδου»

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012
"Καπέλο από ψάθα Ιταλίας"
Η θεατρική ομάδα "Ανεμος" της Σοφίας Μελιγκοπούλου παρουσιάζει την κωμωδία του Ευγένιου Λαμπίς

Κυριακή 10 & Δευτέρα 11, ώρα 21.00
«Το ταξίδι»
Η θεατρική ομάδα «Εξ αμάξης» παρουσιάζει το έργο του Γιώργου Θέμελη σε σκηνοθεσία Μόνας Κιτσοπούλου Γενική είσοδος με εισιτήριο 7€

Δευτέρα 11, ώρα 20.00
Εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής των μαθητών των εργαστηρίων ζωγραφικής «ΑΠΕΛΛΗΣ».
Διάρκεια έκθεσης: 11 – 15/6/12

Τρίτη 12, ώρα 19.00
«Ο μαθητής και η σχολική του επίδοση»
Ομιλητής: Αχιλλέας Καψάλης, Συντ. Καθ. Παιδαγωγικής ΠΑΜΑΚ. (Ανοιχτό Πανεπιστήμιο του Δ.Θ.)


Τρίτη 12, ώρα 20.30
«Παράλληλοι δρόμοι», εικαστική έκθεση
2ος Πανελλήνιος διαγωνισμός του ΣΚΕΤΒΕ για εικαστικούς, που δεν είναι μέλη του Συλλόγου.
Η συμμετοχή για την έκθεση αυτή περιλαμβάνει τις κατηγορίες: ζωγραφική, γλυπτική, χαρακτική, αγιογραφία, ψηφιδωτό, video art και comics.
Διάρκεια έκθεσης: 12 – 30/6/12

Τετάρτη 13, ώρα 19.00
«Έρχεσαι μαζί μου;»
Παραμύθι της Κάρμεν Ρουγγέρη. Παράσταση του τμ. Junior της Πρότ. Σχ. Θεάτρου Ανδρέας Βουτσινάς
Διασκευή/Διδασκαλία: Λουκία Ορφανίδου, Σκηνικά/Κοστούμια: Θάλεια Καρεπίδη

Τετάρτη 13, ώρα 20.30
«Απολλωνία και Χαλάστρα και Θέρμα και Γαρησκός και Αίνεια και Κισσός»
ΟΙ ΟΙΚΙΣΜΟΙ: Αρχαίοι οικισμοί στα παράλια του Θερμαϊκού και στην εγγύς ενδοχώρα.
Ομιλητής: Κώστας Σουέρεφ, Δρ. Ιστορίας και Αρχαιολογίας Φιλοσοφικής Σχολής Α.Π.Θ.

Πέμπτη 14, ώρα 20.30
«Η μουσική στον κινημαογράφο»
Συναυλία της χορωδίας και ορχήστρας του Μουσικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης. Δ/νση Δήμητρα Ζησέκα
Πέμπτη 14, ώρα 20.30
«Η μεγάλη διάσωση»
Παρουσίαση του βιβλίου της Βάσως Δενδροπούλου
Ομιλητές: Χρ. Μητροπέτρος, Επ. Υπαρχ. Πυροσβεστικού Σώματος, Ελ. Ξάνθος (Λευτέρης Τζιόλας), ποιητής, εκδότης του περιοδικού "Δίαυλος", Μ. Μπαλτατζή, ηθοποιός-σκηνοθέτης-θεατρ. συγγραφέας
Συντονίζει η Θεοδώρα Λειψιστινού, Φιλόλογος - Δημοτική Σύμβουλος
Παρασκευή 15, ώρα 18.30
«Αφιέρωμα στο Μάνο Λοΐζο»
Ορχήστρα και χορωδία του «Κλασικού Ωδείου Ορφανίδου»

Τρίτη 19 & Τετάρτη 20, ώρα 21.00
«Για πλάκα»
Το εργαστήρι ενηλίκων της Πρότυπης Σχολής Θεάτρου «Ανδρέας Βουτσινάς» παρουσιάζει την κωμωδία της Λίζας Κωνσταντοπούλου. Σκηνοθεσία: Χρύσα Ιωαννίδου

Τετάρτη 20, ώρα 19.30
«Οι Εκπαιδευτικοί δημιουργούν πέρα από τη τάξη…»
Εγκαίνια Έκθεσης με θέμα την προβολή των εξωδιδακτικών δραστηριοτήτων των Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
«Οι Εκπαιδευτικοί – Δημιουργοί παρουσιάζουν το έργο τους» ώρα 20.00
Συνεργασία με το Γραφείο Σχολικών Συμβούλων Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.
Διάρκεια: 20 – 26/6/12

Πέμπτη 21, ώρα 19.30
«Κίτρινα ή Μπλε»
Θεατρικό Δρώμενο του Ν. Κωφίδη
Συνεργασία με το Γραφείο Σχολικών Συμβούλων Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.

Παρασκευή 22, ώρα 21.00
«Μια κιθάρα και ένα φλάουτο συνομιλούν…»
Το μουσικό σχήμα Duo Terpsis. Οργάνωση: Επιτροπή Πολιτιστικής Πολιτικής Α.Π.Θ.

Σάββατο 23, ώρα 21.00
“Guitar Heroes in Conart”
Το μουσικό σχήμα Guitar Heroes. Οργάνωση: Επιτροπή Πολιτιστικής Πολιτικής Α.Π.Θ.

Κυριακή 24, ώρα 21.00
«Ο Ελαφοβασιλιάς»
Το τμ. εφήβων της Πρότ. Σχ. Θεάτρου Ανδρέας Βουτσινάς παρουσιάζει το έργο των Ξ. Καλογεροπούλου και Θ. Μοσχόπουλου. Διδασκαλία υποκριτικής: Λουκία Ορφανίδου, Μουσική διδασκαλία και επιμέλεια: Χρύσα Ιωαννίδου, Σκηνικά/Κοστούμια: Θάλεια Καρεπίδη

Δευτέρα 25, ώρα 19.30
Παρουσίαση ντοκιμαντέρ
Συνεργασία με το Γραφείο Σχολικών Συμβούλων Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.

Τρίτη 26, ώρα 20.30
«Τρεις στιγμές μεταξύ ποίησης και θεατρικού λόγου: ποιητές της Θεσσαλονίκης»
Επιμέλεια: Ιορδάνης Κουμασίδης. Σκηνοθεσία: Σωτηρία Ζαχαριάδου. Παίζουν: Δήμητρα Ντασιώτη και Ραφαέλα Κονταξή. Ακούγονται αποσπάσματα των: Μανόλη Αναγνωστάκη, Τάκη Βαρβιτσιώτη, Γ.Θ Βαφόπουλο, Δημήτρη Δημητριάδη, Γιώργου Θέμελη, Γιώργου Ιωάννου, Κλείτου Κύρου, Μαρίας Κυρτζάκη, Θέμη Λιβεριάδη, Ντίνου Χριστιανόπουλου, Αναστάση Βιστωνίτη και Αλέξη Τρα'ι'ανού

Τετάρτη 27, ώρα 19.00
«Δήμος Πρεσπών» - Πολιτιστικό Τρίγωνο Πρεσπών
Διοργανώνεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων: «2012: Σελίδες ιστορίας και μνήμης – Ελευθέρια πόλεων»

Παρασκευή 29, ώρα 21.00
«Με δύναμη από την Κηφισιά»
Το εργαστήρι ενηλίκων της Πρότυπης Σχολής Θεάτρου «Ανδρέας Βουτσινάς» παρουσιάζει το έργο των Δ. Κεχαΐδη και Ε. Χαβιαρά. Σκηνοθεσία: Χρύσα Ιωαννίδου

Πέμπτη 28, ώρα 20.00
«Το νερό της Θεσσαλονίκης, οι αγώνες για τη διατήρησή του ως δημόσιο και κοινωνικό αγαθό»
Διοργανώνεται από την «Κίνηση Πολιτών 136» Συνεταιρισμός νερού Ε΄Δημοτικής Κοινότητας Δ.Θ.
Έκθεση φωτογραφίας από το αρχείο ΟΥΘ. Διάρκεια:28-30/6/2012
read more " ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟ ΒΑΦΟΠΟΥΛΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ "
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ »